...ja sam ga pobrisao jer iovako su to meni većinom nepoznati ljudi a ovo sa Suzanom je ona kad se prenemaže oko "frule" - fak totalno je odurna a "dragi" joj je kao sa tjeralica...
Printable View
...ja sam ga pobrisao jer iovako su to meni većinom nepoznati ljudi a ovo sa Suzanom je ona kad se prenemaže oko "frule" - fak totalno je odurna a "dragi" joj je kao sa tjeralica...
Ma nemamo imenik, to smo se malo mi zahebavali, prebacivali stvar od jednog do drugog ne bi li došlo do spamanja PM inboxa od strane znatiželjnih forumaša... Mislim da je Nered najviše PM-ova dobio.. ;D Mene je samo zeus zagnjavio...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Da, da, naravno! Poslastice čuvate samo za sebe. A ja da i dalje idem po gradu i pitam tko je tko (i pušim batine svako malo)... Dobro dobro...
@whiteboy to mi ni netreba,gnjavio sam te zato što je tomo rekao da te oni samo zezaju
aaa, tomo ti je rekao.... baš me zanima kako će tomo na nogać... ;D
Ali koliko znam i Nereda si zagnjavio, baš mi se je žalio... :)
Znači, Tomo stoji iza imenika? ;D
pa ti si rekao da gnjavimo tomu i nereda
tomo stoji iza svakoga tko nije pažljiv! ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
e sad vam nedam imenik. mene ste našli .......
LOOOL! ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao zeus
Uglavnom zeus, ti samo okolo gnjaviš ljude... ;D ;D ;)
LOOOOOOOLOLOLOLOLOOOOOOOLčina! I pol!!! ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
nemoj srat.koga ja to gnjavim?
Opa...postalo je zanimljivo ;D
evo dok ne dobijete listu. malo vježbajte :)
http://web.vip.hr/kakav.nered.vip/Pazi_lovac.SWF
ja imam score 7,5 :) :) :) i baš mi je super :)
Ak imaš karte za prvi red, bilježim se! Piva je, naravno, na mene, kao i kokice.= Citat =:
Izvorno postao Flejmka5
bar sam iza njega, a ne u njemu ;D.....BTW-imenik se proteže do slova W ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
:beer: pa naravno! nije pe..r onaj koji hebe, nego onaj koji je Heb.n ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...da to je ona fora - prvo te pusti da se izmoriš a kad kloneš - tko preuzima inicijativu - susjed sa drugog kata...
meni si obećao kao poklon za ročkas zato;)= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
tebi ću pokloniti za ročkas, a u njemu ti je 800 poklončića koje možeš birati.
kao što sam ti rekao naše sam brojeve izbrisao jer ih već imaš.
khm, neznam nista o tome ali eto linka za proracun drzave za ovu godinu
http://www.geocit_XX_s.com/blackcode99/prorahun2005.zip
znate s cime treba zamijeniti rupu u linku...
:beer:
Dobio sam i ja jutros proraHun, al mislim da je malo okrnjen, da nisu baš svi izdaci u njemu... Be that as it might, vidio sam jedan glas koji pouzdano znam da pripada u proraHun,tako da sam "zadovoljan"...
zamisli koji imbecil trebaš biti da napravišovo
oni sa slabijim želudcom ne gledajte ovo....ako nećete da vam se zgadi život.....
Konačno sam i ja nabavio hebeni popis :D
kinfa ovo je STVARNO BOLESNO !!!! :crazy: :-X :crazy: :tomato: :crazy:= Citat =:
Izvorno postao kinfa