@Oldy - pusti vmc koristi zte join air, odnosno još bolje windows dialup - tako ako šteka znaš da nije do tebe...Rijetko kad nešto neštima sa windows dialup managerom - ili radi ili neradi!
Printable View
@Oldy - pusti vmc koristi zte join air, odnosno još bolje windows dialup - tako ako šteka znaš da nije do tebe...Rijetko kad nešto neštima sa windows dialup managerom - ili radi ili neradi!
Ma imam ja i join air i MDMA i dial up, da je nastavio zajebavati letio bi van, ali kad radi jedan duži period nisam ništa dirao i odjednom error 635, error 635...
te ga ukloni, te ga ovo, te ga ono, ma baš je smeće kad počne, i to meni koji imam nekog iskustva a što sa ljudima koji su novi na tome moš mislit, kad počne zajebavati onda počne, sad je opet mir Božji prošlu i ovu noć, samo treba provjeriti da ne uzimaju promet u noćnoj ne biti lijen omakne im se još uvijek, inače nemam errora na vmc-u sada....
Zadnje dvije noći imam brzinu i ne uzimaju promet na nekoliko spajanja ne uzimaju niti sada sa ovim spajanjem od prije ponoći znači u ponoć su stali brojati, ok... za sada s tim, tako i treba, to su valjda čačkali po tome kad mi je bacalo errore u vmc-u i što mi je pucala veza zbog toga... da u Zagrebu vjerovali ili ne :))).. , a pošto nas se više ovdje javilo nije bilo do nas nego je bilo do njih tada.... ali ostavili me sa 150MB prometa tjedan dana do kraja mjeseca od 15GB jer su mi se u noćnoj nakrali MB i MB koje vratili nisu, i što sada? kupuj dodatne GB za po 29kn, sva sreća da nije 290kn dodatni GB kao prije :))) ili budi do kraja mjeseca po danu na bajnih 8Kb/s ni kriv ni dužan eto, Bravo Vip Mercy I love you mucho neopisivo :))))
Trebali su tu brzinu staviti bar na 20 Kbps - tj. da bude bar kao EDGE signal...neznam zašto su tako stavili minimalnu veličinu - to su vjerujem prekopirali sa flat tarifa nekih za mobitele, gdje je to recimo i dosta za operu mini i mail...ali na kompu bi to trebali biti bar EDGE (iako je to također strava i užas - samo probajte otići negdje na selo sa stickom :D)
Ma katastrofa, ovih 64kbps je stvarno nehumano za današnje doba. Ja sam evo ostao bez prometa do kraja mjeseca zahvaljujući njihovoj krađi u noćnoj opciji i sad praktički ko da ni nemam net. Evo za otvorit cafe.mobil i doći do ove teme mi je trebalo 3 min..a ne pada mi na pamet kupovat taj dodatni GB i još im malo povećat prihode :angry:
Znači tebi su već srezali na 64kbps? mene će onda još malo, zanimljiva stvar ovaj donji redak danas prvi put vidim,
http://img33.imageshack.us/img33/6923/izrezakq.jpg
inaće su mi dva mjeseca za redom otkad je noćne ovo je treći mjesec ostajalo malo više od GB prometa od 15 ali sada nema šanse kad su lapili ne znam 2-3 gige
o da mogu ja to nadoknaditi u noćnoj ali sam po danu siroće,
da EDGE su mogli staviti nije to za lap brzina nikako sjećam se sa simpe opcija dan tih 64kbps :(
vjerovatno ću dokupiti GB ali samo 1GB ne više ajd njihovu grešku ću platiti 29kn kada ih već toliko veseli
vip daj brate mili kada već nešto plasiraš kao gotovi proizvod onda to plasiraj kako treba ovo sa noćnom je kao da ste tek krenuli kao mreža a niste kvragu imate već puno iskustva
inženjeri united, Bože me oprosti takvih akademaca pa nismo djeca
Živa istina, od jučer predvečer kada mi je stigao sms da sam potrošio besplatne MB ja cijelo vrijeme imam brzinu lol, on line brojač stao na 2MB i tako stoji a na moj.vip i dalje stoji 0 kuna
http://img840.imageshack.us/img840/9422/izrezakn.jpg
http://www.speedtest.net/result/1556533710.png
ide i preko 10Mbs sad je gužva valjda, ali ovo nije 64kbps kako god okrenem da vrag vraga hahaha što je sad ovo?
