Springfield, ima sigurno.
Može biti da su from time to time shit i modeli i kvaliteta u levi'su, ali onda kad se potrefe neke tako dobre farmerke, ne bih izlazio iz njih. Evo upravo sam u njihovoj 'petsto-sedmici' :)
Printable View
Springfield, ima sigurno.
Može biti da su from time to time shit i modeli i kvaliteta u levi'su, ali onda kad se potrefe neke tako dobre farmerke, ne bih izlazio iz njih. Evo upravo sam u njihovoj 'petsto-sedmici' :)
a, ima springfilda, al ga nisam posjedovala.
Kod nas je tek nedavno jedan dio u radnji posvećen curama, isprva sam mislio da je SPF samo muški :)
idem polako na posao . . .
pozz svima . . . :wave:
P.S. ako se ne javim ujutro, otele me ekonomistice . . . ;) :notooth:
:wave:
oukej brljo.
hm, al ne kuzim, pa jos nije poceo faks, kak su vec brucosijade? to obicno bude u 10, 11 mjesecu.
Pa ono, jeste se raspisali o trapkama :)
počeo je na ekonomiji
Malo prije odfurao odojka da bude pećen sutra ujutro :respect::banme:
I sada je hebem sa monitorima...kada se konačno odlučim kupiti jednog,skupim teško stećenu lovu i čak se odlučim za točan model i onda ga na kraju ne mogu naći jer su se već rasprodali a tamo gdje ga ima dođu i 200kn više :angry:
Dobra veče dame i gospodo, kaj se radi?
Ja slušam Prodigy, i dosađujem se...
pakujem se f tvornicu
Kaj ćeš tamo...odi rađe na brucošijadu ;D
idem spavat :Podocnjaci:, prepustam ovu temu Ici koji ce kroz koji sat doci kako bi ustanovio da nikog nema ;D
gle fakat, nema mrtvog ku%&@
ipak sam živ i zdarv došao doma . . .
lagano razočarenje s ekipom koja je ušla . . . :thumbdown
ali dobro, sutra je novi radni dan, valjda će sutra biti bolje . . . ;)
a ekonomistice i arhitektice . . . :licklips: ;)
Jutro...
Evo pripreme za berbu...odojak dofuran, ekipa se sprema :respect:
bbbrljo...ti i tvoje studentice :p ;D
Dobar jutar svima... :)
evo, lagano se igram sa SE P1i :)
još samo da skriptu prilagodim... :D
Idem i ja u berbu kod tatinog prijatelja :jea: . Ne bu odojak kak kod Gorana,ali bu roštilj :smajlićzaonekojisuljubomorniaičinimisedajeovoja kodugačaksmajlić:
Jutro. Evo malo pregledavam forum/e i pičim frendu na vjenčanje... a još prije toga moram i malo auto oprati.
Pa što radiš ovđe onda :D
ne moram biti prvi na piru, doći ću ja do 13h (kao i moja ekipa)