Spustio sam na 64 i sad je dobro ,ali treba joj 10sec da krene svirati,jedan rijesis a drugi se pojavi....
Printable View
Spustio sam na 64 i sad je dobro ,ali treba joj 10sec da krene svirati,jedan rijesis a drugi se pojavi....
Wma na 64k.
Treci problem ce ti biti prekid zvonjave tj. poziva nakon sto prodje melodija jedanput.
Bok,
nakon uspješno završenog flash-anja motorole na WM5 (na čemu se zahvaljujem svima na ovom forumu), ostalo mi je još par sitnica koje bi trebao srediti (da se ne javlja automatski kod otvaranja, da pokazuje ime osobe na vanjskom zaslonu, itd) - i koliko vidim, za to nudite rješenje mijenjanja registry-ja.
Pitanje: može prijedlog toolova za ovakve stvari? Recimo, nešto kao toolset koji koristite u everyday work-u, sa time da mi trenutno samo treba tool sa kojim ste uspjeli promijeniti na motoroli mx200 WM5 registry keyeve.
Hvala unaprijed :)
A gle...ne postoji ti alat za sve te trickove. To treba još biti napisano (možda ja kad naučim .NET)...
Inače Tweaks 2002 .NET v1.8.0. Možeš trial verziju pronaći na smartphone.net
Proprćkaj malo ovaj thread i Tips and tricks, naći ćeš zgodnih trikova.
Rekoh "toolova" - iliti, ono, recimo 10 top toolova za "održavanje vašeg mobilnog smartphone ljubimca" - pogotovo sa osvrtom na MX200 ako je netko tako dobar :)
I hvala na reply-u, pogledat ću tvoj prijedlog :)
A to...
Sprite Backup - Backup program, ne radi još na WM5
PHM Registry Editor - samo ime govori. Najkvalitetniji i freeware
Tweaks2002 .NET - jedini program za štimanje postavki na WM5
Total Commander CE - FTP/Registry/Twin View itd...ako ste koristili verziju za PC, onda...
Dec maj list...
Odlično, krećem "google"-ati da pronađem sve predloženo - hvala još jednom!
Imam problem s mikrofonom.Kod pozivanja broja u desnom gornjem kutu mi se pojavio mikrofon sa X - što znači da ne radi -isključen. Kada zovem ili me zovu oni mene čuju , a ja njih ne. Da li netko zna kako ga uključiti.
Hvala!
Treba mi neki program za brisanje svih SMS poruka iz inboxa (naravno da radi na WM05). Jel moze kakva preporuka? Hvala
Svih SMS poruka? Pa jednostavno: uđeš u inbox, desna tipka (menu), odaberes Folders, onda stanes na inbox, pa ponovo desna tipka i odaberes Clear text messages. Tako je na WM05, a slično je i na ostalim verzijama. Ista je fora i za ostale foldere u kojima Mpx 200 čuva poruke.
Hvala Kuki, radi!
Kako isključiti System atribut na datotekama. Preko activesynca s Windows explorerom mi ne ide, ni s file managerima iz telefona. Jel ima neki drugi nacin?
Nope. Za to ćeš trebati Card Reader i Command Prompt...
attrib -r -h -s *.* će ti ukloniti sve atribute u direktoriju kojem se nalaziš.
Back to DOS:) TNX
Meni se to dogodilo kad sam imao priključen handsfree.Funkcija se zove mute,al nisam je našao u sistemu.Napravio sam hard reset i dalje je bilo ok.= Citat =:
Izvorno postao DavorP
Hvala. Očistio sam kontakte na flat-kabelu (nečistoća) i sada je sve OK!= Citat =:
Izvorno postao MikiMiljac
Cudan problem sa ovim WM2005....
pokusavao sam snimati na diktafon na mobitelu...i dok sam preslusavao (cini mi se) pokusao sam stisnuti da se upali soundspeaker..no mob se jednostavno blokirao....
morao sam vaditi bateriju jer nije reagirao ..samo je drcao...
nakon toga se mob nije htio upaliti ni za zivu glavu...tj upali se ..al ostane na onome pocetnom ekranu....nakon sto sam ga dnapunio do kraja pokusao sam master reset...i tamo imaju tri opcije.. pokusao sam ih sve...
prvo Enable KITL..no nemam pojma sto je to..nista nije pomoglo...
Clean reg Hive..isto nije pomoglo....nakon reseta mob nije mrdnuo dalje...
Nakon format storage..pretpostavio sam da cu morati instalirati ponovo windowse..al oni su se digli normalno...bez i jednog programa..al dobro.
stavio sam neke programe..no javlja mi se ovaj problem...
kad igram igru il nesto drugo....mobitel sam od sebe baci na start ekran....kao kad se stisne zelena strelica...no kad stisnem tu strelicu...igra se nastavlja dalje......malo pocine iritirati pa zato pitam....
ima ko kakvih iskustava...sto da radim?...ponovo reset ili?...
:( Pokušao na WM05. Držao se postupka. Poslije prvog dijela flasha on mrtav. Ne reagira na Master Reset. Samo blicne ekran. Vječna lovišta? ili se kaj može???
vjerojarno nije..jer su do sad sve mobitele uspijeli dici iz vjecnih lovista...
jel ti racunalo prepoznaje mobitel? ...ak ne pokusaj na onaj nacin sto ga je objasnio tu neko...ukljuci usb kabel u mobitel..i onda izvadi baterij..mozes i prije bateriju izvaditi....uglavnom tada ubaci bateriju pa ces vidjet dal ti prepoznaje mobitel....tad probaj staviti WM03
To uspio. Ubacio 05 ali ne funkcionira , bijeli ekran ali mi ga komp i dalje vidi ima link za wm03?= Citat =:
Izvorno postao Blento
Edit: Nšao link, dršte fige...
Sada poslije wm03 on se digne u windows sliku, daje zvukove na tipkama i vanjski LCD mi daje unesite PIN. Ali unutrašnji stoji u Win. slici i to je to kaj sada?
ne znam...malo mi je cudno sto ti se dograda to..?...
jesi sigurno pratio postupak kako spada?..da nisi prije resetirao nego se smije i slicno?...imas li pravu verziju windowsa?
:wstupid: Ja budala, ja idiot. Pazi lepo piše na hofo da zadnji restart traje do 20 min!!!! Sada sam opet digel na 05 i čekam. Ali ja inteligencija prebacio prekidać na kartici i čini mi se da sam sada dizal 05 na zaključanu karticu??? Pa ubio bih se!!!! Sada čekam na bijelom ekranu da završi? restart pa budemo vidli:wall: :wall: :wall: :wall:
Ne radi... Opet isponova....... Popizdit ču.....................
Radi :) :) :) :) :): ) Sada mi uopće nije žao proteklih 5 sati, kutije šiljaka i litre kave. :coffee: