Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 6 1 2 3 4 5 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 160

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Doživljaji s mobitelom

Ajmo ljudi postajte ovdje svoje glupe, smješne, idijotske, debilne i tkoznakakve doživljaje s vašim telefončićem. tipa Kako ste ga strgali, bacali, slučajno vam je pao u konjsku balegu, spavate s njim, pofarbali ste ga u šargopergasto, nedate nikome da dira vaš mobitel, nazvali ste nekoga pa mu se javili starci a vi lagano psujete ko kočijaš i slični štosevi.
    bilo bi dobro kad bi se spomenuo model telefona s kojim se tako nešto dešavalo.

PLS. bez oftopikanja.... ako će biti potrebno otvorit čemo temu za diskusiju o događajima.

edit by zappan: jednu za sve, ili ako bude onak dobra diskusija o nekom događaju, može dobit i svoju temu svaki događaj (budemo izdvojili te postove u nove teme). bilo bi zgodno ovdje imati samo popis događaja)

trenutno opći razgovor o svim događajima: http://<b>http://cafe.mobil.hr/showt...eadid=3514</b>
    dobar grah daleko se čuje

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Mar 2003
    Mobitel
    Sony Ericsson Z200
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa bili ja i frendovi u parku.Ja sam tad imo 7210 i jedan Marko trazi od mene da mu dam mob da igra Bounce igru.I ja mu u prici sa drugim frendom izvadim mob i kad sam mu ga dodavao mob mu isklizne iz ruke i pocne da pada na zemlju,a on da bi ga "spaso'' sutne ga nogom "bio je to pravi wolej"i sreca telefon padne ne travu i nis mu nije bilo samo koja ogrebotinica!
    Ako si gladan pojedi nesto

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je nokia 7610 upala u more i otišla u tri pm.

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni je N80 pregazio kamion, ludo do bola da je istina.

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Nokia 5800 XM
    Operater
    Tele2
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo sad jedna vrlo ludost

Meni nekako na ovome SX-u crko zvučionik - zvučnik. I dok s nekim pričam il tako, il muzika dok zvoni on jednostavno se pođe smanjivati i izgasi se skroz, pa ga treba malo kucnuti da dođe sebi
    I jutros zvoni meni alar, i ja iza sna udari vrhom mobitela od kreve. Zgasi se mob cijel, s nekim čudnim crtama po ekranu i sve to. Upalim ga ja ponovo i ono sve fino
    Ali ima tu nešto dobro, već 2 dana nemam niti jednog problema sa zvučnikom, a koristio sam pre-amp na mp3 pjesmama i tkao i fino sve radi
    tooooo
    well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
    well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia E6
    Operater
    m:tel
    Godina
    38
    Bodovi
    11.176
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.176, Nivo: 25
    Bodovi: 11.176, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ništa neobično, ipak je to siemens. Moj buraz je imao sx1 kojem je takođe bio pokvaren zvučnik. Smeće.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2003
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    Vip.meeeeeeee
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako, ja sam imao nekoliko idiotskih događaja, ovdje idu dva najdebilnija.
    1. Ovaj događaj se zbio dok sam još imao stari ericsson a2628. Jedne prilike sam trebao uputit vrlo važan poziv, i normalno, mob se baš tad sjetio da počne odbijati poslušnost. Ja sam uspio nazvat, ali par sekundi poslije mob se ugasio. Sljedećih pola sata sam ga pokušavao upalit, ali naravno nisam uspio. Onako raspižđen, zakucao sam ga dosta visoko u neki zid. Kako je lupio u zid, poklopac baterije je ispao, a žičice od baterije su nekako pukle. Baterija se oslobodila i osvetila mi se tako da mi se zabila ravno u sljepoočnicu. Ja sam tresnuo u nesvijest, pao na pod, i završio u bolnici s laganim potresom mozga.

