Mogao si napisati i koji mob imaš...
Mogao si napisati i koji mob imaš...
Malo je star ovaj post, al ajd, možda će ovo nekome pomoći...
Nije mi baš jasno ovo da više nemaš opciju A-GPS...jesi instalirao Wap postavke za Tele2 i da li ti to šljaka, možeš otvoriti internet?
Ja sam imao sličan problemčić kad sam prešao na Tele2, A-GPS je navodno radio, ali nikakve koristi od njega, kao da ni ne radi - dok nisam skužio da Tele2 automatski promjeni "poslužitelj za određivanje položaja" na neku svoju, čudnu adresu, koja ili ne radi, ili radi loše i sporo.
Dakle, "adresu poslužitelja" moraš promijeniti, tj. vratiti na originalnu "supl.nokia.com"
Ljudi, ovo se vuče od 6. mjeseca, jel netko ovo uspio riješiti?
Jučer sam instalirao Sygic prema tutorialu (hvala georgy :thumbup:), sve šljaka savršeno, samo ne mogu maknuti te f* sličice iz galerije. Kada ih stavim da su 'system' i 'hidden', u galeriji se više ne vide kao sličice, ali umjesto njih ostane hrpa nekih fajlova koji se svi zovu "records", a takve ne mogu pronaći u mobu ni na kartici.
Može pomoć ako netko zna? georgy, hrc50, gopacic???
P.S. Petra ima bariton kao nekadašnje voditeljice dnevnika i BECTI na TV Beograd :spin:;D ..ako se netko još toga sjeća :)
moj problem je sljedeći... imao sam instaliran program i sve je savršeno funkcioniralo... i onda najednom ne cijela je podloga pobijeljela i više ništa ne vidim, samo neke ikone, slova i kartu ništa... provao sam reinstalirati i ponovo instalirati i opet isto, hard reset i opet isto???
U galeriji napravi novi folder i sve te suvišne slike pobacaj u njega.
Odgovor na drugo pitanje: Da, Sygic će nakon toga i dalje raditi.
pozz, da vas pitam
imao sam instaliran ovaj program i radio mi je dobro sve dok nisam hackirao mobitel sa onim OX2 . Sada mi program i dalje radi, ali nema niti jednog slova u programu.
Izbrisao sam ga, pobrisao foldere, pa instalirao ovu touch verziju za otklučane mobitele, ali neće da radi, i dalje imam isti problem...
a ne radi ni ono
ali sam primjetio, da kad izbrišem ovaj program (stajao mi je na homescreenu pod shortcutima) on nestane, ali čim ga ponovo instaliram opet se vrati tu na isto mjesto, a također u folderu sa aplikacijama vrati se na staro mjesto gdje je stajao, a ne na kraj liste kako se redaju novoinstalisani programi
imaš kakvi link?
a da sam pogledaš stranicu unazad??
baš ti netko mora dati link?
Pošto je teško vratiti stranicu dvije unazad i potražiti post #107, evo ti link na njeg
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=107
Evo samo jedno pitanje. Dal postoji mogucnosti da mi se on spoji na net. Nravno ja želim izbjec tu mogucnost.
Hvala unaprijed
postoji, bilo je to na forumu u bar 5 tema, vjerojatno u ovoj i u pitanjima o instalaciji garmina, malo potraži
RIjesio sam to. Na sve veze moguce na mobitelu sam stavio sifru tako da me mora tražit. Isprobao sam sa svim zivim i radi uredno.
nikako da kartu aktiviram, provao samo kao što je u onom postu navedeno, ali ništa.. uvik piše da je uspješno aktivirana ali nema je...
Provjeri dal' se karta nalazi u folderu MAPS! Kod OS Symbian dobivaš foldere: DRIVE, MAPS i RES, te fajlove: Setup 771 signed.sys i Setup 771 Touch.sys direkno na karticu ili na mob.
Setup 771 Touch.sys se upotrebljava samo ako imaš hakirani mob, u protivnom upotrijebi Setup 771 signed.sys!
Zamjeni u folderu "MAPS" stari mlm fajl sa donjim:
= Citat =:
[DEFAULT]
version=1.2
majorVersion=7
freeTmcs=10@1; 4@9; 6@1; 13@1; 1@1; 9@9; 14@17; 5@1; 8@17; 15@49; 14@33;
[WORLD]
provider=TA
mapRelease=2009.03
detail=full
7digitPostals=yes
tmc=yes
speedcam=yes
speedCamRelease=2009.03.05
[NAMERICA]
provider=TA
mapRelease=2009.03
detail=full
tmc=yes
[UVI]
provider=TA
mapRelease=2009.03
detail=full
tmc=yes
provaj kopirat folder maps iz nove verzije sygic, i onda ubacit karte ponovno u taj folder
sad mi neće ni kartu prepozna uopće, ima li koji drugi gps program a da je brži od garmnina?
evo da pitam pošto prvi put nešto instaliram na nokiu.... probao sam instalaciju ovog programa prebacit na mob pa nac u upravitelju datoteka i instalirat ali mi nece da pokrene odnosno počne instalirat i onda javi grešku...
šta krivo radim???