e hvala,bas mi je to trebalo.:beer:
Printable View
e hvala,bas mi je to trebalo.:beer:
xoftspy & Antivir workstation :five:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
definitivno NOD32...od ostalih sam koristio Kaspersky, Bitdefender, al eto...najbolje mi radi NOD zasad..
zasad se koristim sa AVG-om free edition,ewidom 4.0 i Zone alarmom i nemam nekih primjedbi.
Imam Zone Alarm i Ad-Aware SE i nemam nikakvih problema s virusima . Volio bih imati i NOD32 ali sam čuo da se prava verzija mora kupiti tj. da ovu koju bi s neta skinuo nije potpuna ...?
potpuna je ;) ali se serial za update definicija mjenja svaki tjedan i ima vrlo dobru zaštitu od ilegalnog korištenja programa
= Citat =:
Izvorno postao Lich
Ne kužim te, pa jesi pročitao ovu temu? U njoj, a i u temi 'Nod32 vs Avast' (http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9570) imaš sve objašnjeno.
Dali je netko probao BlackIce Firewall. Ja sam ga imao neko vrijeme i bio mi je jako dobar ali mi se klao s nećim pa je letel van. Šteta a bil je tak dobar.
najbolji je zone alarm pro naravno samo pro verzija ima antyspyware i antivirus uz firewall tako da je sve na jednom mjestu i sve radi predobro
Najbolji, dalo bi se pričati. I ja sam ga koristio do prije 10-ak dana i mislija kako imam ćisti kompjuter dok mi nije uletio dialer. Kako ga sa Zone Alarmom nisam mogao rješit provao sam sa 20 antivirusnih programa.= Citat =:
Izvorno postao ijelec4
AD-awere i spybot djećje igraćke dok nisam instalira "Spyware Doctor-a". Kad je on počea kopati zaustavija se na 800-850 infekcija. Još je EWIDO malo dotjerao stvar i sad imam ćisti komjuter bar mi tko kažu NOD32, AVAST, DOCTOR i EWIDO.
Sve u svemu sad koristim NOD-a, Doctora i kao Firewall Kerio i pre-zadovoljan sam. Bar mi stalno ne iskaću prozori ALOW,DENY.
Usput koristi li netko CRAAGLE sa NOD-om. Neće mi ga pusti nema šanse, odma ga izbriše.
Isključi AMON i pogledaj ovdje.= Citat =:
Izvorno postao pocitos
jedno pitanje korisnicima bit defendera.neki dan sam instalirao bit defender 10 pro i primjetio da dosta usporava komp.jel to normalno?
Svaki antivirusni program usporava kompjuter, samo sto neki manje a neki vise.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Ja koristim BitDefendera 9 pro i mislim da je ok. Dali usporava? Stavi si prvo Nortona pa ga imaj mjesec dana, a onda vrati BitDefendera pa nam javi nakon par dana koliko je to "...dosta usporavao komp".= Citat =:
Izvorno postao zmija
Sorry ako ovo zvuči malo grubo ali opisujem ti svoje iskustvo kaj se toga tiće.
Norton je definitivno jedan od top jedača memorije...= Citat =:
Izvorno postao Doc77
imao sam norton i vise ga ne bi nikad koristio jer usporava strasno komp i na 1gb ram-a.samo prije Bit Defendera sam koristio NOD32 i AVG i sigurno mi nisu toliko usporavali komp.
evo, da se sad malo nadovežem na tebe sa svojim iskustvima;= Citat =:
Izvorno postao zmija
ja nikad nisam koristio nortona i McAffe AV iz razloga što sam se od velike večine korisnika naslušao upravo ovakvih stvari. Panda, i to Pro verzija također živa katastrofa. sa NOD32 mogu reći da nisam imao nikakvih problema, no otkad sam počeo koristit open source i free programe, došli su na red i fw-i i av-i, tako da sam od free av-a isprobao avast i avg. avast me razočarao jer je propustio nekolicinu virusa, i kad ih je redovnim skeniranjem sustava pronašao, onda ih nije mogao izbrisat. drugi problem sa avastom free je bio što se samo jednog dana nije uopće podizao s windowsima, i kad bi ga išao solo startat, jednostavno niakko nije htio radit u pozadini, samo je izbacio svoj "player" za skeniranje i to je to, ako skeniram nije htio radit u system trayu, ako ga ugasim, ugasio sam AV. sadašnja kombinacija AVG free+Kerio free fw je dosad najbolja i funkcionira bez ikakvih problema. AVG se pokreće sa windowsima, ima automatski update, pregledava mail koji otvaram sa OE, prejednostavno sučelje za korištenje, i što je najvažnije vrhunski funkcionira pri korištenju i skidanju fileova sa "prekrasnih" stranica punih trojana, wormsa i sličnih gamadi. namjestio sam da mi se svaka 3 dana pali u pozadini "tihi scan" koji konkretno ni ne primječujem, jer imam 2 GB RAM-a, a unatoć tome, stvarno ne koristi puno memorije. dakle, ne znam što više očekivati od AV-a kao običan korisnik, kakve "perverzarije" nam više trebaju osim što dotični AV nudi.
evo u cemu je kod mene problem!bit defender mi radi u kombinaciji sa Zone alarmom pro,s tim da sam morao iskljuciti firewall na BIT-u jer su se "klali" i sa ovom kombinacijom sam zadovoljan jer BIT ima i antispyware/antispam i resident shield i firewall,tako da je stvarno kompletan,a instalirao sam ga zato sto sam citao neka testiranja antivirusa i uvijek je u samom vrhu.medjutim ,primjetio sam da iako imam 2gb RAM-a,svejedno usporava rad.prije sam imao kombinaciju AVG/ Zone alarm pro i sve je brze radilo.zato sam malo zbunjen jer prijatelj koji koristi Bit defender pro 9 kaze da nije primjetio nikavo usporenje rada iako ima 512 RAM-a.:-/= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Ako Se Želite Zaštititi Koristite Bitdefender Bolji Je Nego Nod32 I Neusporava Komp Kao Što Ga Uporava Nod 32:thumbup:
meni se cini da bit defender vise usporava nego Nod32.
U mene isto.= Citat =:
Izvorno postao zmija
ne znam kaj se to svi furaju na nod 32 no meni je najbolji mcafee kao antivirus a zone alarm pro kao firewall (cojk sve blokira zaredom, a to zna zivcirat kao meni na mom p3 733mhz)
evo jedna dobra usporedba antivirusnih programa za 2006:http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
Antivir niš ne usporava komp, bolji je od AVG-a
Preporučujem :thumbup:
haha... očito da ovdje nešta ne štima...= Citat =:
Izvorno postao zmija
recimo nema kvačica kod ovoga za nod, a nod to ima...
WebMail Protection
Online Virus Scanner - to mu je najbitnija stvar...
Phone Support
User Forum
a onda ono jaako bitno većini ljudi...
Nod 32 uzima jako malo radne memorije za svoj rad...