2. Tek sam bio kupio ericsson T66. Išao sam busom u grad (bila je dosta velika gužva) i osjetio sam kao da mi netko pokušava gurnut ruku u džep. Okrenem se, pogledam, vidim kako mi neki cigan mažnjava mob. Mislim da sam se tad najviše raspizdio u cijelom životu. Skočio sam, uhvatio ga za ruku u kojoj je držao mob, i divljački ga počeo čupat kako bih mu oteo mob. Mislim da sam mu, prije nego je uspio pobječ na sljedečoj stanici, slomio bar dva prsta na ruci i jednom sam ga dosta jako tresnuo u rebra. Poslije tog događaja uvijek mob držim zavezan za hlače na nekakvoj uzici.

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    E1000, slvr L7, N70
    Operater
    Vip, MobileC 1GB
    Godina
    51
    Bodovi
    15.984
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jedne ljepe večeri,sjedim ja doma i gledam Tv,kad telefon zazvoni.Odgovorim ja na poziv,a ono na drugoj strani nježan glas(malo sumnjivo piskutav,al hebiga)jednog strašno dobrog komada(neču navest ime)s kojim sam dosta ružio u to vrijeme.Pričali mi tako par minuta,a ona se odluči da me pozove van,i da se nađemo na Gupčevoj zvjezdi u 9:00 ispred pekarnice"Bakini kolači".......lud ko batina obasut veseljem ja pod tuš, na tipično muško uređivanje prije spoja,sredim se i krenem na mjesto sastanka!.....(PAZI SAD OVO).....čekam ja čekam,a njoj ni traga ni glasa................zovem,ne javlja se.Zove mene frend pita kaj delaš( ja se hvalim kak čekam komada),i počne se smijuljit.................prostruj meni kroz glavu situacija i skužim kako sam popušio !!!!...PROMJENIO ON GLAS PREKO VOICE CHANGERA I PREDSTAVIO SE KO TA TREBICA I DOGOVORIO ČVENK, a ja potrošio pol parfema i zabrijo na provod stoljeća..............hebiga,zaheb........................ ...

POUKA:........Nikad ne vjeruj kad te dobra mačka zove van...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2003
    Mobitel
    nokia e65 i 6300
    Operater
    vip net
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moja frendica svoju nokiu 7250 i drži u zadnjem džepu. I išla je pi-pi i pao joj je u wc.
    mobitel prije tog je bio 8310 i isto joj je pao u wc.

valjda bu se naučila pameti
    Do it today, tomorrow there might be a law against it....

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Mar 2003
    Mobitel
    Sony Ericsson Z200
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I mojoj rodici je Samsung SGH A400 {tada je kostao 275 evra} pao u solju i isti dan je isla kupit crveni
    Ako si gladan pojedi nesto

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...kad sam imao Nokiu 3310,bila stara godinu dana i već mi dosadila maska,te rekao uji u Dojčlandu da mi nabavi neke maske...i bilo tak...došao on (vrijeme događanja ljeto 2002. god.),donio maske i stavio prije izlaska...ono,frajer,maska koju nitko nema ...i izašao,došao u kafić i kak to ide,pijem lagano,te nakon sat-sat i po,mene onak uhvatilo...pa došle kolegice i kolege i zovu oni mene da ja s njima sjednem...naravno,nisam odbio...i kak smo pričali,načeli mi temu o mobićima i kak koji,šta koji,kolko koji može izdržat(ono udaranje,grapanje,plivanje...)...i ja se išao dokazat kak on može izdržat moju težinu...i stao ja na njega (podloga od kamenja)(normalno,malo pripit) i kak nisam stajao stabilno,malo pomalo ga zakretao...i ona se sva izgrapala...nisam ja to odmah vidio,tek ujutro,probudio se,idem upalit mob,kad ono,sav hrapav s donje strane...poludio sam...al mob je radio...

