I ako produžuješ pretplatu, možeš zadržati tarifu sa mukte brojem. Link (na dnu stranice).
Printable View
I ako produžuješ pretplatu, možeš zadržati tarifu sa mukte brojem. Link (na dnu stranice).
to i nije pitanje,nego sta dobijam pri produzivanju ugovora u toj tarifi!?
prije 2 dana sam kao sto kolega rece mogao uzeti SE S500i za 555kn,na 18 mj... ili w910,koji je mene vise zanimao... e jbg, i cijene sam vec zaboravio.
uglavnom da bih sada uzeo telefon moram mijenjati tarifu, koliko mi se cini...a ja to ne bih.
svakako potrosim vise od 100,pa i 150 kn,ali ipak ne zelim da se vezem na takve iznose...da zelim,mogao bi i u nekoj drugoj mrezi,gdije je izbor mobitela i veci (da ne kazem bolji) a i korisnici koji produzuju ugovor imaju super popuste.
sve mi se nekako cini da je tele2 postigao broj korisnika koji im je trebao,a sada krecu sa radom kao i stari dvojac...dakle slicne cijene i iste fore tipa uspostava pozva,ogranicavanje minuta, besplatne minute... i sl.
napravljena je mala korekcija cijena!
11uređaja je u osnovnoj tarifi 50MMP sniženo,značajno
7 uređaja je u toj tarifi 50MMP neznatno poskupjelo cca 50kn
korekcija je rađena zbog promjena tarifnih modela i usklađivnja ponude za sve tri opcije potrošnje.
mislim da ne treba napominjati da je TELE2 u prošlom periodu od 50dana izvršio značajne korekcije cijena na niže.
ako se promatra pojedina tarifa,vidi se da je tarifa KO 85 izbrisana i ubačena KO100,cijene u toj tarifi su znatno povoljnije nego u prijašnjoj ponudi ,koja se odnosila na produženje ugovora.
npr n6300 Tarifa KO85 595
a sad n6300 Tarifa KO100 395
Ako mi možete reći sljedeće...
Danas mi je bila mama prebaciti pretplatu sa VIP-a na Tele2, rekao sam joj da želim LG KU990, MMP100 i ugovor 24 mjeseca i trajni nalog na American.
Bila je, i rekli su joj ovako... Sada piše na zahtjevu da je MMP50 kn (kaže da se to na 100 kn mijenja tek kada dođe po telefon), tada se radi i trajni nalog, te ugovor na 24 mjeseca. Za mobitel kaže da je rezerviran, ali na onom zahtjevu gdje piše "rezervirani uređaj" ne piše ništa. To da su si oni u trgovini napisali na sam telefon da znaju da čuvaju jednog.
Dali je to sve baš tako, ili ne? Najviše me muči to sa mobitelom, da mi nebi poslije rekli da nemam pravo na kupnju po cijeni od 1295 kn uz prijenos broja...?
U trgovini da na polici piše cijena od 1995 kn... Sad neznam koja je to cijena, ni za šta.
Pomagajte...
HVALA
DA,INFO A GDJE???
NA WEBU NEMA INFA,A SZK JE NEMOGUCE DOBIT ;)
BILO BI DOBRO DA SU STAVILI KOJU RIJEČ O ZADRZAVANJU TARIFE PRI PRODUZENJU UGOVORA I NA WEB.
I IPAK SE NE MIJENJA "SAMO" TRAJANJE UGOVORNE OBAVEZE,NEGO I CIJENE MOBITELA.... JER MI SADA NIJE JASNO KOJE SU CIJENE,KAKO DA GLEDAM PO TARIFI 50 ILI 100 ?
HAJDE POSEJDON RAZJASNI NAM....
AKO PRODUZUJEM UGOVOR NA 12 MJESECI U TARIFI SA MUKTE BROJEM,KOLIKO BI ME KOSTAO SE W880 ILI LG KU990 ILI MOZDA NA 24 MJ???
