da i meni isto nekad od whiteboya i tome šteka avatar!
Printable View
da i meni isto nekad od whiteboya i tome šteka avatar!
Našao sam ga, pas masters!
AdBlock ekstenzija zeza. Isključio sam, reload stranice, i sve se miče kak treba.
K vragu, sad moram nekak drugačije ADove blokirat :/
outpost firewall ima ad blocker... a imaš još nekih programa samo za to.
1. za ovo ne znam, tomo je nešto proučavao oko toga, neki gub u ff-i
2. skini si tabbrowser ekstenzio, bez toga se nemre ;D možeš podesiti da i ako aktiviraš iz mail programa linkove da FF uopće ne dobije fokus, nego da ostane u pozadini. Zgodno ukoliko ti dolaze mailovi i replayima na forumu pa ih samo popikaš u outlook-u, vratiš se u FF i sve te čeka...
Imam tabbrowser ekstenziju i sve sam si podesio, osim toga. Kadgod se otvori novi tab odmah dobije fokus. Jako nervira :mad:
Može konkretan savjet koja je to opcija?
U opcijama izaberi "Use tab" i za New Tab imaš radio button Load in Background i check box za Keep windows in background, jedno od tog dvoje mora biti, meni je obadvoje uključeno...
p.s. koja brzina, ha... ;D
JE, al nije samo to ;)
SAd sam našao: to mi je oboje bilo uključeno, pa nije radilo samo tako.
Nego još i pod "links" treba uključit chkbox "Load in the background for Middle-click or Ctrl-click" (najdoljnja opcija).
Anyhow, sad radi k'o urica.
Apropos, ono što mi nije radio FF za intranet siteove: nešto se svađa s DNSom. Imam LocalHosts tablicu sa apsolutno svim strojevima koji postoje na domeni, jer trenutno nemamo sve strojeve u DNSu - samo servere. Ali stroj, nazovimo ga XXX, iako se i pinga i u LocalHosts tablici je, i svi ga drugi browseri najnormalnije otvaraju i vide, FF neće. Al ga otvara preko IP adrese. Zašto, to nitko ne zna.
Drugi jedan stroj, koji se više ne koristi ali je nekad imao na sebi dio intraneta - njega otvara najnormalnije preko imena (i IP adrese, of course).
Pa ti vidi...
Neka, bitno da sam skužio gdje je fora, tak da sad sve fercera :thumbup:
I Gog - thx za onaj CD sa meetinga. Hrpa korisnih stvarčica gore ;)
offtopic:
No frx, da tek vidiš kakvu dvd kompilaciju s programima imam, da ti mozak stane ;D Samo bi trebalo malo pročistiti i updejtati s novim verzijama... no otom potom kada stigne dvd pržilica...
and back on topic ;D :
Da, da imaš pravo. Ja kad instaliram tabb. ekstenziju prođem kroz sve opcije pa sve podesim...
Da li netko ima slican problem: nemogu kliknuti vagu u FF v1.0.1 tj kad kliknem vrati me na vrh stranice (kao back to top)... Ne kuzim vise nista, tako reci do jucer mi je radilo, extenzije rijetko stavljam a zadnju sam davno stavio.
...tebi je taj problem,a ja tu extenziju nemam...i nikako da proradi...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
@XLR8R, moras pricekat da se stranica do kraja ucita inace na savki hyperlink ili image s linkom na koji kliknes poslat ce te na vrh stranice
@ Eminem: nije ipak to bilo. Jedini info koji sam našao je da su, vjerojatno, neki GIFovi kodirani ne da se vrte besknačno, nego određeni broj puta (npr. 100 ili 500 ili 999). Pa se odvrte i onda stanu, dok na nekim stranicama dođeš brže do njih pa ih vidiš da se ipak još vrte.
Al nemam tu nikakav soft za AnimGIFove, nego ću sutra na poslu vidjet da li je to situacija...
...evo,ja sam našao način: "Format C:" :) ...
Sad sam cekao do kraja... - dobio bi rep. bod za ovo al nije upalilo zao mi je :(= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
Nista probat cu s novim profilom iz pocetka (sad bi ubacio onog zelenog smajlija ali ni to ne prihvaca... a neznam kako se pise).
pogledaj na about:config da li ti je JavaScript enabled.
Ili - ako ga već digneš s novim profilom i proradi, usporedi config:about iz obadva profila pa vidi gdje je zapelo.
ma i ja sam imao tih problema ali više se ne sjećam kaj sam
napravio da ga riješim ali definitivno je java u pitanju..
Možda ima veze s nekom od ekstenzije, konkretnije s TBE-om, vidi ovdje -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=150197#post150197
da, ovo radi za tabove, ali ne i za windowe. jel zna tko kako podesit da se baš windowi otvaraju u pozadini? sve sam probao i sere. neću tabove jer sa windowima imam više korisnog porstora, dok tabovi zauzimaju jednu traku...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
brijem da se s windowima to nemre...
ma nek ide onda u .... :(
da, sve sam probao, gledam ima opcija za to da se tab otvara u pozadini na middle click, ali ne i za prozore!
Zašto bi otvarao više prozora?
A veli da mu smeta onaj TabBar gore, da mu smanjuje korisnu browser-površinu.
Tko bi ga znao. WB - ako hoćeš puno mjesta, stavi si ga u kiosk-mode :dunno:
Pa nek si kupi novi monitor ;D, ukloni bookmark i navigation toolbar...
A i to.. WB, vrijeme 13" katoda je prošlo. Taman i onih u boji (zelenih, recimo).
@gog: pa čitaj majstore malo, smeta mi ta traka pa i preko telefona sam ti objasnio kaj hoću (dapače, par puta sam spomenuo prozore, a ne tabove) a ti si me fino uvjeravao da se može... ccc... :wstupid:
@BD: 1280x1024 LCD ;) and please stay on topic.. ;D
ma jebeš FF onda, još kad sam novu Operu pokrenuo i razveselio se kak se prozori mogu otvarat u pozadini gog mi veli kak to odavno radi na FF, a ja u čudu gledam... da to ima koristio bi ga, ovak mi fakat ide na živce...