da da...hebo mene alkohola...:D
Znači dela se...a netko mora i to ;)
Idem pogledati neki dokumentarac i spat...
Noć :wave:
Printable View
idem napisat zadacu pa u krpe.
meni je dosadno . . .
brijem otići malu u vožnju po gradu . . .
malo se relaksirati . . .
requiem for a dream - clint mansell :)
edit: da, bože, šta ja pričam. ima ovaj ispod pravo http://s35.photobucket.com/albums/d1...h_wallbash.gif
Lux Aeterna
mislim da odo spavat... :p
xlr i vert- ipak nije ta, O Fortuna iz Carmine Burame. Ali, svejedno hvala.
Evo, ja sam prvi (Ico se ne računa :p).
:wave:
mogel bi se naviknuti na ove slobodne dane :)
o fortuna za mass destruction?
oh, god.. kuda ide ovaj svijet :jehon:
Fortuna Imperatrix Mundi :) To ljudi asociraju za mass destruction zato što su je puštali na HRT-u kad je pao Vukovar (!)
Inače je pjesma jako dobra...
cek, cek, nije o fortuna pustana kada je pao vukovar, pa sta nije pustan vangelis? o.O
i da, fortuna mi je super. kao i vangelis ;D
Ustao sam mega rano i malo došao u Banjaluku.
Kiša, sranje :(
pozdrav svima...
odo učit... :-/
pozdrav Ico.
odo se spremat za posao :-/ a vani ledeno :(
Jutro. Dog mother, kak je dobro u krevetu biti... Idem nekaj jest
Luna- ja se sjećam da su to puštali na otvu- u kada se prodavala neka kazeta s katastrofama svijeta, sjećam se da je neki avion padao i tako nešto.
Uglavnom, meni je baš prikladno ime za pjesmu- masovnog uništenja- takva mi je po zvuku, nije baš neka optimistična.
Ali, svako ima svoje mišljenje... :D
al covjece, nema veze kako pjesma zvuci! tko je ucio latinski u skoli zna da O fortuna znaci oh joy (o, sreco), i citav tekst je u tom smislu! onak, ful optimistican! meni je fakat nepojmljivo tu pjesmu stavljati za podlogu katastrofa, jer njen smisao je daleko od toga! but okay..
Znam da je fortuna- sreća, ali mi to ništa ne znači.
Ne može ti neko reći kakva je tebi pjesma, svatko ima svoj doživljaj.
Da specificiram- melodija (ne pjesma, jer ne razumijem tekst- ni ne pokušavam razumijeti :D) mi je baš za katastrofe.
Ne zvuči veselo- ima samo jedan dio koji bi ja nazvao veselim (od 2:27).
Ali, ajde nećemo se svađati.
Ti reci još nešto ako želiš da tvoja bude zadnja :D
znas za Ave Mariju? isto latinska pjesma. i sad zamisli da nju netko primjeni na neku katastrofu samo zato sto je on tak interpretira. ne znam, meni to nije u redu. tim vise sto su to stara i opcepoznata djela. kuzim ja da tebe ne znaima latinski, ali netko tko je slagao reklamu za mass destruction trebao se informirati o kontekstu te pjesme, kuzis.
ako cemo o sobnom dozivljaju, meni ne baca na neke mass katastrofe. ja bih je radije sibnula u onaj najkov spot umjesto one i've got soul but i'm not a solider ;D
i jesus, zakaj ovo dozivljavas kao svadju? samo te malo obrazujem ;D profesionala deformacija
mrzim kad me netko prekine u učenju...
taman počnem učit i onda izgubim kontinuitet... :-/
Možda se taj koji je radio reklamu za mass destruction vesesli tuđoj nesreći.:p:D
Ali, razumijem što želiš reći.
A O fortuna bi pasala u nikeov spot (uz to što zvuči -meni- "mass destruction", zvuči i kao pozadina za neku akciju- a danas se većina akcije svodi na uništavanje, mali dio na sport).
A meni je i dobra "i've got soul but i'm not a solider"- paše.
A, opet- mogli su naći puno drugih pjesmi koje bi išle u reklamu.
Ajd, bok- odo u školu :wave:
sam vi chattajte i spammajte dok ja razgovaram sa SZK od VIP-a i Tele2. Hehe...
jedem slane stapice i citam postove na forumu
Ja već odavno s njima ne razgovaram, znaju kak i ja...
digao se danas u 9, sad došao doma . . .
jenem ti useljenje . . .
neka tetkina frendica se useljava, a naravno, njeni nećaci mogu pomoći, njih se ni ne pita . . .
pa tegli na 4. kat (naravno, bez lifta) perilicu suđa, vešmašinu i sušilicu . . .
sad odmaranje, eventualno neka kava . . .