Nije se ogradio jer nije htio gubiti korisnike zbog toga. A sad im se ne plaća cijena tog poteza.
Printable View
Nije se ogradio jer nije htio gubiti korisnike zbog toga. A sad im se ne plaća cijena tog poteza.
Tele2 ima načelo neke fer pravičnosti-to je njihov termin. Pa naravno da nitko pametan neće ostati na tele2 - jer nisu fer!
Tele2 voli takvih 11 prijatelja koji pričaju samo unutar mreže! Pričekajte dok 1 od vas nađe curu na tomatu ili vipu! Dotada vas tele2 voli...a imati curu ili tatu na tomatu nije nikako fer! Pripazite na to!
Ja punim tomato za osobnu upotrebu, ne za preprodaju! Svoj kupljeni i plaćeni višak nepotrošenih minuta pohranim na tomato! Naravno, nisam više na tele2..samo neupućenima t2 odgovara!
novost od 1.3.2013.
uh, bit će gašenja kartica!
ha ha, nema ograničenja, ha ha
staro pitanje na koje nisam odgovorio:
eto ja sam, konkretno, u više od polovice mjeseca (16/30) potrošio manje od trećine besplatnih minuta (320/1000). I ISKLJUČILI ME! e sada, budite vi pametni pa aktivirajte Smart od 35 kn. Uzmite 1000 min/mj i zovite. pa kad ono... VAŠA KARTICA JE BLOKIRANA ZBOG PREČESTOG POZIVANJA TOMATO BROJEVA!!! ŠTO? 320 MIN U 16 DANA JE PUNO ZA TARIFU KOJA NUDI 1000 MIN U 30 DANA? 20 MINUTA RAZGOVORA DNEVNO JE - ZLOUPOTREBA !!!
odgovorim ti kad mi odgovore
Vama kojima je iskljucen broj,dali ste zvali brojeve koji koriste tarifu na tudi racun ili ste zvali tomato brojeve koji su imali neku drugu tarifu?Pitam jer me zanima dali Tele2 razlikuje te dvije tarife ili jednostavno ukidaju brojeve bez obzira jeli ti zvao na tudi racun ili na brutalnu itd (iako ti kao pozivatelj to cesto i ne mozes znati)?
vidi: #128
1. u prosincu aktivirao zimsku opciju s 1000 min/mj prema svima
2. na badnjak mi blokiran broj jer sam u pola mjeseca potrošio trećinu od 1000 min prema tomatu
3. žalio se
4. negativno se očitovali
5. žalio se drugostupanjskom povjerenstvu
6. negativno se očitovali
7. žalio se hakomu
8. kraj svibnja zvali me iz tele2 - aktivirali mi broj, zimsku opciju i vratili sve kune na račun
poruka:
žalbe se isplate onome kome tele2 nije primarni broj za telekomunikaciju, jao se onome kome je to primarni broj i bude bez broja (kojeg znaju poznanici i poslovni partneri) pet mjeseci.
meni to nije primarni broj i zbog ovog iskustva mi tele2 broj nikad neće biti primarni broj pa makar tele2 imao najjeftinije tarife
@ispravljach
Samo da naglasim ovu recenicu jer netko tko nije upucen ce biti zbunjenj tvojom kritikom:
...jer sam u pola mjeseca potrošio trećinu od 1000 min prema tomatu
Pa onda mozemo raspravljati o primarnom broju i podlosti tomata/VIP koja i dan danas pogadja korisnike drugih operatera.
Ipak tomato je bolji jer nemoraš razmišljati kada zoveš tko je na kojoj mreži. Meni se dogodilo da su mi iskljućili broj da nisam ni znao da je ta osoba na tomatu s kojom sam najviše komunicirao jer poćinje broj s 098 .A tele2 igra igru 1000 minuta prema svim mrežama u Hrvatskoj ,zar tomato i vip nisu mreže iz Hrvatske. Nikad više neću prijeći na tele2 jer su me razočarali skroz.
hajdemo raspravljati...
evo danas dobio odgovor hakoma. njima se tele2 očitovao da sam unutar dozvoljenih 1000 min napravio 314 min prema tomatu u dva tjedna. dakle, imao sam pravo iskoristiti još 686 min u naredna dva tjedna (314+686=1000), ali je tele2 odlučio drugačije.
odgovor hakoma upućen meni i tele2:
"...to se ne može smatrati zloupotrebom obzirom da tele2 nije u svojim uvjetima korištenja definirao i specificirao koliko minuta od ponuđenih 1000 se može iskoristiti na pozive prema brojevima drugih operatera..."
od jednog dana do... nikad!
takva su moja iskustva. nekad odgovore drugi dan, a na mnoga pitanja nikad nisam dobio odgovor iako sam poslao požurnicu u vidu podsjetnika da mi nisu odgovorili
od hakoma ne očekuj čuda. odgovori su im uvijek isti. tipa: nakon što iskoristite sve mogućnosti žalbe (prvo i drugo stupanjsko povjerenstvo kod operatera) možete se žaliti hakomu. za neka druga pitanja odgovaraju ono što im operateri proslijede. započni tvoj put do prave informacije na ovom forumu. dakle, postavi pitanje
Kao i na mnogim drugim planovima operateri rade kako im je volja.