moguce je. trebas potpisati pretplatu za neki tarifni model koji hoces.
Printable View
moguce je. trebas potpisati pretplatu za neki tarifni model koji hoces.
Misliš da Carnet Mobile može tako...sumnjam.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Ima svoje pakete, i dobije se posebna sim kartica sa svojim data brojem.
nije li tako napisao? A ima i ljudi koji na istom SIMu imaju VIPovu pretplatu i DATA broj vezan uz Carnet= Citat =:
npr. da imam vip mobile 512 mb ili carnet mobile a da mi to skida s pretplatničkog mobitel računa, ili nešto slično?
Što znaći?
Moram ići u VIP i reći da mi na postojeću pretplatničku vip sim karticu, stave i pretplatu na vip mobile? ili?
S postojećom sim pretplatničkom karticom spojim se na vip mobile ili carnet mobile a oni mi tih npr. 128 mb stavljaju odnosno odbijaju od pretplatničkog računa?
A možda sam sve krivo napisao?
Molim da mi malo pobliže objasniš.
Hvala!
nista od ovog sto si naveo. Moguce je imati znaci pretplatu za razgovore i pretplatu za neki DATA tarifni model ali na istom SIMu ako to zatrazis. Jedinstvena tarifa ne postoji. Neminovno je placati dvije pretplate ako zelis obje stvari.
A vidiš, kada sam ja uzimao umts dok je bila carnet akcija i pitao ih jel bi ja mogao to uzeti na vip sim karticu koja je na pretplati oni mi rekli da ne može jer mi treba jedna druga sim kartica samo za to.
Ja reko, i šta onda...znači morati ću onda svaki put u mobu mjenjati sim karticu ako hoću preko njega na web.
Oni vele DA.
I tko je sada u pravu pitam se.
A postoji li opcija jeftinijeg surfanja preko gprs-a mobitela?
Odnosno kada se spajam preko mobitela da iskoristim carnet šifru, kao što je slućaj u vip mobile-pa da me izađe jeftinije?
Ili neke slićna kombinacija vip gprs-a i carneta?
Hvala
Kao prvo, vecina ljudi koji rade u korisnickoj podrsci, te prodaji pogotovo, nemaju blage o mogucnostima... drugim rijecima njihove odgovore automatski odbaci. Sto se tice tvog pitanja, moguce je kombinirati Carnet mobile data tarifu sa postojecom vip.gsm tarifom koju trenutno imas. Ja koristim to uredno vec nekoliko mjeseci...
Mah i ja vidim da je to tako...očito.= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Isto kao što i pacijent mora biti pametniji oko konkretnog problema kada ide na operaciju od doktora...inače završi katastrofalno.
Kvragu i helpdesk kaj će mi onda ako muljaju na sve strane...biseri
=citat=
"Sto se tice tvog pitanja, moguce je kombinirati Carnet mobile data tarifu sa postojecom vip.gsm tarifom koju trenutno imas. Ja koristim to uredno vec nekoliko mjeseci..."
I koliko te izađe? Košta?
Jel skupo?
I kako to radiš?
Vrlo jednostavno. Odes u vip.centar u gradu gdje si sklopio pretplatu, kazes im da bi na postojecu pretplatnicku SIM karticu aktivirao Carnet Mobile 128/512/1GB tarifu ovisno o tvojoj zelji i potrebi. Lik ili lika (?!) ce ti pametovat da to nije moguce, ali budi uporan pa ce ti to napravit. To ce biti spremno za koristenje kroz 24 sata...
E sad, koju tarifu odabrati...meni je dovoljno 128MB uz onih 512MB koje imam na VMC HSDPA kartici. 128MB ti je u pravilu dovoljno ako povremeno surfas na mobu, kao ja. Onih 512MB koristim za posao kad nisam doma, na poslu ili na faksu i to trosim preko laptopa, pa mi zato toliko treba. Uz naravno jos ADSL flat na poslu i doma...
To cut the long story short, 128MB ce ti u pravilu biti dovoljno za surfanje putem mobitela i Opere Mini, pa cak i za download...512MB ako nemas pristup nekakvoj normalnoj broadband konekciji tamo gdje si najcesce (pretpostavljam doma)...a Giga paket ako si sretnik sa HSDPA konekcijom, ili jednostavno puno surfas uz ponesto downloada.
Cijene su ti za Carnet promociju...45.5 kn za tarifu 128, 95.5 kn za tarifu 512 i 145.5 kn za 1GB. A vise detalja mozes pronaci na www.vipnet.hr i www.carnet.hr/mobile.
Cijene su ti za Carnet promociju...45.5 kn za tarifu 128, 95.5 kn za tarifu 512 i 145.5 kn za 1GB. A
bez obzira sto je duplo jeftinije od vipove ponude,to je jos uvijek preskupo za toliku malu kolicinu podataka...pa mislim,koliko su samo isti igraci spustili cijene sa homeboxom(koji takodje,ali ilegalno moze biti "pokretan")...a jos uvijek dobro zaradjuju(inace ga ne bi niti dali)!!!
Da li ovo opet ne radi vip fastnet , ja se od sinoć nikako ne mogu spojit na server :spin: :spin:
Zna li netko jesu li izašli driveri za HSDPA USB modem za Vistu?