n80 problem nakon upgradea softa
I ja sam upgrade softa na svojoj n80 napravio ali mi se javio čudan problem: ne radi mi symbian opera kada se želim konektirati na mobile carnet dok ako upotrijebim drugu konekciju npr preko tele2 ili običnog gprsa preko vipa onda ide. I da ostali programi koji zahtjevaju konekciju uredno rade jedino ne ta opera i defaultni browser ali oni rade pri drugim konekcijama.
Ima li netko da je imao sličan problem?
[6120c] Novi firmware v6.01
Jel netko isprobao novi firmware? Ima li kakve razlike na bolje od 5.11? Čitam po nekim forumima da nije baš dobar, čak i da sam telefon ne funkcionira najbolje.
Nokia software update POMOĆ!!
Skinuo sam zadnju verziju NSU-a. Nisam nikad prije radio update preko njega. Pokrenem program i dođe prozorčić starting application i ništa dalje, na tome ostaje.
Molim da mi netko kaže točan postupak za update preko nsu-a. Imam N78, i na računalu sam isključio anti virus i firewall ali i dalje ništa. Mobitel je spojen u pc suite modu i ima umetnutu sim i memorijsku karticu, profil općenito.
Hvala!!!
[N73 ME] Ne mogu nadograditi firmware
E ovako imam ovaj mob i sve perfektno radi samo imam jedan problem. Kada hocu da izvrsim update moba nista se ne desava, niti bude crna slika na mobu ni bilo sta. Kada skinem 76 mb tezak update onda mi govori da mob nije prikopcan kako treba. Zna li mozna neko u cemu je problem