Samo da je i gornji dio moba srebrni bio i jos lijepsi!
http://www.mobilmania.cz/Files/Obraz...11/SE/T610.jpg
Ovo je vec malo boljeima displey 128 x 160 pixela u 65k boja(CSTN), MMS, pise ima kvalitetnu CIF kameru, Java, Polifonijske melodije, Irda, Bluetooth, GPRS, dosta memorije (neznam koliko) i da je napravljen od kvalitetnog materijala
![]()
ako je nesto krivo nemojte mene krivit ja sam samo napisao ono sta sam procitao![]()
Zadnji uredio Jamal : 04-03-2003 u 23:37
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Samo da je i gornji dio moba srebrni bio i jos lijepsi!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mozda ga naprave i u nekoj drugoj boji . . .
na ovom mobu mi se jedino sviđa logo!na koji su nivo pali...![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
stvarnoi kad izdaju nesto novo ljudi nisu uopce zainteresirani, jer kad cuju - SonyEricsson - odmah pomisle " ma oni su pusiona " ali ja vjerujem da ce im krenut
![]()
nadam se i ja da če im krenuti...![]()
The previous T69 is a misunderstanding only, no real T69 in the world. The photo of T69 is the CG graphic from Telia, Sedwen website for demonstrating her MMS service.
- Sony Ericsson T610 is the real name for SE newest camera phone. It may equip with a CIF (288 x 352 ) camera at the back of the handset, The size is very similar to Nokia 8310, but shorter than Nokia 7210.
- SE T610 may have a 65k CSTN colours display
- SE T610 will be available in April to May 2003
Di si to pročitao?
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
Hvala.
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
Meni se ova jednostavnost dizajna sviđa. Neka mi netko napiše jedan pametan razlog zbog čega mobitel mora izgledati kao umjetničko djelo. Da li zbog toga bolje radi? Ne. Da li je lakše rukovanje? Ne. Zbog čega komplicirati izgled nečega što je najčešće u džepu ili na uhu pokriveno rukom? Postoji samo jedan razlog , postoje ljudi koji pate na šminku i njih je velik broj. Netko se je pametan sjetio da postoje i ljudi kojima je praktičnost korištenja bitnija od izgleda i napravio dobru seriju mobitela. Skidam kapu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mozda SE cilja na takve potrosace kojima nije puno stalo do izgleda . . .
bas je dizajn odlican - moderan, hi-tech i minimalisticki - bez kojekakvog uzasnog sarenila, i nakickanog kucista - decentno i odmjerno - odlicno ce se slagati uz pravi sat i auto....
pravo osvjezenje u dizajnu na trzistu - stvarno je bilo dosta tih plasticnih sarenih igrackica (sve nokije i vecina drugih modela)
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Specs na dugo i široko, please koliko će biti cijena (za očekivat)
Viva la Nippon!!!
@Dred : Drago mi je da nisam usamljen.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sony Ericsson predstavio dva nova mobilna telefona
Dva nova modela mobilnih telefona opremljena su zaslonima u boji i kamerama, a švedsko-japanska grupacija polaže velike nade u nove proizvode.
Predstavljeni modeli ujedno su i prvi koje je grupacija potpuno samostalno proizvela, ne prerađujući postojeće serije Sonyjevih ili Ericssonovih mobilnih telefona. Trenutni tržišni udjel Sony Ericssona iznosi oko 6%, a tvrtka treba ostvariti 7 do 10% kako bi se vratila u pozitivno poslovanje.
Prvi predstavljeni model je T310, namijenjen mlađoj klijenteli zbog naglašeno razvijene podrške za igre i ugrađene kamere. Uživanju u igrama pridonijet će veliki zaslon u boji, ugrađeni joystick, polifone melodije i force-feedback vibra. Ovaj model na tržište dolazi tijekom tekućeg mjeseca s preporučenom cijenom od 350 eura.
Drugi model je napredniji, nosi naziv T610 i također se odlikuje kamerom na koju je moguće priključiti i bljeskalicu, no ostale ga komunikacijske mogućnosti svrstavaju u viši segment tržišta.
Posebno je upečatljiv veliki zaslon s prikazom u 65 tisuća boja. I na ovom telefonu nalazi se joystick, a grupno će igranje olakšati Bluetooth. Ovaj će model biti dostupan u drugom tromjesečju ove godine po cijeni od 700 eura. Sony Ericsson T610 u stand-byju može izdržati 13 dana, dok će razgovori bateriju isprazniti za 14 sati. Dimenzije telefona su 122x44x119 mm, masa 95 grama.
Novi mobiteli iz Sony Ericssona na tržištu će zamijeniti modele T100 i T200, za koje kompanija tvrdi da su opravdali prodajna očekivanja. Prezentaciju novih telefona dužnosnici grupacije iskoristili su i za najavu novih proizvoda tijekom ove godine, odbivši, međutim, otkriti o kakvim se proizvodima radi.
***prenešeno s vipa.
daj vidi ga . . .
![]()
Ajmo da vas cujem . . . komentari ?!?!
(Mobile Flash MPF-10
![]()
Zadnji uredio Jamal : 05-03-2003 u 01:06
ružno mi je ovo rješenje oko đojstika i funkc. tipki.ostalo prolazi.odličan ekran!![]()
ne kazem da se nije moglo bolje napravit ali nije toliko lose . . . samo jos da soft. nebude spor![]()
Nije to nova kamera nego dodatna bljeskalica (Mobile Flash MPF-10), za sada isključivo za T610 (koji ima već ugrađenu kameru).Poslao: " Player 4 ever "
Novi mobitel nova kamera . . .
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vidis koliko sam ja glup, uopce nisam citao sta je to nego sam vidio to sa mobitelom i odmah pomislih da je kamera![]()
Zadnji uredio Jamal : 05-03-2003 u 01:19
dobar li sam...
![]()
Meni se ova dva SE sviđaju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks