meni je to odvratnoooo:creep:
Printable View
mala vjerovatno misli da najbolje stvari dolaze u malim pakiranjima
više masa,nego mišići...:lol:
Sta i vi svi pizdite bezveze?
ja iden u teretanu hihi ali ne da bi izgleda ka neki prebildani masas nego cisto malo da budem zgodniji curama hihi i zadovoljniji sobom.
Zasto bi to tribala bit bolest, onda ste vi tj ti kako oces svatite bolesnici jer stojite pred kompjutorom precesto? ako tako ocete.
Ne smatram se ni najmanjim bolesnikom zbog toga sta dnevno 1h vjezbam, ali opet da kazen nije mi cilj nabacit 120kg i bit masa, ALI i oni koji to zele, kojima je to cilj, zasto bi bili bolesnici? neko kupi kompjuter od 14 000kn - BOLESNIK!
kad bi tako gledali bilo bi bolesnika PUNOOOOOO
Ma ti si otpadnik civilizacije jer misliš da će ti u životu doći sve servirano na pladnju. Možda neki ljudi nemaju vremena ić u teretanu jer zarađivaju za život i ti sad misliš da su oni seljačine? A šta si onda ti?
BTW ovo nije nikakvo vrijeđanje nego iznošenje činjenica iz tvojeg posta
Trebalo bi u chataonici otvorit novu temu "Kolko vremena provodite pred ogledalom?", i anketu uz isto.:flame: naravno, samo za M članove.
http://i125.photobucket.com/albums/p51/soniboj/pig.jpghttp://i125.photobucket.com/albums/p51/soniboj/ham.jpg
da , i samo da znate kolko je ovo nezdravo.
...al onda ne razumijem kako su tolike generacije i generacije u selima odrastale na tome i dan danas doživljavaju po 70-80, neki i 90 godina :confused: ...i meni je to definitivno puno ukusnije od nekih preparata (zvanih "zdrava hrana") koje se prodaju u trgovinama...
ja jedva čekam Uskrs i uskrsni ponedjeljak pa da nikako ne jedem dimljenu kuhanu šunku, rolanu šunku, kuhana jaja, mladi luk, kuhanu šunku pečenu u kruhu, rotkvice, hren, jaoooo. :jump: to nije zdravo, sline mi cure, al sigurno to neću jest.:lmao: čovječe, tjedan dana ima da se natrpavam da ne dođem do daha. prije svakog jela je dobro drmnut jednu ljutu!!
bris,bris...
puuno pive i da vidis... ja tak dobio 15kg:jump:
inace 183cm/80kg:five:
eh ovako jarane ja sam ti visok 198,tezak 82 kg ne mogu se nikako udebljat,jedem 7 puta na dan,sve sto pojedem ne prima se a malo je 82 kg na 198
Ja ti savjetujem da ne uzimas nikakve preparate, jer je to bacanje para i trovanje organizma. Vjeruj mi!
Najbolji nacin je da povecas kaloricnost svoje ishrane (sto ne znaci da se prejedas junk food-om).
Ja idem pretpostavkom da se zelis udebljati tako da ti ne odu kile u stomak, nego da se fino rasporede po tijelu - u misice (i ja isto zelim :D).
Moras jesti kvalitetnu hranu bogatu proteinima i SLOZENIM ugljikohidratima. Crveno meso, piletina, puretina, riba - sve je to bogato proteinima i toga se drzi.
Jedi vise obroka ali se ne prejedaj. Ako nemas neku ogromnu potrebu, tj. ako nesto ne treniras - neka se tvoja fiz. aktivnost svodi na vjezbe snage, a ne izdrzljivosti (ako zelis da vjezbas usput) - tako ce rezultati biti maximalno kvalitetni :)
Gle,ja cu ti rec jedno najefikasnije riješenje :cthumbup:
PIJ SOKOVE!
Da,pij sokove umjesto vode i voila! Umjesto 7-8 čaša vode popij toliko soka i za mjesec dana se opet prebaci na vodu (da se ne bi udebljo).Ja sam prije pio punoooooo sokova,a da vidis,tjedan dana bez soka smrsavio sam oko 1,5 kg.Tako bi isto trebalo biti sa debljanjem.
Dao sam savjet prijatelju,i udebljo se u tih mjesec dana 6,5 kg.Ako si sportaš,ne bih ti preporučio Coca - Colu.Nego ono (Hey - Ho,Juice,i takve voćne,kalorične sokove. - ako ne smiješ gazirano).Cedevitu izbjegavaj jel je loša,a i ne deblja puno.
Jedi slatko između obroka,može i grickalice.
Nego ono.Jedan dan se nakupuješ sokova (20-30) :D,i onda samo svaki dan ko da piješ vodu,strusiš 7-8 čaša.Isto i sa grickalicama (1-2 zdjele)
Ako to ne pomogne,postoji druga metoda.
Vjerojatno si se pokušavao udebljati preko dana.Zašto ne bi navačer sjeo pred telku,pojeo večeru i otišao spavat (može i čips uz sok začiniti večeru :D) ,i eto.
Ugl,pij puno sokova,jedi kasno,jer se onda masti najmanje razgrađuju.Pricekaj rezultate bar 1-2 tjedna.I da,sve metode KOMBINIRAJ.
Nadam se da je pomoglo.
Ja vec 5-6 godina imam istu kilazu, ni grama ni gore ni dole, genetika takva valjda, jeo ili nejeo sasvim je svejedno
gospode boze,sta tu necu sve procitati :lol:
Ja kad sam doma mrsavim, a kad odem kod mame zdebljam se. Pa si sad mislite :notooth: