za vas koji placete da vam baterija kratko traje, baterija BL-6F pase u N96 i ima 1200mAh. navodno stane bez beda al neki skinu H naljepnicu s polklopca!
Printable View
za vas koji placete da vam baterija kratko traje, baterija BL-6F pase u N96 i ima 1200mAh. navodno stane bez beda al neki skinu H naljepnicu s polklopca!
Cek, ta baterija pase u N96?? Jel itko to isprobao da nebi doslo do nekog kratkog spoja i to??
Evo pogledaj!!
Evo da se malo pohvali priuštio sam si novi mobach naravno N96 :):banme:
Iskreno godinama koristim symbiane ali sam se na ovome na prvi tren malo izgubio...živcira me što se vidi svaki otisak prsta ali to je kompromis :crazy:
Znima me kako vam traje baterija te gdje bih mogao kupiti zaštitnu foliju za ekran?
sve piše na stranici ispred za batreriju,a za foliju ima u onom crazy shop-u ali trebaš si izrezati,ili naruciti preko e-baya.ja sam sad narucio neki kao full cover od folija za display za 11$
Baterija je slaba. A foliju za ekran sam kupio onu za Nintendo DS (cca su iste velicine, samo ih treba malo izrezat i pase sve!).
Nisam ja nikoga mislio uvrijediti,a ako sam nekoga uvrijedio ispricavam se!!
U najavama N96ice se pricalo da ce imati slabiju bateriju i opet ste se odlucili i kupili N96!
Cinjenica je da baterija ne traje dugo i sta sad,svako ko ima N96 mora pisati o tome da baterija ne traje i da je to smece od telefona zbog toga??? Zasto ste kupili uredjaj o kojem se znalo da ce imat takvu bateriju???
Do sada sam imao skoro sve nokije N series i na niti jednoj mi nije baterija trajala drasticno vise nego na 96 tako da sam vec navikao na to i preslo mi je u naviku navecer upiknut punjac u mob!!!Ne vidim u tome neki VELIKI problem!!
ljudi moji imam problema s telefonom od prvoga dana, narihtana mi je glasnoca i sve na max ali jako tiho zvoni i koji god profil ili pjesmu stavim ista stvar. Jer to mozda do verzije softa da ima bug jer sam skuzio kad mjenjam izgled izbornika da se onda zbloksa i ostane na tome izborniku.
pa neznam zbilja šta mu može biit :S ...a updateaj si soft svakako naj noviji je 12.043 i to napravi ovim putem
1.*#0000#
2.Opcije
3.Potraži nove nadopune
spoji se na neki wlan ili ako imaš wnw i tim putem instaliraj tkz FOTA (fw over the air) tim putem ti ne može doci do toga da ti mob "umre" kao što može preko NSU
@ pbreaker: J akada odem na *#0000# i odem pod Opcije>Nove nadopune, samo mi kaze da nema novih nadopuna. Cuo sam da je nokia izbacila Update V13.XX
I jel imas ti problema sa reproduciranjem videa snimljenih tim uredjajom?!?!?
Di ima za kupit ta baterija?Ako ne ulazi naknap uzimam ju 100 posto...
N73 sam imao na kratko,mozda mjesec dana , 95 sam prodavao prije sto su sluzbeno dosle u prodaju al nisam ih koristio pretjerano a n80 jos uvijek koristim kao drugi telefon, al na n80 baterija bas i nije za pohvalu. nakon mjesec dana upotrebe kupio sam jos jednu bateriju za rezervu al opet kazem navikao sam sa N series na svakodnevno punjenje tako da toga moraju bit svjesni svi korisnici tih uredjaja. Tragedija bi bila da ne izdrzi niti cjeli dan al ovako se da prec preko toga!!!!
Ja nisam pokusavao ugradit tu bateriju, citao sam na jednom talijanskom forumu da secki stavljaju tu bateriju a i lik na youtube imas video pa pogledaj!
Navodno se malo nabubri poklopac al kazem ja nisam pokusavao nego samo sam prenesao iskustva sa drugog foruma!!!
Da vidio sam da malo nabubri,a jbg jednu bateriju jos cu sigurno uzet uz ovo koju imam a sad orginal od n96 il ovu neznam,al kolko znam da baterija dolazi orginal s n95-icom 8gb
Moze,samo ima jedan problem,neznam di to ima za kupit?
zahvaljujem...iskopcao i sve 5
EDIT: procitao sam na predhodnoj strani pa da se nadovežem...sto se tice brzine moba odnosno softa sporiji je u usporedbi sa obje n95-ice ali to je još uvijek brzo u usporedbi sa prijašnjim symbianima tako da vas to ne treba zamarati :respect:
Naime,probao sam stavit bateriju 6f, preporuka NEMOJTE to kupovat za n96 jer plastika žešče nabubri,vidi se unutra sve,znači rašireno je 2,3 mm i uz skinutu H plastiku nebi se nista posebno moglo promjenit opet bi previše stršila plastika i pitaj ***** kolko bi dugo izdržala da ne pukne.Nisam stigo slikat al i meni je žao što nejde unutra kak bi trebala,jednostavno nije to,to...
Gle, navikni se...Stavi ako ti nije tesko mob svaku vecer na punjenje i problem je rijesen. Mob sigurno izdrzi 1 dan ful zahtjevnog koristenja, tak da se moras priviknut. Imas na E-bayu kupit te plastike iza di pise Nseries i to sve. Oko 15 dolara kostaju 3 komada...
EDIT:
Pitanje, kako mogu promjenit firmware. Imam v12 a htio bi vratit na pocetni v10. Dali je to moguce i kako?
baterija nabubri od ucestalog korištenja. znao sam puniti bateriju po tri puta na dan konstantno...baterija je toliko nabubrila da se je poklopac baterije opasno iskrivio. šteta što baterije spadaju pod potrošni materijal. ovi iz mobisa ne priznaju grešku u bateriji ako nabubri. baterija NE BI smjeli nabubriti!
orginal baterija dodje grom para! :( life is not fair!
mobitel mi sada stoji u kutiji, negdje zabacen na vrhu ormara, jer nemam para za novu bateriju.
Pa cek, koji problem otic u mobis (heinzelova 96 u zgb) i tam kupit bateriju koja kosta max 300 kn??
mob cu najvjerovatnije prodati, jer ne isplati mi se. baterija se pretjerano troši(bubri), a mob ne želim koristiti prvenstveno za razgovor i smsove.
najsretniji bih bio da u njega nisu stavili w lan, jer nije kompaktibilan s baterijom. bateriju ocucla samo tako.
Ti si lud..nemoj me shvatit krivo..kaj si ocekivo od Nokijinog Smartphona?? Pa nece baterija trajat 2 tjedna. I zasto bi bio sretan da nisu stavili WLAN?? Pa kak ti baterija nabubri. Ja imam bateriju koju sam dobio uz mob i sve 5. Nista se ne dogadja sa njom...