@brljo: I moja sućut.
Printable View
@brljo: I moja sućut.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Brljo, moje saućešće...
Slinim nad preseksi Ferrarijem P 4/5 . :D
Ja slinu trošim na nekaj drugo ;D...
Inače, jutro... Uopće ne znam kaj treban napraviti danas...
Ide ko učiti umjesto mene?
ideš...10 satna rupa u temi :p
zimaaaaaaaaaaaaaaaaaa brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ...
prekinu sam s curom
moj tajo je napravio fino vino! meni fino, a ja opce ne volim vino, pogotovo ne homemade. bravo tajo!
hajd mjenjamo se.. posalji tog vina u kanadu, ja cu tebi poslat onaj kanadski viski ...
ajmo ne ;D
mijenjajmo se ovako, ti dodjes tu pit vino, ja odem u kanadu pit viski. tak cu se nalit da me nece moc deportirat jer me nece moc odlijepit od poda
;D
moja nastojanja da se maknem iz rvacke prelaze u drasticne mjere ;D
reka sam ti ja... kak si krenula za koji mjesec ces me zicat da se udas za mene da bi dobila stalni boravak u kanadi :D
um...
nemas li ti ono zarucnicu?!
mislim, nije da ja imam nesto protiv threesome, mene smao strah, sjecam se da je ona neka adezeofka.. pa.. cuj..
;D
eh ako ti je lakse, imam ja dvije zarucnice :D nemoj se plasit sve ce biti uredu nijedna nije u kanadi :p bit ce jedan na jedan s time neas problema... :D
a, onda oke ;D jednoj od zarucnica cemo utrpat mog Nenu i svi sretni i zadovoljni. i Luna u kanadi! weeeee ;D
eto od svega ovog uspjeli smo ozenit i malu :D ala ce bit sretna kad vidi da moze tvog nenu imat.. bit ce joj srce ko kanada :D
a jok! nedam njoj nenu! onoj drugoj on ide! pa hebote, satro bi je u roku dve sekunde ;D nije mi cilj ubit tvoje zarucnice, fakat nije ;D
e necu tako ! nedam ja onu drugu zarucnicu, mala ga mora dobit... pa nek radi sa njom sta god zeli..
znaci vako, (luna+jamal)+(mala+neno)=stalni boravak za lunu u kanadi :D
zapravo, moze ;D reci cemo neni da malu proslijedi babi svojoj (a baba je, uf, baaaabaaa) pa nek joj mala pomaze radit sir, musti kravice, cistit stale.. i tako, poslovi kao stvoreni za nju ;D i jos u citavoj prici usrecili smo jos jednu osobu - the babu!
koji smo mi dobrocinitelji, covjece ;D
a sve u svrhu akcije: dajmo Luni Kanadu!
;D