:)
http://www.youtube.com/watch?v=I4ImFGJRRoE
Printable View
:D a pjesmu su savrseno odabrali :D
moj najdrazi gol. imala sam ga snimljenog na VHS-u i premotavala sve dok se traka nije skroz izlizala. obozavala sam tog covjeka.
Istina= Citat =:
You know what the two greatest goals in World Cup history have in common? They wouldn't of been scored today because players today flop around like fish.
Look at 0:54 were Owen just shrugs him off. Today the player making that kind of run would of gone down like he had been shot.
Napokon došao iz škole i kupio memorijsku, nemogu se strpit do petka pa odmah danas idem pokušati rootat mob :D
Nadam se da neće bit problema :)
EDIT: Uspio sam :D
A ova memorijska od navedenih 32GB ima na raspolaganju 29.47GB. Previše "ukradene" memorije.
Šta ima? :D
Meni došao iphone 4,razlika nebo i zemlja prema 3gs-u!
Iphone... pih, to vam je privremeno dok ne nabavite SMARTPHONE :P
hahaha jesam se nasmijao sad
http://cafe.mobil.hr/threads/70201-C...355#post987355
:klanja::klanja:
Kad ne čitaš s razumijevanjem :p
Ni ja baš nekužim...
Mislim mogo je prije reć ako fkt nevalja a ne sad taman kad ja kupim :P
Ma trebala bi bit dobra, ja se nadam da mene neće razočarat...
Btw stavljam gingervillain :D
Ipak sam ja čitao bez razumijevanja :blush:
Nisam pročitao prijašnje postove, pa sam mislio na to da si mislio da domy misli na ovu class 10 (koju je GT-R mislio kupiti) kada kaže da je prespora i misli je zamijeniti za class 10. :D
U subotu idem za Koprivnicu po iPhone, i idem sa starim odnest njegovom prijatelju naš stari komp za klince, da se igraju. Sad ga slažem. Pa pobogu, cijeli dan niko ništa ne piše. Moram ja malo... :whistle:
evo i mene nakon duuugo vremena, u medjuvremnu se svasta izdogadjalo, otisao u njemacku bla bla
odmaram malo poslije posla uz neko svabsko pivo
Mi za 2 tjedna idemo sa skolom u Gardaland :D.
Cijana, nevjerojatnih 1,1k kn :D
Koliko to dana?
Bas mi se svidja Karlovacko radler ...
Bas je osvjezavajuce...
poslano sa uberkul mobitela koji ima uberkul aplikaciju :)
2 noćenja?
Mi smo s jednim noćenjem oko 500- 600 kuna platili.
Ali, bez ulaznica (za Gardaland i Movieland).
Jesi već bio u Gardalandu ili prvi put ideš?
Ide vas 27 pa je skupo. :facepalm:
Pa nije li takvoj firmi u interesu da vas ide što više i da opet vama bude u interesu da vam spuste cijenu?