koristena je verzija v6 s kojom su dobiveni gore navedeni rezltati... pa na pocetku teksta kaze... :)
sx1 je bolja kupnja ako kupujes u ducanu, a losija ako uzimas na crno!
Printable View
koristena je verzija v6 s kojom su dobiveni gore navedeni rezltati... pa na pocetku teksta kaze... :)
sx1 je bolja kupnja ako kupujes u ducanu, a losija ako uzimas na crno!
hm... sezame pa koliko ti pišeš poruka dnevno?= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Ja sam se na tipke naviknuo nakon 3 dana.
meni je trebalo desetak dana ipak se poruke na mojem mobu ne šalju tako često.
Kad sam ja kupovao u italiji ovo smeče od nokie je bilo 430, a sx1 600 eura, nažalost.
Sad se svim silama pokušavam riješit ovog sranja, al ih je burza(oglasnik) puna, svi ih se pokušavaju riješit, a sx1 nema nijedan.
Ova nokia je samo potvrdila moje mišljenje da su sve nokie sranje i smeče kakvog nema!
Pred par mjeseci sam imao sx1 u rukama i za sat vremena sam se skoro naučio na tipke, uopće nisu loše, samo se tako čini na slikama...
Kak to da ti se ne sviđa više?
Zbog šugavog ekrana s mrtvim pixelima i zato jer nokije ni inače nemaju skoro nikakvih mogučnosti podešavanja. Jednom rječju: SMEČE!!!
E pa zato se takvi mobiteli ne kupuju ko zna gdje i ko zna od kog. Najsigurnije ga je kupiti u trgovini, isprobati, ako ima mrtvih piksela tražiti drugi. A šta bi ti podešavao a da se ne može podesiti na N6600. Jedina prava prednost SX-a je to što možeš sam upgade-ati software. Ali ako si legalno kupio u trgovini ni to nije problem= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Zbog šugavog ekrana s mrtvim pixelima i zato jer nokije ni inače nemaju skoro nikakvih mogučnosti podešavanja. Jednom rječju: SMEČE!!!
6600 ima puno novih u oglasniku, sto ne znaci dda ih se ljudi oce rjesiti nego da se dobro prodaju
Ali u našem (rječkom) oglasniku ih ima mali miljon polovnih!
Cyberphere, da ja imam 5000 kn za mobitel, onda bih si sigurno kupio SE P900.
Pa dosta...= Citat =:
Poslao: damgol
hm... sezame pa koliko ti pišeš poruka dnevno?
meni je trebalo desetak dana ipak se poruke na mojem mobu ne šalju tako često.
Fala bogu. I ja bi. Kad bi skupio 2500 kn ovaj bi odmah prodao i uzeto P900 ali jebi ga. Trošim novce na druge stvari, a i zadovoljan sam s ovim mobom= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Ali u našem (rječkom) oglasniku ih ima mali miljon polovnih!
Cyberphere, da ja imam 5000 kn za mobitel, onda bih si sigurno kupio SE P900.
ne bi rekao da bi se tako brzo riješio n6600 kad ga stalno braniš i hvališ na sve strane,to rade samo pravi fanovi!= Citat =:
Poslao: cyberphere
Fala bogu. I ja bi. Kad bi skupio 2500 kn ovaj bi odmah prodao i uzeto P900 ali jebi ga. Trošim novce na druge stvari, a i zadovoljan sam s ovim mobom
e..... zato si i bio u prednosti kod navikavanja! stvarno sad kad se sjetim koliko sam bio zbunjen u početku da mi je danas sve to smiješno. i poruke stvarno pišeš brzo,pogotovo s novom v7.= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Pa dosta...
pa dajte ljudi jel vi uopce razmisljate o cemu pisete!!! pljujete po najvecem i po svim rezultatima najboljem proizvodadu mobitela NOKIJI!!! a ne pljujete po nekom njegovom jeftinom modelu nego po skoro najskupljem i tehnoloski najboljem, a sto je josh gore uz to pljuvanje velicate SIEMENS... siemens se nemoze mjeriti sa nokijom niti u kojem pogledu, sada svi sretni sto je siemens izbacio prvi smartphone i odma je bolji od nokijinog smartphonea!!! to su gluposti nokia im je prodala njihov OS i kako onda siemens moze biti bolji ... a ono sto kazzete za mrtve pixele pa siemens ih ima josh vishe!!!!!! 70% sx1 ima crne pixele!!! I NEMOZE ME NITKO UVJERITI DA JE MARKA POPUT SIEMENSA BOLJA OD NOKIE, A POGOTOVO DA JE SX BOLJI OD N6600... ustvari boli me briga ja cu sa ostatkom svijeta kupovati nokie i igrati se sa njima ... a vi ??? nemam pojma uzivajte u carima ljepote siemensa jer cisto ne vjerujem da sluzi za ista drugo!!!
