odi u branimir centar dole u onu pivnicu kaj milijun vrsta piva ima. pokraj opiuma
Printable View
odi u branimir centar dole u onu pivnicu kaj milijun vrsta piva ima. pokraj opiuma
Je, samo si malo podebljaj novcanik, trebat ce ti tamo. :-/
He he pa nejdem ubit novce do kraja...idem na jednu pivu samo ;)
Makar je ovo na Bundeku dobro...no ne smijem se napiti,moram se ujutro rano dići i na testiranje ;D:banme:
Ludilo ;D
- Tata, kako sam se ja rodio?!
- Dobro, sine, znao sam da ćeš me jednom to pitati.
Evo kako je to bilo. Tata i mama su malo chat-ali, pa je slijedilo copy-pasteiranje fotki. Tata je onda e-mailom dogovorio rendez sa mamom. Našli smo se u cyber caffeu, malo pričali o onda otišli na WC.
Mama je tada napravila nekoliko downloada s tatinog memory sticka. Kad je tata bio spreman za upload, primjetili smo da nemamo firewall, no već je bilo kasno za undo, a ni delete više nije pomogao. Virus je počeo djelovati devet mjeseci kasnije...
;D;D;D
:lol:
Inače... ono vezi latinskog... Pala jedinica, ali nisam je ja dobil... luck....
@Goran: čini mi se da ti je netko prije ovo rekel, ali ti nisi normalan :p
Ali 1673 postova... :klap: :klap:
dobro jutro . . .
probudio se, i dočekala me predivna poruka da moram na poslu biti 2 sata ranije . . .
stoga, ubrzo gibam na posao . . .
pozz svima . . . :wave:
Pozz svima idem na pivu :respect:
:wave:
Zdravo svima.......Da bog da me prestala glava boljet.........:creep::creep::wall::wall::cyborg:
http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif
http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b025.gif
još jedan ispit i gotovo...
samo što ga moram ponovo upisati... :-/
zeko jede maminu otrovnu biljku :hm:
oho, večera za pet :D
kaj ce ti takva biljka u kuci? za koga to tvoja mama uzgaja :D
Bok..........
Kako je život lijep...
sto je lijep? jesi bio downtown ? :D
Luna je u dosluhu s glavešinama... :belj:
Lobiranje... Korupcija... :lol:
I ja svasta pricam... :banme:
Dobre sam volje,a nema razloga...
Pojelo mi auto skoro tri kila novaca...
I nista vise...
Imate najglupljeg moderatora koji uz to, što je najgore, ne vjeruje vlastitom rezultatu i podcjenjuje se :-/
Sad će do sljedećeg utorka ponovno crvati se i ispaštati za svoj dugi jezik... Jebeno, zaista, al bar očekujem da ću dobiti i ocjenu u ofucani indeks :)
Ne se žderat X! :nono:
ma nisi glup :tapse po glavurdi:
samo prepedantan, tak i s tim zadnjim ispitom zelis da odstoji, da se upecati.. oke, serem!
koji :cenzura: si izlanuo?! tele. kad dodje s na ispit smijes se samo smjeskati, treptati tim plavim okama (nije ti ih bog uzalud dao! il je, hm..) i odgovarati na postavljena pitanjea! ne propovijedati profesoru da si glup. tele.
da, tele jedno telasto :D
Vert,sta nisi na rujanfestu? :beer:
Mnogo meljem usprkos očima ;D
Pao sam na najgluplju foru koju taj prof inače prodaje: "šta misliš, koliko zaslužuješ?" :) Trebao sam samo reći 4, al ne, mali patuljak u meni je rekao 3 i još dodao da bi razlog tome mogao biti i taj da nisam dovoljno pričao na usmenom (štogod to značilo u tom trenutku) :Pametan:
Frajer mi je htio dati 4 al ne može to napraviti ako ja smatram da zaslužujem 3 i to pred 10ak svjedoka :glup: Al u utorak pada neka ocjena, mora.
Vam tele da jedu iza uha..