Kaj to znači, da mi cijelo vrijeme nabija download? I onda me put košta 100 kn cestarine i 500 kn podataka
Printable View
Logika je jednostavna: P1 je ionako namijenjen poslovnim/korporativnim korisnicima, i to kao sluzbeni mobitel, pa je pretpostavka da imaju ili znatnu kolicinu podataka vec ukljucenu u pretplatu, ili neku ludu tarifu na kojoj je skoro besplatno skidati podatke.
Da su stavili cijelu kartu offline u telefon ili omogucili da se downloadani komadi karte cache-iraju, onda bi se memorija telefona prilicno brzo popunila, pa bi u paket trebali ubaciti i vecu mem. karticu...
Ne kazem da je logika u redu (ni meni se ne svidja), samo da su se najvjerojatnije time vodili.
Prestrašno! :suicide:
frend je složio gore garmina i komad ti cijelo vrijeme šapće kuda trebaš iti, dakle čemu panika?svježe izašlo sve za croaitše
Jel ima P1 flight mode?
Naravno da ima!
>>Evo pročitaj si malo i ovo!<<
Plivaju li ribe u vodi? ;D
bok ipod, mogu zamoliti ako mi možeš poslati postupak instalacije? thnx
novi sam ovdje pa da uputim svima jedan veliki pozdrav....:)
....kupujem mob pa me sad jako privukao ovaj P1 zbog izuzetno niskih cijena u oglasniku, gledao sam još Nokiu N73, SE W960i, ali P1 mi se nekak čini najprihvatljivijim....
....zanima me dal je do sad izdana verzija na hrvatskom jeziku, jer sam u početku threada prolitao da nikad niti neće biti izdana...:(, eto samo me to zanima, zasad....;D
Napraviš debrand SEUS-om i dobiš hrvatski jezik.
Malo prije napravio i nema hrvatskog... :(
Nema hrvatskog zato sto ga moras skinuti sa sluzbenih stranica...
Imas ovu temu gdje se o temo raspravljalo: UIQ3 I HRV meni (post br. 42, tu imas i samo hrv. za firmware R6G02)
Imam samo jedno pitanje: Da li se moze iskljuciti QWERTY tipkovnica tj. da se pišu sms-ovi kao na večini mobitela?
Ne može se.
Imam sada p1i vec jedno dva mjeseca i mobitel me odusevio...