Da li D900 može otvoriti microSD od 4GB?
Printable View
Da li D900 može otvoriti microSD od 4GB?
Nisam 100% ali mislim da nemože
Može ali neku ultra edition karticu 4 gb micro sd. Bilo je već o tome govora na forumu
I mislio sam da ne može... I od 1 GB otvara relativno sporo...
S najnovijim firmware-om d900 otvara bez problema 2gb microSD,a na 4gb teško otvara
Da ne tražim previše po postovima, zanima me da li se može otključati D900 na neki drugi način osim kabeom i box-om?
Ne mislim pri tom na unlock kod operatera...
Hvala ti puno, svaka čast na brzini :))
sutra probam pa javim.....
dali ovo vrijedi i za d900i, zakljucan je na t-mobile?
mislim da ne...
molio bi ako ima netko da mi se javi na pm u vezi popravka samsunga, uglavnom display mi je otisao!
jel display pukao ili je samo folija u pitanju?jer je razlika u visini popravka dupla
a kako da vidim jel samo folija ili cijeli display, po cemu to mogu vidjet?
pa ako ti je lcd puknuo vidiš pukotine po njemu kad je upaljen i kad je ugašan vidiš gdje je puknuo,ili ako ti je bijeli lcd..ako je puknut na driveru onda to ne možeš vidjet dok ga ne rastaviš.a ako je folija u pitanju onda ne bi smjelo bit crta puknuća..ali ako ti je pao ili si ga negdje pritisnuo najvjerojatnije je lcd puknuo
gle, ja kad upalim mob, u dnu ekrana vidim sliku jednim dijelom,kad je ugasen ne vidi se nigdje gdje je puknuo.
nije mi pao nigdje, ni jednom, najgore je to sto ja ne znam kako mi je puknuo, ja sam ga drzao u hlacama u džepu, i kad sam izvadio da vidim koliko je sati vidio sam display takav kakav je, e slikat cu upaljen d900 s novim mobom, pa ces vidjet.
a koliko bi kostalo kad bi samo foliju trebalo mjenjat?
evo slika:
[img=http://img146.imageshack.us/img146/5849/07012008072pa3.th.jpg]
sad sam gledao pod jakim svjetlom i nigdje niti jedne malo crte puknuca nema. stvarno mislim da nije display otisao nego vjerojatno folija.
ovo je slika kad je upaljen. ispod onog kruga se vidi jednim dijelom slika koja mi je kao wallpaper na mobu.
Meni izgleda kao da je LCD bas puknuo,iako ne mogu bas vidjeti jer je slika jako mutna...
ali sta ne bi trebao vidjet napuknuce i kad ugasim mob?
kad ga ugasim, ni male crte puknuce se ne vide.
jel netko zna gdje mogu nabaviti, kupiti zamjenski display?
na slici se slabo vidi,ali one poprečne crte s lijeva na desno mi izgledaju kao puknuće...moraš dat mob pregledat
Temu ću ostavit dok joj ne dodje vrijeme za to! :beer:= Citat =:
neznam obrisat temu pa bi bio zahvalan da vi to ucinite
Pozdrav svima,
molim malu pomoć::dunno:
- Kako na D900i iz T-mobile ubrzati kursor u SMS-u tj. pisanje SMS-a?
- što se još bez flash-anja da podesiti i unaprijediti na navedenom mob-u?
Hvala svima!:beer:
Pozz; No Way !! Samo patch, rekacijsko vrijeme se ne more promijenit putem koda ili slično !!
Samo patchiranje ili editiranje !!