Ma da, ali svi mi znamo zasto Nokia ima najveci udjel u trzistu... Zbog jako puno telefona, koji su gotovo isti... Ne mislim pritom da su isti 3310 i 7650, nego su sve kategorije telefone gotovo iste.
A sto se tice mrtvih pixela... Ti ga imas, ja nemam ;)
opet jedan slijepi ljubitelj nokije, strasno
Ma ovo svađanje je blesavo. I N6600 i SX1 su isti mobiteli samo što drukčije izgledaju. Siemens ne bi imao smartphone da nije pojeo govno i licencirao series 60 od Nokije. Tako da je sve to isto sranje. Jedino što Nokia ima bolje i vidi se po onom testu je procesor. Sve ostalo je isto.
ovako je, po meni. nokija ima nesto noviji soft, i softverski mi je bolja, a siemens ima bolju kvalitetu kucista, manji je i ljepsi je
p.s. @ cyber jel ti imas koji bug sa svojom verzijom softa?
Nisam ništa uočio. Jedino što mi smeta je što se izbornik Idi na (aka shortcuts) sporije otvara.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
p.s. @ cyber jel ti imas koji bug sa svojom verzijom softa?
a ti imas zadnju verziju softa na kojem radi n-gage?
Nemam najnoviju zato što novijih od verzija 3.42 nema u mobisu= Citat =:
a ti imas zadnju verziju softa na kojem radi n-gage?
Čekaj po ćemu je manji?= Citat =:
ovako je, po meni. nokija ima nesto noviji soft, i softverski mi je bolja, a siemens ima bolju kvalitetu kucista, manji je i ljepsi je
Nokia
108x58x23 mm
Siemens
109 x 56 x 19 mm
ma o kojim rezultatima ti pričeš? pa ljudi koji rade u mobisu više neznaju koji model imaju u rukama i to su uglavnom tako male preinake da je sramota da to oni uopće nazivaju novim modelom bilo bi im pametnije da se ugledaju na siemens koji kad izbaci novi model stvarno izbaci NOVI model. a kaj si stvarno zabrijao da je nokijin Symbian? pa dragi majstore i oni su samo otkupili dionice od firme koja ga je napravila isto kao i siemens samo što oni pojeduju 62% a siemens oko 10%,pa ti i ta teorija pada u vodu. i još samo za kraj,na svim postovima samo vidim da se žale vlasnici n6600 na mrtve pixele još nisam vidio a ni čuo da se i jedan vlasnik SX-a žalio na njih prema tome šuti i samo si ti kupuj nokiju skupa "sa ostatkom svijeta"= Citat =:
Poslao: kappa
pa dajte ljudi jel vi uopce razmisljate o cemu pisete!!! pljujete po najvecem i po svim rezultatima najboljem proizvodadu mobitela NOKIJI!!! a ne pljujete po nekom njegovom jeftinom modelu nego po skoro najskupljem i tehnoloski najboljem, a sto je josh gore uz to pljuvanje velicate SIEMENS... siemens se nemoze mjeriti sa nokijom niti u kojem pogledu, sada svi sretni sto je siemens izbacio prvi smartphone i odma je bolji od nokijinog smartphonea!!! to su gluposti nokia im je prodala njihov OS i kako onda siemens moze biti bolji ... a ono sto kazzete za mrtve pixele pa siemens ih ima josh vishe!!!!!! 70% sx1 ima crne pixele!!! I NEMOZE ME NITKO UVJERITI DA JE MARKA POPUT SIEMENSA BOLJA OD NOKIE, A POGOTOVO DA JE SX BOLJI OD N6600... ustvari boli me briga ja cu sa ostatkom svijeta kupovati nokie i igrati se sa njima ... a vi ??? nemam pojma uzivajte u carima ljepote siemensa jer cisto ne vjerujem da sluzi za ista drugo!!!
Nije Symbian nokijin ali series 60 platforma je a to je Siemens licencirao.= Citat =:
Poslao: damgol
ma o kojim rezultatima ti pričeš? pa ljudi koji rade u mobisu više neznaju koji model imaju u rukama i to su uglavnom tako male preinake da je sramota da to oni uopće nazivaju novim modelom bilo bi im pametnije da se ugledaju na siemens koji kad izbaci novi model stvarno izbaci NOVI model. a kaj si stvarno zabrijao da je nokijin Symbian? pa dragi majstore i oni su samo otkupili dionice od firme koja ga je napravila isto kao i siemens samo što oni pojeduju 62% a siemens oko 10%,pa ti i ta teorija pada u vodu. i još samo za kraj,na svim postovima samo vidim da se žale vlasnici n6600 na mrtve pixele još nisam vidio a ni čuo da se i jedan vlasnik SX-a žalio na njih prema tome šuti i samo si ti kupuj nokiju skupa "sa ostatkom svijeta"
tanji je dosta 4mm se kuzi
To stoji ali nije manji= Citat =:
tanji je dosta 4mm se kuzi