Sve mobitele koje sam kupio putem bonbona, a kupio sam vise od 100 mobitela. Bili su zaključani na mrežu HT-a
Printable View
Sve mobitele koje sam kupio putem bonbona, a kupio sam vise od 100 mobitela. Bili su zaključani na mrežu HT-a
Baš zato i pitam, jer je i moja Nokia Lumia 710 bila otključana. I za HTC610 bih lako provjerio umetanjem kartice drugog operatera, al nemam pri ruci nano-sim. Pa sam mislio da je netko već pokušao...
Ja taj router koristim i perfektan je. Sparam novce jer netrebam velike internet pakete koristit. Kad se na bateriji koristi cca 2 dana bez problema radi. Ima wifi i super je jer ga nosim u jakni a kad dodem doma svi uredaji mi se spajaju na njega.
Za iste novce možeš naći 4g smartphone koji ti moze poslužiti kao ruter
Tak ionako bonbon ima maksimalno do 75 Mbps.
Connectify program dijeli net bez problema! Bilo koji net. Platio sam ga 100kn jer je odličan. Mislim da na 3 kompa istovremeno vrijedi licenca. Zato nevidim baš prednost davanja 720kn. Druga stvar je mifi - mobilan hotspot! To ima smisla.
Buduci da je taj stick uzet u Tmobilu u paketu sam dobio i maxTv to go.. I evo situacije od proslog vikenda kad sam isao na karneval u Ri. Preko njega je bilo spojeno 3mobitela i tablet na kojem se konstantno vrtila maxTv. A imam i na telefonu aplikaciju za djeljenje veze al trosi bateriju ko luda. Znaci u subotu smo krenuli oko 4 i ukljucio sam stick na njegovu bateriju i radio je do nedjelje bez prestanka do 22h i ostala je zadnje svijetlo napunjenosti. Baterija je 5200mAh.