...priča nije baš nešto,al et...
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 13-02-2010 u 02:41
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    P1i, 6170
    Operater
    VIPnet, TELE2
    Bodovi
    18.272
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.272, Nivo: 32
    Bodovi: 18.272, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Igram ja sms igru. Potrošio kune. Jednom rukom provjeravam rezultat, a drugom utipkavam 123*14-znamenkasti broj# i yes. Nakon par pokušaja počeli raditi živci. Igrač ispod mene me sustiže. T28 s velikom inertnom brzinom leti prema vratima i raspada se. Rezultat: mikrofon ni danas neradi, a baterija rasklimana.

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nebi to bilo to da se i meni nije dogodilo slično sranje....
    Bilo je to pretprošlo ljeto (2002) na moru, bili smo neka ekipica od trebica i dečkiča i svaki dan svaku večer smo klošarili na jednom mjestu, cugali bi sve kaj bi se našlo pod rukom od domačeg istarskog vina do rum-cole votke blabla i tak jedne večeri ja nalit svega i svačega neznam za sebe ja zapalim (inače ne pljugam, al sve trebe su pljugale pa reko ajde) i neki isus prčkam po mobu (t68 tada) i naravno onda nisam niš kužio, tek ujutro probudim se ja i vidim skuren joystick na mobu (nije jako, ali vidi se, baš rastopljena plastika...). da i hlače sam popržio tim usranim čikom.
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...kupih 7250...-kako sam preso na kolorca+to jos i kamera u njemu, stalno sam dr*o po njemu..npr. sliko sam sve zivo i nezivo, sve bitno i nebitno...i tako...bilo je to ovog ljeta:
    frend i ja cekamo tramvaj na glavnome, kad spazih veuma,veuuma visokog covijeka(preko dva i deset)..od uzbudjenja frendu kazem:''damire, pa nisam vidio veceg covijeka od ovoga!!, moram to slikati''- usmjerim mobac u njega i uslikam ga..a tip na to spazi i pocme mi psovati ovo,ono..AL DA SAD GA JOS JEDAMPUT USLIKO, BRIJEM DA BIH OSTO BEZ MOBACA ILI TI JOS GORE - GLAVE

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na moru prije 2 godine idemo mi s plaze sjeli u auto i krecemo, sva sreca bila guzva i gmizem ja polako po cestu, kad cujes jednog tipa, e decko mobitel ti je na krovu... ja van, a ono moj dragi sl45 skupa sa slusalicama sverca se bez karte na krovu

s25-icu sam jednom prilikom ostavio u birtiji, sva sreca da me frendica zvala i kada se konobar javio skuzila je u cemu je stvar, na kraju me uspjela dobiti na curin mob, ne moram vam ni pricati kako sam se sjurio do birtije u yugicu (smrc...). btw, radi se o birtiji moon, znat ce coma

m@j@
    Guest
    frendisi je proslo ljeto pao novi smsng u kanalizaciju.. i ode! bez povratka..

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    samsung D600
    Operater
    Vip
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jednom kad sam se tuširala i kako uvijek sa sobom nosim mobitel, ovaj put sam ga stavila na ručnik na košaru s vešom koja je jako blizu wc školjci. Na kraju sam potegnula ručnik i mobitel je izletio napravio salto i završio u wc. Meni je to bilo užasno smiješno, a na kraju tragično kad se nije htio upalit. No na kraju nakon nekoliko puta sušenja fenom se upalio. Bila je to nokia 8310.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    motorola V70/nokia 7110
    Operater
    Cronet&Simpa
    Godina
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prije neke 3/4 godine, ne sjećam se točno bili smo u podrumu kod frenda napljugani ko majke i idemo radit neki sok. I nalijemo vode i sirupa , al nema žličice za promiješat sok, a takve stvari me mogu iživcirat do bola, i sad mi idemo sik, sak, suk ko će ić gore po žličicu i normalno ispao ja... Ko god se napušio makar jednom u životu zna da ti se onda fakat ne da radit ništa i tako ja potaknut ljenošću ni 5 ni 6 vadim M35, koji je bio ko fol vodootporan i miješanm sok s njim, frendovi umiru od smijeha, meni niš jasno... Posljedice: gubio je lagano signal, i svaki put kad bi došao do 15h, vratio bi se na 00h... Što je najgore uspio sam ga dobro prodat kasnije...
    Wasssssuppppp?

