sretno :wave:
Printable View
sretno :wave:
how d hell se posta jutub video na fejs??? :D
looooooool, vert
vidis ispod videa, tam di su ti favorites i to, ikonicu za fejs? e klikni na to i poslat ce ti se na fejs (e sad ne znam mozes li to bez da imas akaunt na jubituu, al ti ga imas tak da no frks)
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaa.....
a ja kopam po fejsu i nemrem najti :p
vert, opet si pijan!
:tuf tavom po glavi:
nemam pojma o čem pričate...ko je pijan?
gle, ja mislim da ti pametnije rec "da, pijan sam" nego priznat da luna zna piknut video na fejs, a vert ne zna
;D
Mene vise brine sto je Luna, nekad okorjela FB protivnica, sad postala FB savjetnica. :p
Bole me sinusiiiiii, umirem
i dalje smatram fejs generalnom gluposcu zbog stvari kao sto su poker i gro nepotrebnih djetinjastih aplikacija! u, ajmo skupljat slicke zivotinjskog carstva pa se čejnđat! ;D
al video je jedna od esencijalnih stvari nasih zivota, tako da :p, of kors da znam puknut video bilo di, pa tako i na fejs.
cuti. muci. tuci cu te. kus!
;D
points, znam kako ti je... nazalost, bojim se da nema bas pomoci (bar meni tablete ne pomazu) :(
budi u tamnoj prostoriji, ne naprezi oci, trebalo bi bit bar malo lakse..
Oprosti ali ako skupiš taj album životinjskog možeš dobiti poklon paket od kraša. Evo ti na sad :p :notooth: Poker je dobar za matematiku, teoriju vjerojatnosti i velikih brojeva, statistiku, nastavi niz... Od njega si pametniji.
mozes ili fakat dobivas? paket od krasa, jel?
Možeš dobiti, boraš biti u nekom rangu najbržih, tako kažu... A kolko vidim već je izašla ljestvica najbrže skupljenih albuma pa brijem da su paketi podjeljeni :-/
Evo ga:
Najbržih deset igrača koji popune album osvojit će Krašev slatki paket.
:D
eto dokaza zasto fejs saksa!! za prave popunjene albume UVIJEK se dobije paket od krasa :p
bar se dobivao dok sam ja bila klinka.
Da, Luna, kad sam jednom davno bio kod doktora i pitao ima li lijeka za sinusne probleme, odgovor je bio: "ne, s njima ćeš se patiti čitav život..."
Sad sam tako sjeban da ću leći spavati, stvarno ne mogu više
Pozz svima
naviknut ces se s vremenom.. vjeruj mi.. ja zivot ne mogu vise zamisliti bez glavobolja i operil kapi ;D cisto bi mi bilo neobicno ;D nisam neka utjeha, al jbg... laku noc
Pratim izbore, frend se javlja iz amerike sa izbora, pa je skype ukljucen te cnn :) duga noc pred nama!
beetle, manijace ;D
tis fakat ludji i od mene ;D cak ni ja ne pratim amerka izbore ;) samo nase ;D
imala je lijepu rupcu na bradi fečahau
nemam ja svoju grupu. iks ima ;D ja sam samo nuzno zlo ;D
Ya, right... :p
obama vodi 51.1 prema 43.8 ;D
idem spavat
To dobro ili? :-/
Ne pratim politiku prakticki uopce...
OT: i meni dosta svega (za danas, ups jucer), idem spavat. :)