Izvorno postao
cherwar
dragi moj tele 2 ja ti ovaj mjesec neću ništa platit jer kako nemogu vidit potrošnju znači nisam ništa potroši.. a jednom mi je uspjelo pokazat da je 0(nula)
znači kako ja neman uvid u potrošnju vi mi možete dat račun od 123 kuna a ja vam neću platit jer to je kleveta jer kako znam da sam potroši 123 kune možda sam samo 23 kune u mjesecu.. a ni minimalnu potrošnju od 100 kuna vam nedam jer zašto da platim nešto što ne valja i krši moja prava, znam da piše u ugovoru da možete mnjenjat nešto. ali to je na veliku štetu mene i ostalih korisnika, tako da mi nismo bili u mogućnosti neometano i u potpunosti koristit vaše usluge pa ih vi nemožete naplatit jer to je onda da prodajete muda pod bubreg, da je u 30 dna 28 dana sve radilo onda bi vam bilo oprošteno, ali u 30 dana 28 dana ništa ne radi i valja to je onda jako zabrinjavajuće.. tako da moj dragi tele 2 akio želite ostat ozbiljan davatelj usluga trebate dat nam neke pogodnosti ili ne nas pitat da platimo račune za nešto što nismo mogi koristit provjerit i u potpunosti iskoristit ono što smo potpisaliu ugovoru..
još se nadam da će to pročitat tko is tele2