heheh a ja sam pod nastavom za poruku imo onu melodiju "nokia fucked up"
tiri nini tiri niniiii....
melodija i ono odjednom se gasi koda ju je netko potrgo lol
ma ko je cuo znao bi kakav je to zesci smjeh bio
i jos sam okrivio frenda iza :D :D :D
Printable View
Da, da, extra je ta melodija :) Samo šteta što nisu napravili noviju verziju, ovako kad zvoni čini se kao da imaš pokvarenu 3310 hehe
Ja imam nokiu kaj tak crkava i to sam starome metnul za zvonjavu, a on bio na nekom pitaj Boga sastanku, i netko ga je nazvao......:lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
Ovako bilo je to jednog lijepog sunčanog.......... da skratimo priču bio sam na bazenima i sa svojim dragocijenim K810i (nesvjestan da sam ga nosio u đepu) unutra ja plivao ronio skakao a on u đepu hehe dođem ja van skužim da e mob u hlačama ja se oču zaklat(al stvarno vrijednost je to) i ja ga izvadim ocu upalit......nece drugi put.....nope....treci put..... ma neeee.... i onda ja njim lupim o glavu i kažem proradi !#"$%&# itd. i onda vidim slikica se pokaze i proradi. Heehee aaali screeeeeeeeeeen cijeli zeleni dok ga nisam osušio fenom nažalost samo sam trebao mijenjat zvučnik on se nije dao osušit fenom srećom unutra se pločice nisu uništile joj da je i taj mob propo ufffff. sve sreća nije i to vam je to:-)
E decki, ja proslu nedjelju iso do jakusevca, da si vidim kakav auto...prolazim pokraj lika s mobitelima na standu, i stanem...gledam ja sad koje mobove ima i vadim od starog t630...i pitam covjeka hoce li se mijenjat za 6600, naravno prvo provjerim dal sve radi???lik veli ok..moze..."samo ti necu dat punjac"...ja reko ok, nemas beda...i ja i on se zamijenimo....e.nebi to bilo to...sve radi ko od sale...nemas frke..da bi taman kad sam dosao kuci...se zgasio..nisam ga mogo upalit...
....covjek misli da je negog prevario....a onda se sjeti da je prevaranta tesko prevarit!
hahaha,samo steta kaj nije radio..
Navece bio malo popio u parkicu, isfurao se nesto, i razbijem M55 o beton, i naravno, raspao se, nasao bateriju, poklopac ne, i nosio ga tako u 'cabrio' verziji par dana.Nakon par dana, opet sjedio u tom parku, i frend naleti na taj poklopac, i sad je tu, samo sto sam odradio 'tetovazu' na poklopcu sad, da se ne nerviram vise.
Prije 2 mjeseca, slicna scena, iznervirao se, i zakucam telefon (opet m55) svom snagom o zid, raspao se naravno :) ,nasao bateriju, poklopac opet par dana kasnije.
Sreca tad da mi je cx70 bio ispraznjen pa sam prebacio karticu u m55, da je on bio u ruci, letio bi o zid, al' vjerovatno bi se raspao u milion djelova.
a i poznato je da je m klasa prilicna sto se tice izdrzljivosti :)
Bacio ga od zid...hehe...i raspo se u 3oo dijelova...h....
Meni je nedavno mob ukraden Samsung Z500v.
Bio na danima piva u Karlovcu s frendom i bila je utakmica Hajduk-Sampdoria i bio sam živčan pa stavio mobitel na stol.
Utakmica je bila napeta pila se piva a na mob nisam pazio.
Poslje utakmice gledam gdje je mob ,nema ga neko ga ispred nosa popalio.:tomato:
prije dvije tri godine sam imao siemens s55...imam slobodni sat i neznam kaj cu radit,a posto je s55 imo dosta cvrstu masku ponudio se ja da imam loptu,al nije bio bed poslje fuce na betonu nije bio ni previse ostecen!
a imao sam i siemensa sl45i (inace prvi mobitel sa mogucnosti slusanja mp3 muzike i memory cardom) i otiso mu softver pa ga nisam ni htio popravljat,izvadio mmc i iso ga ratavljat,razvalio ga totalno i da ga ne bacim u smece ja i frend isli na autobusnu stanicu,on imo mob sa snimanjem videa a ja strgani mob i ja kao sjedim na stanici i ispadne mi mob pored mene ja se dignem i samo produzim dallje i par ljudi dmo tak digli na foru...mislili su se lako docepat mobitela al nisu ocekivali da nece bit zadnjeg dijela kucista i da nece bit displaya i jos sitnica!