frend bio na WC-u, kenjo, i snimo, nije izaso van s mobom
;D ;D ;D
Printable View
frend bio na WC-u, kenjo, i snimo, nije izaso van s mobom
;D ;D ;D
iso sam se tusirat i stavio nokiju 6630 na vesmasinu i majcu preko njega bacio, kad sam izaso iz tusa povuko sam majcu da ju obucem i mobitel upao u zdjelicu za vodu od psa, upaljenog sam ga izvadio, oprao u lavabou i rastavio da se osusi i kasnije je normalno radio :)
Kad sam išao spavati sam stavio sam mob pokraj jastuka, a kad sam se probudio bio mi je u gaćama.:klap: :klap: :bigjump: :bigjump: ;D ;D
...kako nokije imaju katasrofalno napravljene pop portove, tak kad god slusam mp3 i malo nakosim utikac, muzika se cuje preko zvucnika na mobu. ..i tako.. udjem u tramvaj, slusao sam neke 'teške' ciganske stvari..sjednem se-mob je bio u dzepu.. ubrzo mi dosadila pjesma, pa sam poceo vaditi mob iz dzepa..kad ono-muzika pocme krestit na vanjskom zvucniku i to bas kad je bio refren-ono zavijanje..lol bilo mi je malo bed..zatim na svaki pokret nogu muzka je pocela treštiti sve u šesnaest..tak da sam bio prikovan za stolac-doslovno. srećom nekako sam uspio sici na zeljenoj stanici:D
po prirodi sam šeprtljav, ali ovo....
bio sam na stanici, sa curom. svi frendovi oko mene, s jednim se nadvikujem za nogomet kasnije. svi me gledaju zbog toga... mob mi vibrira, vadim ga. mama me zove, neke treba. ne znam ni sam kako, ali sam se valjda zelio brzo javiti, i najedanput se mob nasao par metara od mene, u par djelova. dok su se svi drzali za trbuh od smijeha, ja sam trazio bateriju. hvala Bogu, garancija + Vip servis + 2 tjedna = mob i dalje super!
davnih dana kada mobiteli os nisu uzeli ovoliko maha,kad je i moj bosh (nemam pojma koji) bio ok mob,eto za 30kn sam ga bacio iz skole i naravno nije prezivio,ali ja sam imao 30kn,:) :)
jedan dan u skoli sam se potukao, neki me izivcirao, i mob mi slucajno bio u ruci i slusalice u usima, mob ispade na pod sav se proklizao, svi ga sutali redom i na kraju udario u radijator, al sve u svemu ostao je ziv, tek neznatne ogrebotine pozadi. radilo se o k700i
Moj dozivljaj s mpx200,ja sam bio u skoli i kladio sam se s nekim da taj mob moze prezivjeti bilo sta(ipak je tezak ko cigla) i siknem ja njega i pogodim nekog klinca u glavu,mali se rasplakao,a ja kod pedagogice pricao!!!
potrčao u more za nečim a zaboravio da imam mobitel u gaćama.............:angry:
Moj je proputovao cijelu kanalizaciju.Mali brat mi ga bacio(Nokiu 3210) u skoljku i pustio vodu na proljece,da bi ga ja na ljeto nasao u rijeci dok sam ronio i lovio ribu.Naravno nije vise radio i nakon susenja...
Upravo tako
Neki dan ja na motoru... Napravim tako par kilometara,i dodem kuci. Taman da cu izvuc mob iz dzepa,kad ono prazno. A sad...? Kontam negdje je u kuci osto... Uzmem bezicni fon i krenem. Javi mi se frend i uvjeri me da nisam zvao svoj broj vec njegov. Ja poklopim,i provjerim te sam skonto da sam sebe zvao. Zovem kasnije s bratovog moba,javlja se drugi frend i opet isto. Ispostavilo se je da mi je ispao iz dzepa na motoru,pa ga neki klinac skupio i dao frendovima jer je na njih naletio. Na kraju su oni zvali mene doma na fiksni i rekli da donesem pivo!!!:beer: Par kvalitetnih ogrebotina i par piva...:hrv:
Ja sam imao šiptara za zvonjavu (teljefonj zvonji, bre) i usred nastave, joj koji smijeh:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :bigjump: :bigjump: :bigjump:
daj tu melodiju
Ja upo u rijeku a mob mi bio u džepu...nasreću još radi
A ja sam jednom... ček... meni se nikaj smješnog nije desilo s mobom.
Šit.
:notooth:
SonyEricsson T68i, pao sa visine od 10 metara na beton, uhvaćen rukama za glavu nježno sam sišao dolje, kad on u par rastavljenih djelova... sve sklopim i skužim da mi je pukla tipka sa strane za pojačavanje stišavanje. PRobam ga upalit i radi, radio je i dalje bez greške, odnio ga na popravak tipke od 120kn, dan danas neznam kako je taj mob to preživio...