yarisblue de ti slike tipkovnice da i to vidimo..............
meni se nista ne guli star je 2 i pol mjeseca a kod mene je 3 tjedna i nista (bio je od clana ssilva :respect: )
Printable View
yarisblue de ti slike tipkovnice da i to vidimo..............
meni se nista ne guli star je 2 i pol mjeseca a kod mene je 3 tjedna i nista (bio je od clana ssilva :respect: )
pa nemojte stavljat mobitele zajedno u đžep gdje su i kovanice ili nesto ostro i metalno pa naravno da ce se izgulit.....imam svoj k550 vise od 2 mjeseca i sve je ok! fala bogu!!!
Evo ovako.
Fotić trenutno nije kod mene pa ga nemam sa čime slikati. U džepu gdje je mob nikad nije ništa drugo i na to jako pazim jer već imam iskustva sa napuknutim ekranima i sl.
Poslao sam mail SZK sonyericssona i odbio ovaj odgovor:
Postovani gospodine ********,
Hvala Vam sto ste kontaktrirali pozivni centar kompanije Sony Ericsson.
Molim Vas odnesite uredaj u jedan od nasih ovlastenih SE servisa i oni ce to promijeniti (ponesite jamstveni list). Pozivni centar kompanije Sony Ericsson se ispricava zbog poteskoca.
Pozivni centar kompanije Sony Ericsson vam zahvaljuje na iskazanom, interesu za nase proizvode.
Pozdrav,
Tamas Diosi
Pozivni centar kompanije Sony Ericsson
Danas zovem elektromagic pa ću vidjeti što će mi reći.
Zvao elektromagic i prvo ima rekao o čemu se radi i kažu mi da to nejde pod garanciju, ali da mogu doći promjeniti kućište i tipkovnicu.
Onda sam im objasnio da mi je SE support poslao mail i rekao da samo odnesem na popravak, bili su malo zbunjeni, stavili me malo na čekanje i onda mi kažu da slobodno donesem mob i da će sve biti rješeno besplatno :D :D :D
Hehe tako je i u Srbiji, prvo vide da li mogu da uzmu pare od ljudi ako ne moze onda ce ipak da urade besplatno...ccc
Evo pre neki dan covek ubacio SIM karticu i izvadio i otisao mu sw, i zovne radnje i oni mu kazu da je to virus, da donese telefon na opravak, i to kosta 10e.
I on se lepo raspitao i kad je odneo, kaze on njima, za javu ne postoji virus, postoji jedan koji salje SMS poruke i to je to, daj recite mi koji je taj virus u mom telefonu i ja cu vam platiti.I ovi mu ubace novi sw i kaze ne morate nista da platite, besplatno je...