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    Alcatel OTE/M35i/N500
    Operater
    Simp@
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Misteriozno nestajanje jednog samsunga(aka pazite di ostavljate svoj samsung)
    Bio je rodendan od jednog mog frenda,i slavilo se u stanu njegovog bratica s kojim si je fakat dost dobar.I jedan cura(koja s njim i samnom ide u razred)je ostavila mob na frizideru cini mi se.Inace ga je stalno drzala uz sebe,jer se dopisivala sa deckom koji je na Pagu.I vidla je moja dobra frendica taj mob na frizideru(valdja je bio ejdini na tom frizideru sta t ja znam)i uzela ga i isla citat poruke valjda.I nakon toga se nesjeca di ga je stavila!!Ljudi njih 20ak su cjeli stan od cca 50 kvadrata pretrazli i nisu uspjeli nac jadan Samsun n620!!!Po najprihvacenijoj teoriji dos su melai stan poslje tuluma neko ga je zabunom pomeo i basio u smece(?yea right)Neki misle da je ukradan,al ko bi ukro kad su svi bili iz razreda skoro.
    Na
    Hawaima
    from X.8 -- 1.9

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    samsung sgh X-100
    Operater
    HT mobile
    Godina
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cekamo mi 2004-u i na jednom koncertu ja vadim svoj MT50 i stavljm ga u dzeb valjda...
    i nakon toga nigdje moba.E sad mozete zamislit kako je sta vremena do nove god ostati bez moba
    Mamama volim te ali mi je GT4 drazi

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    OMNIA
    Operater
    HTmobile
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doček 2004 je....
    frend ima 3310 i mi pijani ko letve i idemo se kladit, da on može sa balkona pogodit lampu udaljenosti 30m, ok ide on zaletio se i pogodio on lampu (ne znam kako bio je mrtav pijan)... odemo mi vidjeti sta je sa mobom... on sav u dijelovima... sutra dan se on pojavio sa (sklopljenim) mobom.... radio je ko novi...
    ________Download________

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    OMNIA
    Operater
    HTmobile
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isti taj frend.... imamo tjelesni.... dosadno je.... nemamo loptu.... vadi on 3310 i fali se kako je ona full izdržljiva... počinje žonglirat... dolazi mu na volej.... raspucava ju u zid.... nokia se raspada.... display puca... nije mu bilo spasa... kaj sve nije radio s tom 3310...šmrc
    ________Download________

Datum registracije
    Dec 2003
    Bodovi
    15.594
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.594, Nivo: 30
    Bodovi: 15.594, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zgoda 1:
    Igrice su opasne !Dok sam igrao zmijicu na 3310,poludio sam i udario njime od zid a on se odbio i na mojem novom dvd-u razbio displej!Mobitel je radio.

Zgoda 2:
    Sa frendovima sam pekao rostilj i sjedio pokraj rostilja i igrao zmiju,jako me iznervirala i mob sam stavio na rostilj (na onu resetku)i kasno sam shvatio di mi je mob !
    Treći Put...više sreće četvrti put ;)
    Drugi put
    Prvi Put

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2004
    Mobitel
    Siemens MC60
    Operater
    Vip me
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo mi se dogodilo neki dan prije skole.Imam Siemens MC60.
    Ja i frend smo bili u McDonaldsu dok smo čekali početak nastave.I tak mi sjedimo i razgovaramo i meni dođe poruka.Ja odgovorim na poruku i stavim mob na tacnu,mislim uopće nisam skužio kaj sam napravio dok nisam došo do škole i skužio da mi nema moba.Poslje sam se vratio po njega, i sva sreća neka ženska ga je našla i vratila mi ga.
    Mobil forever

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vip
    Godina
    35
    Bodovi