pomislih da je neki racku aka spyware il slicni crap...
al ako nie...mmmkay
Printable View
pomislih da je neki racku aka spyware il slicni crap...
al ako nie...mmmkay
...evo mene opet ovdje...
ukoliko želite prevedeni firefox na 'rvacki posjetite stranicu: http://lokalizacija.linux.hr/docs/mozilla.html te samo pratite što vam se kaže (znaći skinete si Switch-locales 1.1 i firefox 1.0 langue pack za 'rvacki i kad se to instalira restartate firefox i evo vam prevedenog čuda...
enđoj!!! ;)
kul kul...vuneni, od koristi si :D
vrati se ja opet FF...sad sm ga fino složio, nabacio par extenzijica i to sve odma nakon formata:C....sad brojm dane kada će me iznevjerit ;)...stavio dsam i sendstory ekstenziju, dobra je za mailanje teksta sa web stranica.
ma treba njega samo dobro podesit i radi on ko urica.....
bome fino dela, gifovi se vrte, nema errora, scrolla fino...neću ga previše hvalit da se ne pokvari ;)
LOL pa to bi i normalno trebalo radit, vidiš kak si vesel kad najobičnije stvari šljakaju.. ;D
Samo jedno pitanje:jel na mozili radi gmail,ako da di ima za skinut mozilu
mozilla se sastoji od firefoxa, thunderbira i još nekih dodataka, ako ti treba samo browser skini samo firefox. Naravno da podržava gmail, što se linka tiče mislim da to možeš i sam ;D
našao sam već link i skinuo
welcome to club!
ne mogu pronaći ekstenziju 'show failed url' na njihovom sajtu... ima netko?
...izašla verzija 1.01...
http://www.mozilla.org/products/firefox/all.html
evo baš ga skidam i kakva su poboljšanja?
AFAIK, samo security fixevi...
Jel treba kakav crack ili nešt slično za tu novu verziju
FF je open source program...
...ja sad imam problema sa gifovima...ni jedan se ne vrti,jednostavno ništa...probam ih skinuti na komp,da vidim jel rade,i ništa...Opera također ima taj problem...
meni nema... sve 5
Meni opet ima,to sam baš pitanje postavio u threadu opera...
Ma kakav Firefox, Opera je zakon :)
Sad mi se čak i smajlići i avatari miču (najedamput) . Rullzz ;D
Eminem, tebi ne rade kak spada?
...ne,ni u FF ni u Operi...
Ni meni,samo rade u IE,ako netko zna zašto pliz help
Ne znam, meni sad počelo radit... Fakat čudno. Imam Operu 7.54u2 build 3929
Može pitanjce-dva? OVak:
1. vidim animirane GIFove, ali ne sve. PRimjerice, smileyi mi se svi miču, isto i Gogov avatar, i od Hrca i damgola. Ali od WBa i Tome, recimo, ne. Zašto?
2. kako da sredim da kad otvorim new tab iz linka da ga NE aktivira. Ne želim da mi novi tab automatski dobije focus, nego da ostane na originalnom tabu.
FF 1.01
Thanx!