A valjda su svima dali brzinu jer očito imaju problema s time da upogone kak spada - jer krade onima koji plaćaju...tako da dok ne riješe vjerujem da su dali svima, lakše im je tako nego slušat kak se ljudi žale da kradu, varaju i popravljat pojedinačno... Ma mogli su i dat ljudima zbilja flet a ne samo 15 GB ili koliko je već po tim razredima - a napravit razliku u brzinama...Lijepo imaš flet u pravom smislu i brzinu recimo 5/10/15 Mbps - ovako su zakomplicirali samo, kud imaju razlike u gigabajtima, tu su onda i opcije 1 GB i noćna, pa onda problemi sa brzinama na pretplatu/bonove... Samo kompliciraju! Očito im još taj internet nije uhodan i imaju problema pa zato daju 5-15-30 GB...naravno i brzine su manje nego što bi mogle biti... Meni bi uz carnet sasvim ok bilo za 100kn Flet u pravom smislu i brzina od 5 Mbps (tako je i u iskonu otprilike...). Niži razred bi mogao biti 2-3 Mbps za 60 kn a veći 10 Mbps za 150 kn i najveći od 15 Mbps za 200kn...evo, čisto primjera radi! Nema potrebe za noćnom opcijom, opcijom 1GB. Naravno, tko ima veću brzinu ako non stop skida - moći će skinuti i više podataka (stvariti veći promet), a manja brzina sve da non stop skida nemože naskidati stotine GB...
Zvao sam vip i rekao nemoj slučajno da mi nalupate extra kune jer ja sada opet nisam kriv što mi niste smanjili na 64kbps, kaže ženska ne boj te se ne mogu vam se dodati kune na iznos računa reko ok, ali pratim vas imam velike planove sa vama enes iz stranke hahaha
da ne bi bilo loše uvesti brzinske razrede dobro neće ići baš za 60kn ali bilo bi dobro da se riješimo tih paketa pa da ne moramo stalno razmišljati koliko još koliko još
Zašto ne za 60 kn - pa toliko je otprilike uz carnet paket od 5 GB (60-70kn). Šta fali da flet brzina 2-3 Mbps bude 70 kn uz carnet a 130 kn normalno! Pa to nisu mali novci...AHAAAA, ti si oldy mislio da je 60 kn previše - pa da, jeste puno ali eto, to je kao mobilni internet... :D :D
Stvarno me živcira to njihovo reklamiranje FLETA a zapravo je paket od XY gigabajta... Neka stave FLET i onda neka izvoda gluposti sa brzinama i po tome da određuju cijenu. Ne izvodim ja to sada eto bijesne gliste nego uglavnom kada se govori o internetu svi imaju flet, flet je sada in...tko još ima pakete od 5 GB, 10 GB...to u Bosni su sada uveli paket od 20 GB za 25 KM (fiksni net)... Brzina je ono što je sada faktor razlike! Jel su u finskoj donijeli zakon da svi imaju pravo na net do 1Mbps - evo to mi je sasvim logično, kao što imaju ljudi vodu, struju - tako i internet do 1 Mbps je ok (naravno flet) - sa 1 Mbps se baš i neće nešto puno naskidat prometa (teško je biti leecher)... :D
Možda kada dože LTE bude promjena kakvih! Zasad ionako imamo flet u pravom smislu - zar ne!? ;)
Ma dobro flat od 2-3Mbs za carnet za ne znam 65kn, ali za carnet, jer je problem u tome što i vip nekome plaća taj net vip ne posjeduje internet hehe
a imam u noćnoj flat i jako sam zadovoljan stvarno se može skinuti i streamati što hoćeš bez gledanja u promet, ali su malo jelte zaj... stvar ali to već znamo, eto još imam brzinu izašao sam iz paketa nadam se da neću dobiti račun da se mogu ubit odmah hehe i čekamo LTE i brzinske razrede na flatu naravno
ajde vip po koncesiju čim prije to, ovo je tek pola puta iako nije uopće loše, loše je bilo onih ogranićenih 5-10GB a mobilnost, a ne možeš si ni film skinuti na putu i pogledati a nemaš tv u blizini; jeb... takvu mobilnost :)
@Oldy - ne možeš dobiti veći račun, njihov je problem što ti nisu skinuli brzinu, ne mogu ti to nikako naplatiti :)
Inače, meni brzina varira od normalne kao da imam još nepotrošen paket pa sve do onih užasnih 64kbps. Nisam još uspio otkrit uzorak o čemu ovisi to koliku mi brzinu daju :D
Uzorak je taj da kad vidiš da je sporo odspojiš se pa se ponovo spojiš - i tako dok ne dobiješ željeni rezultat (obično 2-3 puta). Eventualno kliknuti na ono da nastaviš surfati kad iskoči da si potrošio i da kupiš bla bla...
