Mislim da ti korisnik mora kliknuti na rezultat svog upita da bi se tebi to zaračunalo...
Printable View
Mislim da ti korisnik mora kliknuti na rezultat svog upita da bi se tebi to zaračunalo...
Vidim da ste vec naveli neke stranice za oglasavanje ali na teletet-u neznam gdje je submit jer ne razumijem nista na toj stranici (neznam kako sam se uopce uspio registrirati); collegehumor mi izbaci poruku "enter vaild URL", pa mi jos preostaje samo slackernetwork na kojem sam ostvio link ali mi je posjecenos losa. Sto da radim!!???!
Tako je, korisnik mora kliknuti na rezultat pretrage da bi ti se računalo...
@Teoz: nis... jednostavno dosaduj ljudima i govori da ti klikcu (naravno, preko msn-a, icq-a itd.)
ja sam trenutno na 11$ u 7 dana :(
Evo sam ti i ja dao nekoliko centi:beer:
Ajmo ekipa, klkajmo si međusobno i koristimo si google search
OVDJE
evo napravio ja jos jedan site al sad funny... (sta je tema umrla? ) :D
http://fuunnyy.blogspot.com/
Dao sam ti koji cent :D
Dok te ne cope... Ja sam imao nekakvu mrezu od 5 frendova koji su mi svaki dan poklikali sve reklame... I to je islo pomalo gore... I onda je samo jedan dan dosal obavijest da od toga nis.. tj da su klikovi nevazeci..
Sto se pak tice klikanja ja tebi, ti meni.. ne prolazi, jer sve vide, pa vide tzv. click ring..
...ako netko hoće - eto, ako zaleti na blog dolje u sigu - nek klikne...
Na stranici smijete imati najvise 3 reklame, al imate vise (kao kod nekih) zna se sto slijedi...
predpostavljam ja na sto je mislio,na stranici smijes imat samo 3 okvira, znaci 3 googleove skripte smijes ubacit u blog.
Pa ja ih toliko i imam
posjetite moj blog (stvarno ste zapustili ovu temu)
onda si se ti tu malo zahebo ;)
ja svojim kazem da kliknu 1 do 2 put max. po danu. naravno da ce te bannat kad ti netko klikce cijeli dan na oglas :D
e ali pazite na CTR, ja sam napravio opet adsense, ali nikome ne govorim da mi klikču ni ništa, imam već par klikova.. ali uglavnom mi je CTR jako nizak, što je jako dobro.. ima puno više otvaranja stranice nego klikova.
Adsense Notifier
Displays your Adsense earnings on the statusbar.
http://img250.imageshack.us/img250/2456/firefoxdl8.png
evo da malo ozivim temu...
ljudi kako vam ide zarada?
ja sam u 17 dana 21$ sto je dovoljno a opet nije jer moram uvijek nagovarat nekog da klikne i postajem dosadan
svakome tko je ostavio link za adsense ovdje kliknem na dan jednom pa bih bio zahvalan da uzvratite i vi tako :)