polifona
evo
Nadam se da je dobra, imam ju i na kompu, ali ne da mi se uploadati preko modema, ima 4,5MB.
I evo spot. :jubito:
:google: ;D ;D ;D
Printable View
jel ima netko ono kad tip zove SZK i kaze da mu je opal mob i da mu treba nova maska da ce ga djed tuci ....
Tnx Carbon:respect:
Ako još možda neko ima onih fora za SMS (na Hrvatskom) one šta V)(P prodaje :respect:
@Carbon
Hvala na pjesmi...:)
Misliš ovo?
zakon ;D
Jel ima netko onu pjesmu money honey money... tak nekak ide, ali cijelu
@DOLKI
Samo odeš na vipovu stranicu i odeš na poslušati melodiju. Upališ audacity i staviš snimanje na audio mix, upališ i pustiš melodiju i spremiš kao mp3.
Nema na čemu. :)
OBAVIJEST:
#1# Molim forumaše da pjesme (nadam se da razlikujete melodije za mobove i cijele pjesme) ubuduće zatraže ovdje -> Trazim muziku/video... jer će je vjerojatno dobiti puno brže, a ondje je možda čak već i postana.
#2# Molim da poruke/postove tipa "imam tu i tu melodiju" ovdje ne ostavljate jer će se tretirati kao spam i brisati. Ako netko treba neku melodiju - zatražit će ju.
Hvala
treba mi od tarzana njegov krik u midi formatu...ocev mob samo to moze reproducirat...neka nokija 6070?
Imam ti samo u .amr formatu ako hoćeš... Mislim da to neće ići u midi
@//Wild-Boy\\
:banme: Ok neće se više ponovit... :respect:
pozz... ima li netko onu kada lik ispituje operaterku o sonyericssonu (na kraju nešt da je dobio noge i trči po sobi)
Ima li netko ono kada ljudi zezaju radnike u operaterskim firmama i sl.?
Ljudi ako je tko gledao film Transformers jel moze nabaviti zvuk od onog žutog Ratcheta u filmu njegovu sirenu aj molim vas ak netko ima hvala unaprijed
misliš na k7274 injekšn? evo ga :)
http://www.speedyshare.com/256425337.html
e to je to... hvala ti
pozdrav!
jel moze netko staviti onu "ovdje tvoj telefon, ja zvooonim..." (i onda šizi) ali na hrvatskom? vidim da je bilo vec nesto slicno ali vise ne rade linkovi...
Ima li tko uvodni song iz Naše male klinike? Hvala!
ima li tko melodiju od Family Frosta... onog malog zutog kombija koj prodaje sladoled i ide nam na zivce ;)
Nadam se da ce ti se svidjet. Nisam imao original zvuk te sirene,pa sam odabrao najslicniji sto sam imo...
Izvoli: Familly frost...
jel ima tko onu pjesmicu od CRTICA TIMON i PUMBA ???