Izvorno postao
Hamanu
Najbolja tarifa u hrvatskoj povijesti? LMAO!
Budimo realni, VIP je samo panično prekopirao i malčice poboljšao ideju od Tele2 koji je uveo "najbolju tarifu u hrvatskoj povijesti." Kao da kažeš da je osoba A izmislila kompjuter, a osoba B dodala 32kb rama i sad je to najbolji kompjuteru povijesti. Molim te..
Tele2 je podigao igru na višu razinu jer su imali muda zaigrati s flat pozivima, a ostali se sad prilagođavaju. A ovo sa ugovorima i omčama i ostalim pizdarijama je samo minus VIPu. Neko u njihovom brain-trustu konstantno zanemajure pravila da zadovoljan klijent = lojalan klijent. Ako ti je već bed pustit postojeće ugovorne obveznike na očito najbolju tarifu koju imaš u ponudi, onda im naplati prijelaz, ali pljunuti im u lice si zapravo pucaš u nogu.
Ma neka je samo par tisuća ljudi koji će se napizditi na VIP zbog toga i, kako im budu isticali ugovori, prelaziti na Tele2 ili t-mobile (koji će, kad tad, ponuditi flat - morat će), to će biti par desetaka miliončića manje godišnje.
Ja imam VIP SZM 250/50% trajnog popusta, prosječno su mi računi 170kn tako da mi ušteda na Savršenoj ne bi bila urnebesno velika (ne potrošim nikad više od 300 od svojih 500 minuta), ali svejedno su me napizdili ovakvim stavom. Studeni se bliži, i ističu 24 mjeseca...