haha a ko nebi, da ima para...
al izađi malo u grad, i zanimljivo, vidjet češ da svi imaju para... naravno, ovi kaj izlaze van, oni kaj nemaju ostaju doma...
al ima ih................. pun zagreb
Printable View
haha a ko nebi, da ima para...
al izađi malo u grad, i zanimljivo, vidjet češ da svi imaju para... naravno, ovi kaj izlaze van, oni kaj nemaju ostaju doma...
al ima ih................. pun zagreb
Ipak malo prevelik
Istina, ali nisam ni mislila da su mogli zbiti sve te funkcije, kamere... u nesto malo. Premda kosta ? (1500$ - neki govore) i premda je velik, meni se jako svidja i ja bih ga htjela imati :)
mislim da je lijep samo na slikama, takva gromada od preklopnjaka nemoze biti lijepa u zivo!
Istina...No mislim da će Motorola v600 biti mala a ipak ima sve živo
87 x 47 x 23 mm će bit V600.Hm...Ipak nije baš tak mala
Da prekinem ovu digresiju :)
Evo jedna nova vrijesto o T610. Da ne duzim, mobitel je vec izasao u prodaju, a najbolja je, necete vjerovati, CIJENA, i to od samo (ali moramo priznati, za ovakav mobitel ovo je stvarno mala cijena) 419 $, sto je trenutno u RH cca. 2.895,00 kn... tko ne vjeruje neka provjeri na http://www.allglobaltk.com/
Kvaka je u tome sto ce mobitel biti ponudjen na prodaju tek od 15. 05. o. g. - kako je i SonyEricsson zapravo najavljivao, a ova cijena vrijedi za prvih 50 kupaca... pa tko ga hoce imati neka se pozuri rezervirati ga na ovu gore stranicu :)
Za kraj, toplo se nadam da nece biti, redovna cijena, puno visa od ove; ne bi trebala biti?!
Ciao
P.S. Whiteboy, sorry sto nisam odgovorila na privatnu poruku; naravno da je diskrecija osigurana :) (your secret is safe with me!)... a cim uhvatim malo vremena javljam ti se na mail, do tada pusa :kiss:
vec ih se rezerviralo 50 u prvih sat vremena vjerojatno!
vajtboj ti imas curu(samo te podsjecam)
Ma nema to veze s tim... ali hvala na podsjetci... šta bi ja bez vas... uh vidim morat ću malo izmoderirat ove P.S.-ove..;)
Cijena u Hrvatskoj nije identična onoj izvan naše zemlje...
Iskustvo mi govori da se mora dodati od 30 do 50% na cijenu vani da bi se dobila cijena kod nas pa...
plus uzmi u obzir da je ovih 400 eura akcija
kada dodje kod nas, na burzi ce sigurno imati cijenu od 650 eura za pocetak, pa ce se polako, ali stvarno polako spustati...
ma to se ne isplati kupiti!
ne na pocetku, ali s vremenom svakako kupujem...
ma nece biti tako skup....stvarno je SE priblizio svim koji hoce koristi MMS uredjaje...
Hmm... kako stvari stoje mislim da ću se ipak probati strpiti do dolaska potpuno funkcionalne 3G mreže (piše se da bi se mogla pojaviti u doglednoj budućnosti...) pa ako će biti para za neki Z1010...;)
Jer glupo je dat tolike pare za telefon (koliko god on dobar bio) koji će 'kratko trajati'... ma još se oporavljam od T68-ice i novih alu-felgi i širokih guma a di bi tek od T610...:)
Al ako mi padne kakav jackpot (makar od bake i dede) naravno odmah u dućan... :D
Z1010... pa covjece to je malo preveliko
Za takav telefon uopće nije veliko! Ima tri put više stvari od P800 a puno je manji!
No daleko je još kupovina mojeg sljedećeg telefona... tko zna kaj će sve još izbaciti do tada...:)
ma neda mi se svadjati o velicini, moze imati i funkciju da ti popu.....i ali je svejedno prevelik!!!!!!!!!!!!1