Zanimljiva rasprava nema sta!
Cinjenica je jedna, od 91. godine i pokusaja realizacije "Velike Srbije", dosli smo do ovoga danas, Kosovo je izaslo iz Srbije, uskoro ce i Vojvodina, sto reci vise nego sve se placa sve se vraca.
Dali mi je zao? nije, ja mislim da je ovo prava zemlja koja je naucila nesto u svojoj povjesti (mislim na RH), da bi trebala voditi politiku Izraela prema svim muslimanskim "susjedima", ovako imamo price "ko nas to bre zavadi".
Svaka cast pokojnom Titi koji je uspio "ujediniti" u "bratsvo i jedinstvo" narode koji povjesno ne mogu biti zajedno.
Smatram da su Kosovari narod i da imaju pravo na svoju zemlju, cjelu proslu godinu sam proveo radeci na podrucuju Kosova u sklopu misije OSCE-a i Eufor-a, mogu reci samo jedno, ono sto sam vidio na svoje oci, kako se Srbi odnose prema tom jadnom narodu, zavrijedjuju ovo danas sto im se dogadja. Sve je pocelo na Kosovu i sve ce se zavrsiti na Kosovu.
A sad komentar na ove demonstracije, pa mislim cemu se cudite svi? Pa to je takav narod, bas sam razgovarao sa jednim izaslanikom iz SAD-a, pa mi je rekao da su ocekivali ovakav stav Srba prema SAD-u i unistenje njihovog veleposlanstva, rekao je da to SAD moze ocekivati u Iraku, Iranu, Pakistanu, i Srbiji, lol.
Ja se samo Srbima divim kako ne mogu malo "otvorit" oci i vidjet da im bas neide u povjesti, ne, nesto guraju tu ekspanzionisticku politiku, a na kraju nista od toga, pa vec bi svatko pametan odustao od takve ideje da mu toliko neide.