Skuzio sam jednu stvar s LowRateVoip-om.
S prvim računom koji registririraš možeš slati koliko hoćeš poruka, a s drugim i trećim samo 5. Ja sam s prvim poslao već 14 poruka.
Printable View
Skuzio sam jednu stvar s LowRateVoip-om.
S prvim računom koji registririraš možeš slati koliko hoćeš poruka, a s drugim i trećim samo 5. Ja sam s prvim poslao već 14 poruka.
ovako neznam jel tu pripada ali da opet pitam ,
sto meni treba od opreme i zahebanija da na svoj site stavim besplatno slanje poruka , to jeste slanje poruka uz malu naknadu .
Evo malo surfajuci po netu, naisao sam na dobru stranicu na kojoj mozete slat besplatne sms-e cak i u hrvatsku.
Limit je 5 poruka na dan, a između 19-20h je free sms ( neograniceno slanje)
evo link za reg:
http://smscity.com/?rid=309230
Imam neke vijesti od jednog promatrača našeg foruma,kontaktirao je Wadja administratore:
= Citat =:
"Thanks for the msg. We have a new network we are preparing for Croatia so we can get FULL 100% coverage for Croatia. We should have it ready in a few days...keep posted, it will give all of Croatia FREE sms to any mobile network.. Cheers, Alex"
Evo nadamo se svi da će proradit vrlo uskoro.
ljudi da li se i vama desava da kad hocete poslati poruku sa callwave da vam napise destination unavailable........
nemogu poslati nikome poruku u BIH!!!!
I get this error: "Destination unavailable - see www.callwave.com/faq" What do I do?
Due to overwhelming demand we're upgrading our service. We're adding a premium version that will allow you to send as many international messages as you would like, to almost all countries world wide. Until the service is upgraded, we support sending to the following countries only:
USA, Canada, Australia, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom.
The upgrade will be complete by the end of June.
Za sada se moze slati samo u ove zemlje,a pise da nadogradjuju servis pa sad zavisi hoce li staviti Hrvatsku i BiH na popis.,
A sto se tice Wadje slao sam par poruka ovih dana i radilo mi je ok:njanja:
samo pazite mozete vi slati poruke iz Hrvatske i Bosne, ali nemozete slati u te zemlje ja sam npr. poslao rodici u Svicarsku i nije bilo problema.......
a sad za Lovrate.........
nakon sto posaljem onih 5 poruka, pa kreiram novi account, opet mi izbacuje isto da nemam dovoljno balansa,,,,, da li je to mozda do toga da se ja nalazim u internet clubu pa da ne moze odatle.....
Nova obavijest od Callwavea
= Citat =:
Thanks for using the CallWave SMS Text Messaging service.
We've heard from many customers that they'd like to be able to send more international SMS messages each day. So, we've made some changes.
How it works
With the upgraded service, you can send up to 10 international SMS messages for free. These messages can be sent all in one day or whenever you want. After that, you can buy additional international SMS credits at a low rate (and send as many as you want) by simply clicking here.
There are many benefits to sending SMS messages with CallWave:
* it's always free to send unlimited messages to your friends in the USA and Canada
* it's much easier than sending messages on your mobile phone
* our international SMS rates are competitive
* CallWave protects your privacy
Customer comments are very important to us, so if you have questions or comments, please let us know.
Thanks,
CallWave Team
Evo na ovo sam slučajno naletio:
http://forum.modopo.com/free-sms.php
Stvarno besplatno slanje poruka, BEZ REKLAMA, limit je 15 poruka na dan. Na njemački je, ali je lako za skužit. Poruka dođe za nekoliko minuta.
callwave rulz!
kao sto sms freak kaze, sada 10 poruka free umjesto prijasnjih 5.
dodatan plus je sto sada sms dolazi nakon 4, 5 sekunde! ultra brzo.
htio sam pitati dali onaj sms od sa yahoo widges jos uvijek radi?
meni uvijek onaj error message iako sam sve napravio kako je pisalo u uputstvima...
znaci international i broj 385958xxxxx
hmmm... znaci tebi taj yahoo sms widget radi?
meni nikako.
koliko sam ja uspio skuziti ne radi!!! neznam do cega ni da li ce uskoro proraraditi...al sam 99% siguran da ne radi!
pa cime vi saljete? wadja? i to je to? vama je 5 sms dosta?
Ja koristim vip web sms, tamo imam 15 poruka dnevno i to mi je ok ;) Samo,naravno, moraš bit korisnik vipa da bi se mogao registrirat ;)
Vise nije potrebno biti iskljucivo korisnik vipa za koristenje web sms-a.,
Jedina je razlika sto vipovci imaju 15,a ostali 10 sms_dnevno.,
3.1. Uslugu Web SMS mogu koristiti svi korisnici Interneta koji su prošli proces registracije na Vip portalu. Prilikom registracije korisnik će odabrati korisničko ime i lozinku koje će koristiti za pristup Web SMS usluzi. Korisnik je odgovoran za točnost podataka koje je prijavio prilikom procesa registracije i za sve radnje koje su počinjene sa njegovim korisničkim računom.
3.2. Aktivacijom Web SMS usluge korinsik stječe pravo na besplatno slanje određenog broja poruka:
a) Korisnici Web SMS koji su ujedno i Vip GSM, Homebox i korisnici Vodafone Mobile Connect kartica imaju pravo na 15 dozvoljenih besplatnih Web SMS poruka dnevno.
http://www.vip.hr/sp/show?idc=250012...27295085&page=
b) Korisnici drugih mreža imaju pravo na 10 dozvoljenih besplatnih Web SMS poruka dnevno. Vipnet zadržava pravo povećanja, smanjivanja ili ukidanja broja besplatnih poruka na usluzi Web SMS u bilo kojem trenutku, te o tome nije dužan obavijestiti korisnike.
@Putumayo - da, kao može se, ali ja pokušavam sa svojim tele2 brojem tjednima i svaki put mi izbaci: "Nešto nije u redu s Vašim VIPme korisničkim brojem telefona. Molimo nazovite Službu za korisnike na 091 77 00 ."
Sad ne znam, jel samo meni ne radi ili i drugi imaju problem? :jehon:
Jesi probao nazvati SZK?
Nisam pokusavao sa brojem od drugog operatera napraviti registraciju ali imam jedan od simpe pa cu bas probati.,
Meni na tele2 radi normalno. Samo je zajeb što kao pošiljatelj piše "WipWebSMS".
Isto tako nema opcije "odgovori na moj mobilni telefon" kao što je za vipove brojeve.
Upravo se registrirao sa brojem od simpe i nema problema nikakvih.,
A barem da za posiljatelja pise korisnicko ime-.Ovako mozes slati anonimne poruke he he=):hrv: