Ja bi se zabrinuo da imam PS3 i acc na PSNu :D
Printable View
Ja bi se zabrinuo da imam PS3 i acc na PSNu :D
[QUOTE=-->Cionn
Ja sam mislio da ti imaš ps3... :hm:
Zakaj svaki put kad citiram cionna na tapatalku napise sam ovo gore, a ne cijeli citat? :wtf:
EDIT: http://tapatalk.com/mu/59a4219c-b5b9-4244.jpg zajebavaju me, jelda? Doduše, ispunio sam prijavu... :wtf:
Nije kod mene.
Neznam i meni se zna to dogodit prek Tapatalka..
OT: Slusam neku pjesmu
Dođem doma, i vidim razbijen prozor koji je razbio moj pametni brat jer je pokušavao ući u kuću bez ključa. :angry:
citam malo teme i nije mi jasno,svi bi zvali i imali net na mobu al da se nis ne placa
rus, kod mene jos nema povrata poreza :(
ni meni nije bio... kumu je bio onaj dan kad sam napisao jos kad mi je rekao da mu je sjelo kao i prosle osmjeh nisam mogao sakrit,ali nema i nema.
mozda ti se poklopi sa terminom :)
gluho nebilo, stat ti je, pa termin mi je tek na kraju kolovoza :freakout:
sjetio si me onaj dan da je i meni inace uvijek povrat sjedao pocetkom svibnja.. al sad si sve gruntam, ako to, recimo ide po abcednom redu prezimena, tadasnje prezime mi je bilo pocetak abecede.. sada sam oko sredine abecede :D
a ne mogu se uopce sjetiti jesam li lani predavala zahtjev i ako jesam, kada je sjeo povrat.. majkumu i hormonima. mislim da ubrzo necu znat nit kak se zovem vise
Ščupal sam svoj stari powerball iz ladice, sad vježbam :smajlek kaj diže uteg:
vidio sam to al samo na netu,dal je to za sta? nekako mi je to presitno da bi se moglo sta vjezbat sa tim
Možeš vježbati zglob.
Iako postoje prirodni načini vježbanja :notooth:
OT: Riješio školu :)
:wave:
ako imas alat mozes i sa obe odjednom :)
Da sam ja u tvojim godinama imao powerball, imao bih trokut ko Arny
http://www.bodybuildingweights.net/w...ng-muscles.jpg
:notooth:
Ostavim neko *ovno od filma da se skida a pametni brat ugasi internet. Moro sam otvorit prozor da iziđu sve psovke van sad kad sam došo doma.
Konj se lovi iz prizemlja na wireless a ja sam gore s dva kompa na kablovima i kad on vidi da me nema uredno počupa liniju iz rutera i eto ti belaja. :angry:
Došlo $10 od Lockerza- gledam na koju glupost da spiskam :D
I gledam Game of Thrones, isplati li se skidati/gledati...
e taj game of thrones svi zivi hvale.
oke, hvale ga moje trudne babe na jednom forumu :D
i vise hvale knjige od serija, mada kazu i da je serija mrak. al knjige su, koliko one pricaju, onak, fakat knjige, preko soma strana i tak to.
ja se jos (bezuspjesno) skidam sa svoje zadnje opsesije, pa se ne usudim proucavat taj GoT. bojim se da se ne bih odvajala doslovno od knjiga. mislim si, ak me spice na strogo mirovanje krevet-vece-krevet, onda cu se baciti na to :D
Prije bih rekao da će ti se muž navući na GoT :živjelesrednjovjekovnekurve: :D
true, on bi mogao slinit nad serijama. ja znam da ce meni puno napetije biti knjige, a ako su stvarno tako napete i OPSIRNE kako se pise, hjao..
Breaking Dawn ima preko 500 strana a progutala sam je u jednom danu. sad zamisli 7 knjiga duplo vecih od tih 500 strana, i moje manicno iscitavanje over and over again.
krepat cemo od gladi. ili ce nas macke pojest jer ce i macke jadne skapavat.
citanje je super stvar - za ljude koji se znaju zaustavt, pojest nesto, otic spavat.. ja nisam jedna od tih, kad primim knjigu ne ispustam je vise.
kvragu.
idem citat :D
Blago tebi kada imaš toliko vremena. Nisam knjigu pročitao od srednje škole :( Čak ni knjigu za faks nisam odavno otvorio.