Meni ništa nije iskakalo da kupim, jedino mi je stigao taj jedan sms; super mogu oni ovako ostaviti meni paše hehe
Je Mlesic imaš pravo iskočilo mi je maloprije pri i dalje punoj brzini lol
Nego kada misle oni to maknuti iz vipme korisnici taba?
http://img148.imageshack.us/img148/176/izrezak.jpg
predobar ovaj 64kbps tko kaže da nije laže hahah
http://www.speedtest.net/result/1558483056.png
Ovo je ludilo od 64kbps - evo odokativno kako to izgleda:
-u jdownloaderu se skida sa rapidshare brzinom od oko 1 MB/s, skače oko 0,9pa do 1,2...
-drugi fajl u jdownloaderu se istovremeno skida brzinom od 200 KB/s sa megauploada (nešto im kokad usko grlo :D
-treći fajl se skida u mozili sa mediafire brzinom od 200 KB/s
-četvrti fajl isto za mediafire brzinom od oko 90 KB/s
Evo, to je ono o čemu smo pričali kakva je razlika jel brzina 7 ili 15 Mbps - razlika je ogromna! Upload da ni ne govorim o brzinama, naravno da je odlično kad je 2-3 jer začas pošaljem na dropbox, megaupload, gmail ili što god! :D za razliku od fiksnog interneta gdje je to oko 40-60 KB/s.
Bilo bi odlično da im ova "noćna" opcija nastavi i dalje raditi i po danu (i to bez aktivacije, čitaj: plaćanja 50kn)... :D
Daj samo malo porihtaj te MegaBajte i Megabite,
1000MB/s hehe
to bi značilo da skineš Gigu za sekundu, te sve brojke gore prebaci u KB/s KiloBajta u sekundi
edit: i nije na Megauploadu usko grlo jer skidaš istovremeno više fileova, pa se trenutna ukupna brzina djeli na više downloada :)
Da zabuniso sam se, u jdownloaderu piše 1 MB/s - tj. 1000KB/s...Tako da pokaže onda i 1,5 - 1,6 MB/s u zbroju!
A megaupload jeste usko grlo jer skida brzinom od 100-200 bez obzira koliko ima downloada - i kada je sam onda je isto tako! Nekada zna tako biti kod njih primjetio sam u zadnje vrijeme...rapidshare me iznenadio brzinama! Nisam s njega skidao dugo misleći da ima ona ograničenja veličine fajlova za free korisnike, ograničenje brzine i sl...možda sam to potrefio happy hour! :D
1.5MB/s je 12 Megabita, a Rapid već mjesecima puša brzinu zato mi i je omiljen
ide full i sa MU iz Opere, sada sam probao, regular naravno...
Lol Ovo je trebalo izmjeriti, ping odmah ali konektanje za down traje "sto" godina ali ni ne bi da nisam dao poguranac otvaranjem foruma u drugom tabu... a i onda je trajalo neobično predugo za test naravno :)))
http://www.speedtest.net/result/1565762997.png
imal netko brži? lol
slijedeća tri spajanja ćorak, tek nakon gašenja i pokretanja vmc-a mašala, već sam mislio da neću večeras lol
http://www.speedtest.net/result/1565800142.png
zasto nemogu vidjet koliko sam potrosio i kad skidam na nocnoj da vidim jel mi uzima moje mb ili gb javlja se ovo Postpaid Homepage is temporarily unavailable.
Potvrđujem, krepano!
Moja preporuka je:
http://www.softperfect.com/products/networx/
Samo neznam, možda nisam dobro podesio što da prati...ali meni je promet od 15GB prije se potrošio na networxu nego na data.vip.hr stranici..i to razlika 2-3 GB...Mislim, to je dobro za mene, ali čini mi se da se networx zabrojao nešto...Inače je radio ok, neznam sada zašto je nastala razlika - tako da sam ga prestao koristiti jer ima data.vip.hr, ali evo i tu problema
ok zasto je krepalo??! i dali ce mi tu prikazivati uzimal mi mb kada je nocna ukljucena,dali ce jos odbrojavat mb
Ma ne vrijedi nikakav software vrijedi samo data.vipnet.hr to je službeno, a krepalo, nije prvi put, a kako ćeš vidjeti da li je uzimalo u noćnoj? a nikako kao ni ja dok se ne pojavi stanje, dok ne poprave
a Bože pitanja zašto je krepalo? koliko puta na mobu nisi mogao saldo provjeriti? ja puno puta jer nije taj tren radilo
moj.vip.hr su okrenuli totalno naglavačke sve je nanovo možda i tu nekog vraga kemijaju tko će znati