ev ja stavio jucer izasli R8BE001 u svoj W580i i u S500@W580 i fino soft radi... samo me zanima koje su bugove rijesili u njemu?
Printable View
ev ja stavio jucer izasli R8BE001 u svoj W580i i u S500@W580 i fino soft radi... samo me zanima koje su bugove rijesili u njemu?
Imam mob od 18.12.
Inače nisam Luda za mobiteLima,aL ovaj kad sam vidjeLa sam moraLa imati,
pa eto, dobiLa za rođendan :D
NažaLost u narančastoj boji,jer tada još nije biLo druge :(
Super sam zadovoLjna,sve ok,nisu mi pucaLe tipke :confused:
naskidaLa si super tema i igara,i sve 5 :D
Pozz... Danas sam dobio w580 u bijeloj boji i stvarno je extra.Jedino me brine to za tipkovnice jer moj mob nema garanciju pa ak ode koliko ce me kostati nova?I da li kod ovog modela brzo rikne flat kabal kao sto se to desava kod samsunga ili drugih sonyericssona.Koliko on kosta? Usput ja imam zadnju verziju firmwarea R8BE001 ali nemam hr jezik pa bi zamolio ako neko ima ovaj novi fir. sa hr jezikom da uploada i podjeli sa ostalima.... :mega:
pozdrav grupi!
nekako sam se odlucio kupiti navedeni mobitel u t-mobile-u pa odlucio i procitati komentare ljudi ovdje na forumu, kad ono ... pucaju vam tipke... nazalost nisam prije cuo za taj problem ...
od vas koji imate vec nekoliko mjeseci ... da li su vam jos tipke cijele ili su vam fakat popucale ? mozete eventualno poslati fotku ovdje na forum da se vidi problem?
hvala & pozdrav!
Vrijeme kupovine i koristenja je manje-vise nebitno, nekome puknu brzo, nekome nikada (tj. jos nisu ;) ). Dobra vijest je da je SE to priznao kao njihovu gresku, pa to bez ikakvih problema ide pod garanciju.
Slika imas pun internet. :google:
Evo par primjera:
http://www.seuniverse.com/forums/att...4&d=1194545282
http://mobiltelefon.ru/i/other/augus...roken_keys.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/3661/img0275as5.jpg
http://img257.imageshack.us/img257/7586/img0273el5.jpg
(Ove zadnje dvije su prevelike, pa sam stavio samo link.)
ma, znam... evo, danas se odlucio da kupim ovaj mob, ali mi znatizelja nije dala mira, pa odlucio malo pogledati po netu recenzije i user reviews, kad ono ... pucanje tipki ... najgore sto se moze dogoditi ... ne znam, nekako mi se ne da dati 1300kn za mob i da onda svakih mjesec dana nosim mob na servis radi necega sto je sudeno da se pokvari pa cak i nakon servisa ... steta, stvarno steta jer mi se cini kao dobar mob ...
jeste li Vi, koji ste naisli na problem s tipkama, nosili mob na servis pod garancijom, kako su tamo komentirali ovaj 'kvar' ne da se to nikako za stalno popraviti?
pozdrav
PukLa mi 6ica ;D
gledaj,kak je ravilov rekao nekima pukne brzo nekima još nije,nekima još i neće,na servisu tipke mijenjaju,mojoj sestri praktički cijelu tipkovnicu promijenili jer su skoro sve prdnule bile,al moj s500 se drzi evo i dalje tak da...ovisi,a za mob se isplati dat toliku lovu vjeruj,ima sve potrebno za solidan mob,i cijena je pristupačna,tak da nznm,za stalno se popraviti ne znam dal to ide,a uostalom valjda skuziš kak treba tipkat treba se upraksirat samo malo :)
Meni to ne smeta,sve ok dok rade,šta ako su maLo raspuknute na
sredini :D
Pa kao sto i rekoh prije, to je estetski a ne funkcionalni problem. :)
Cak ako se dobro sjecam tu na forumu je bio netko rekao da mu se i vise svidja tako puknuto. :loco:
lol pa dobro svatko svoj ukus ima :D
Hmmm.. jeL se događa nekom da mu mob zamrači?
Ono,zabLokira pa se ugasi i opet upaLi? To mi se zna dogodit pa
me živcira :(
Zna se dogoditi, zasto ne. Meni se jedno vrijeme dogadjalo na K700.
Full flash obicno pomogne. :)
Moze li mi netko reci gdje se sve moze odnesti na servis ovaj mob? Mislim u kojem gradu??? ja sam u Osijeku, a ne znam jel ima servis u Os za SE. Znam da ima za sony proizvode ,al ne znam da li oni primaju mobitele, naravno sa garancijom. Kupio bi mob ali mi je bed ako ga moram slati u Zg radi tipki. Kupio bi ga u slobodnoj prodaji...
FuLL fLash?:blush:
A nisam to misLiLa aL nemam pojma o čemu vi :D
No doobro,heh,hvaLa ;)
hm eo ja kupio seki ovaj mob...ja mislio da samo na s500 pucaju tipke kad ono i na ovom govnetu..aj vidit cemo kolko ce izdrzat tipkovnica kod nje..nisam bas optimistican jer ona napise 50 poruka dnevno:wall:
mi moze neko rec, ko ga ima, kakva je kvaliteta zvuka preko slusalica, posto je walkman trebalo bi biti vrlo dobra ali na dosta review-a kaze da je zvuk nesto slabije kvalitete nego na ostalim walkman telefonima. da li je to istina?
sestri mi je 3 puta pucala kod s500, pa su joj zamijenili za w580... ja ih pitao zar i kod njega ne puca tipkovnica, a oni (u SE-u u vukovarskoj, ne servis) su mi rekli da do sada nisu imali takav slucaj za legalno kupljenim w580 u hrvatskoj, i da su to vjerojatno sve na crno mobiteli... ovo mi je malo suplja prica, ali eto!
pa to je obicna glupost.ako je legalno kupljen onda ne pucaju tipke,a ako je na crnjaka onda je moguce!bezveze;D
Eo proslo je 20 i nesto dana od kupovine moba i jos nisu pukle tipke:notooth: