Zato što ljudi ne shvačaju prednosti interaktivne televizije.
Printable View
Zato što ljudi ne shvačaju prednosti interaktivne televizije.
nebi reko da baš ne razumiju prednosti,što bi značilo da su europljani u prosjeku gluplji od amerikanaca u što sumnjam ;) ovdje najbitniju ulogu imaju oni veliki igrači,marketing i profit ,no u americi je to u punom cvatu,i apple je predstavio novi uređaj za ovakav način gledanja televizije zajedno sa novim ipodima prije nekoliko dana.= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
TiVo nema veze sa IPTV-em, nije mu vazno od kud prima TV signal nego je fora u vezi s kojom je spojen sa centrom od kud prima informacije o programu i slicno.= Citat =:
Oko 87% amera koristi kabelsku ili satelitsku TV, sto je u sukobu s ovim sto ti tvrdis (http://www.tvtechnology.com/features...Beachman.shtml) dok se IPTV bas i ne koristi toliko.
tivo je samo recorder,ono što cyber cjelo vrijeme priča je interaktivnost,kome je to važno odabrat če maxtv preko dvb-s ,dakle prema potrebama. osobno bi radije vidio tivo no :zzz:
Točno to. Hvala bogu da netko razumije o čem pričam= Citat =:
Izvorno postao sodom
Ma razumijem, zbog toga najvise i volim maxtv, no uzeo si krivu usporedbu ranije.= Citat =:
Osobno se najvise veselim virtual DVR-u i ostalim web uslugama iz fotlje koje niti jedna druga vrsta TV prijenosa nece omoguciti.
točno,dvr na server, fantazija...nemoramo sve novo popljuvat,konačno da se nešto počelo razvijat na našim prostorima i osobno dočeko sam sa raširenim rukama! samo neka se okreče, malo optimizma,podiže mi moral za budučnost :spin:
jel mi moze neko rec da li mogu imat maxtv ako imam Vodafone Homebox, A NE MAX ADSL?
tj
DA LI SE MOZE MAXTV SPOJITI PREKO BILO KOJEG ADSL-A ILI BAS MORA BIT T-COMOV MAX ADSL???
Mora ići preko t-com-a jel se sve to nalazi na njihovom serveru. Vodafone homebox?? Šta je to?= Citat =:
Izvorno postao asimilation
= Citat =:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=22312564&idnews=363141
Vidiš vidiš.. Nisam još za to čuo :creep:= Citat =:
= Citat =:
oops,krivi link
ovaj je pravi.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=22312564&idnews=363121
steta sto se nemoze..a si ziher????? 100%?????
Sigurno ne može jel mora ići preko t-com-a sve zato što je kod njih server= Citat =:
Stvar ne ide ako imaš Vodafone Homebox :-|
A vjerovatno je i bitno sto Homebox koristi UMTS za internet i propusnost do cca 300Kb a za MaxTV ti treba oko 5Mb= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Teoretska propusnost WCDMA mreze je zapravo puno veca (dosad je poznato da ide do 3.6Mbit/s), ali ona zapravo ovdje ne igra ulogu, nego zbog nacina na koji IpTV funkcionira...
jasno je mesi sto je maxtv, no ja sam govorio o ponudi ...jednostavno se ne isplati uzeti taj paket programa, kada ih mogu imati besplatno :)
amerika je druga prica...mi smo siromasna zemlja i tesko je takve stvari gurati kod nas....mozda ce to za 5 god biti normalno, no sada je to skup sport :)
ja samo gledam ulozeno/dobiveno...
cak i kod zabave? Gdje je ulozeno = 0= Citat =:
Izvorno postao robee
Ma grozno je uspoređivati se sa amerima kojima je položaj takav
kao kada bi mi u Hrvatskoj dobili 170 "kvalitetnih" programa za cijenu od cc 120KN.
Naveliko se priča o proširenju hrvatskog satelitskog paketa Seemore, pa bi bilo dobro malo pričekati i odvagnuti koja je ponuda bolja/povoljnija.
Velika prednost Seemore-a je što će biti dostupan odmah svima, dok će na MaxTV mnogi dugo čekati.
http://www.satelitv.net/jumpto.asp?r...&cat=4&id=1791
Ma meni je satelitska bez veze. Imam je od kad se prvi put digitalna satelitska pojavila u hrvatskoj i dok je reciver sam koštao 5k kn. I u tih ne znam kolko godina nije se skupa 10 puta radila. Živcira me što ima 500 švapskih programa od kojih qrca ne kužim. Ovdje su bar odabrani oni kanali koji nešt vrijede. A i redovito će se povečavati broj kanala
Kod digitalne satelitske dobijes samo programe i to je to, dok kod MAXtv-a dobijes hrpu dodataka i perksa.= Citat =:
Izvorno postao robee
Po pitanju IPTV-a, Hrvatska je trenutno jedna od najnaprednijih u Europi, vjerovali ili ne.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Da to je tocno,razgovarala sad sa T-comom moze biti signala na 2 televizora samo isto kao i sa hbo-om(ja tako imam doma)tamo gdje je reciver ta televizija odreduje drugoj koji program ce se gledati.Znaci u dvije prostorije se mora gledati isti program,za sada.= Citat =:
Izvorno postao blueled
Inace narucila max tv iz razloga sto imam kablovsku ali slika je ocajna i pola programa(boljih)koje nude ja ne mogu gledati.A placam mjesecno 65kn po novome(povisili cijenu sa 55kn)i nis od toga ne gledam jer je 80% toga na njemackom jeziku,a i za programe za koje su vazno najavljivali da ima hrvatski titl u vecini slucajeva ga nema.
Zanima me ako znas da li se bilo koji program moze snimiti na vhs ili dvd recorder,jer npr.nesto mi je interesantno a nisam doma???!!!Thanks= Citat =:
Izvorno postao rospaya