PS sorry za caps lock,ostalo mi ukljuceno a zaletio se.....
i js nesto knock-out je super tarifa za pretplatnike,samo da nema te uspostave poziva.... ali posto smo vec pretplatnici valjda zasluzujemo i neku prednost nad obicnim korisnicima (to je najveca mana tele2,sto ne cijeni pretplatnike za razliku od ostalih operatera ),mogli bi nam postaviti cijene iz tarifuzze...bar onim korisnicima koji koriste tarifu 150
Upozoravam vas sve da prilikom pisanja isključite Caps Lock. Idući post koji će biti napisan velikim slovima - brišem.
provjereno u szk, dakle za sada je točno; ako želim 1.4. uzeti mobilni uređaj uz produženje pretplate, ne mogu ostati na tarifi s mukte brojem, potpisujem produženje nove pretplate i biram između knockout, zero in ili zero out tarife.
ako ti kažeš da mogu bilo bi lijepo da o tome obavijestiš szk da ne daje krive informacije, jer od njih sam ovu informaciju dobila, nisam ju izmislila.
stara tarifa moguće trajanje novog ugovora cijena.tel.
kikiriki tarifa 48 ugovor na 24 mj MMP 50k
kikiriki tarifa 170 ugovor na 24 mj MMP 150
TSMB tarifa 48 ugovor na 24 mj MMP 50
TSMB tarifa 170 ugovor na 24 mj MMP 150
ako treba pojašnjenje ,dodatno ,javite mi.
sorry,ne kontam...
hoces reci da tarifa sa mukte brojem, sa min mjesecnom potrosnjom od 48 kn ako produzujes ugovor sada prelazi u tarifu sa minimalnom mj. pot. 50kn i obavezno je vezanje ugovorom na 24mj. !?
to je ok ako bi mi ostao taj mukte broj,jer ja NE zelim nseto drugo....
sve mise cini da mi ne ostaje MB,tj ako zelim kupiti mobitel uz produzavanje ugovora bas moram promjeniti tarifu?
dakle uz produzenje ugovora za tarifu sa mukte brojem ne mogu kupiti nikakav mobitel...
ili sam pogresno shvatio?
mozda si htjeo reci da kupnja u toj tarifi (mb-48kn) je moguca ali da se ugovor potpisuje kao i sa novom tarifom sa min.mj. pot. 50kn?
stvarno nisam shvatio.
pleace,objasni mi na nekom konkretnom primjeru.
ako bi ja sada produzivao i uzeo,SE W910,kako,koliko bi platio i na koliko bi potpisao,u kojoj tarifi?
ako ne mogu uzeti mob u tarifi u kojoj sam dosada bio,jedino sto mi u tom slucaju preostaje je ne produzavanje ugovora,nego koristenje,pa dok mi ne dosadi....ili cekati neku ponudu koja bi mi odgovarala,bilo od tele2 bilo od nekog drugog
vjerovatno da li ce se mobiteli koji su u ponudi moci ponuditi uz produzenje ugovora u nasim starim tarifama(sa 48kn),ali na 12 mjeseci!?
meni se nekako logicki namece da nece biti u mogucnosti tako nesto,jer nije ni sa tarifom 50,koja je starim tarifama naslicnija.
ali to je manji problem...
meni je osobno zao sto nema neke sredine u tarifi sa mukte brojem,tj nesto oko 100kn,dakle ni 48 ni 170...ali ko bi svima ugodio!!!
Da probam postavit jedno pitanje i ovdje buduci da ovdje imamo Tele2 insider-a...
Da li postoji Tele2 ducan u kojem se bez posebnog moljakanja prodavaca/prodavacice moze ukljuciti mobitel i probat na koju minutu. Znam da konzole sa uređajima kao kod T-Mobilea i Vipa trebaju doć tek za mjesec-dva, a do tad mi je puno čekat. Tks.
Pa ti, naravno. Ali nemoj se odmah ljutit. Nisam to mislio u spijunsko, "odaje poslovne tajne" smislu, vec insider u smislu "zna neke stvari vezane uz Tele2 bolje i prije nego prosjecan korisnik".
Uostalom, prema tvojim postovima vidi se da ili radis u Teletu ili prodajes mobitele negdje pa imate sklopljen ugovor o prodaji Tele2 uređaja.
novo!
Nokia n81 8GB 3095 kn
nokia 6500cl 2295 kn
nokia 6500sl 2195 kn
nokia 6555 1295 kn prepaid 1295 kn
cijene su pretplatničke