Ili ako baš morate, onda upozorite da slijedi spoiler, boldano.
Printable View
Ili ako baš morate, onda upozorite da slijedi spoiler, boldano.
evo ako nekog zanima šta se događa u 2 sezoni neka si pročita sadržaj svake
epizode koja je emititrana ovdje:
http://epguides.com/PrisonBreak/
tak da više ne pitate pitanja šta se kome dogodilo;)
a naravno oni koji ne žele neka čekaju;D
imate i www.fox.com/prisonbreak
daj reci mi na PM . detaljnije. on mi je najdraži lik= Citat =:
Izvorno postao Inovator
upravo sam dobila drugu sezonu on dvd :rolleyes: al će maca uživati ovih dana :kitty:
Imam ja cijelu 1. sezonu i 11 epizoda iz 2. uz titlove!!= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
sinoć sam pogledala prvu epizodu 2.sezone. mogu reči da je jako napeto i zanimljivo. sve više mi se sviđa ta serija.
slažem se u potpunosti. Ovaj tko je piše ima stvarno mašte, nema što... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
Jel bi mi netko mogao poslat prvu i drugu sezonu ( do 11. nastavka), poštom?
Molim vas...
Počeo sam gledat II. sezonu... yebeno, likovi nemaju milosti... krvi ko u priči... bolesno... :king:
Ej, moze i meni neko poslat nove epizode 2.sezone, jer ih priko rapidshera nemogu skinit,nemoze mi nac file.Pa bi bija jako zahvalan onome ko bi mi to posla poston ili bar da valjan link za skinit prvih par epizoda nove sezone.
Edit: ok,linkovi sa druge stranice ipak rade.
Evo sada kad iman prvu seriju,nemogu je raspakirat sa winraron.Kad uden u prvi folder od 4 skinuta i pocnen odpakiravat,dode do 28% i trazi drugi paket.Kad ga usmjerin na drugi skinuti paket,on ponovo trazi da ga usmjerin na 2.paket pa mi nije jasno kako cu raspakirat sve???
budući da sam sad pogledao prvih 8...trebao bih dragu gospodu zamolit da mi daju linkove sljedećih (9,10,11) epizoda... sa prijevodom ako je moguće i da link i veza valjaju...
Unaprijed Hvala! :thumbup:
Skidaj preko torrenta. imaš sve epizode,ja sam tako skidao. nemoraš ništa extractat. nije neka velika brzina al meni preko noći skine cca.3 epozode,svala 350 mb.= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Da si pogledao prthodne 4 stranice vidio bi da imaju linkovi za sve epizode (1. i 2. sezona), a prijevode imas ovdje= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Ja sam skinuo nekoliko epizoda preko torrenta i prosjecna brzina mi je cca 25 kbps , a na rapidshare-u imam preko 100 kbps
A jel postoji koja dobra duša pa da mi posalje prvu i drugi sezonu? Skinuo bi ju s neta , al nemam dsl.
moze....a stos ti meni poslat:licklips:= Citat =:
Izvorno postao Crash&Burn
Noćas u 2 sata po našem vremenu je 12.epizoda 2.sezone na FOXu...Hoće je neko skinuti na rapidshare,pa da je još noćas pogledamo?
Evo za one koji su nestrpljivi a nemaju dsl mogu pogledati male najavne filmiće za 2 sezonu.
http://youtube.com/watch?v=Ux5FNmb4D6I
http://youtube.com/watch?v=0CysnWz3gOU
To ce tek u Utorak u jutro biti online.....= Citat =:
Izvorno postao miro666
Evo poslao sam RTL-u email sa pitanjem kad ce pocet druga sezona PB-a.
Evo sta su mi odgovorili:
= Citat =:
Postovani,
Druga sezona serije Zakon brace je vec otkupljena i trebala bi krenuti s prikazivanjem na proljece.
Lijep pozdrav,
E-mail: black_hawk@email.t-com.hr
Poruka:
----------------------------------------------------------------------
Mozete li mi reci dali ce se ove godine prikazati druga sezona Zakona braæe na RTL-u. Molim vas odgovorite i unaprijed hvala.
:thumbup:mozemo se dogovorit= Citat =:
Izvorno postao Brut
Al su brzi ovi sa RTLa.Ja nemogu dočekati 12.epizodu na netu,a kamoli proljeće.Otkupili 2.sezonu? Kako to,kad netko reče na forumu da se i na FOXu neće do proljeća emitirati,samo do 13.epizode idući ponedeljak (27.11.)?
Unaprijed otkupili?:comp:
Zasto 12 tek 20 izlazi; navodno im treba malo predaha....:thumbup:
Cudi me da je RTL tako brzo otkupio 02S, no ipka RTL ima vise novaca nego bilo koja televizijska kuca u HR..
Ipak nemrem vjerovat da su brzo odgovorili...
Sad 3 Sezona ce biti strasna, vec vidim hebenu napetost jer ipak njihov glavni protivnik je postao predsjednik drzave...:-/
vauuuuuu :spin: ovo je ludilo!!!! odgledala sam 3.epizodu i nemrem vjerovati. toliko je napeto. brijem da ću večeras odgledati još barem dvije epizode.
e ali imam problem. naime imam samo do 7.epizode :-/ morat ću ostale nastavke skinuti s neta... uff potrošit ću sve gigabajte ali nije mi žao hehehe ;D serija je super! morat ću odgledati i propuštene epizode prve sezone :) :kitty:
a kaj je rtl otkupio 2.sezonu? ambolivbol?!?! ali ko živ ko mrtav do proljeća :bunny: