k610i je bolji izbor(3G),samo je lošiji sto nema AF
dobro je sto nema joystick
Printable View
k610i je bolji izbor(3G),samo je lošiji sto nema AF
dobro je sto nema joystick
i da, sto se memorijskih kartica tiče...bas sam mislio danas uzeti karticu od gige za k610, kao 'skoknut' cu do ducana.u njega inace ide ta nova m2 kartica koja je dostupna tek mjesec dva.performanse su joj kao sto znate odlicne jer mob samo pegla, nema cekanja.i fino 250 kn u džep,idemo...al šipak! kartice od gige su od 460 do 580 kn, dok ove od k750 dodju nes tipa 140 kn. mislim past ce njima brzo cijena, al eto, ja se za sad moram krpat s tih 64 mb. čisto da udje u zapisnik...
Yo pa k750i je milju svjetlosnih god. ispred k610.Bio sam i ja u toj situaciji i odlučio za k750i,prvenstveno zbog AF,ali i zbog poklopca na kameri!
1.k610i je u svemu bolji ili bar jednak sa k750i jedino sta nema:dunno: "blic" kojeg k750 "IMA" (to uopće nije blic nego mala lampica koja cijelo vrijeme svijetli kada je uključite):ideja:
2. bolje je onda staviti odnosno naknadno kupiti bljeskalicu za k610i i imati gotovo savršen mobitel:lol:
ja još uvijek mislim da je pobjednik K750i. to je mob sa osobnošću, imenom i prezimenom , uglavnom mob ima identitet. k610 ja fake od k750i , sa jednom, barem meni nepotrebnom mogućnošću više.:mega:
Mene užasno živcira mob dok sporo radi tj sporo te slike otvara zato moj glas ide k610 iako i sam imam skoro k750 tj ja imam w800. E da i bolji je k610 jer nema joystick i nisam za sada od nikkoga čuo da se k610 zblokso tj sam se resetiro ko k750.
...ovo se stvarno razvuklo...mislim da je i previše i predetaljno opisano koji je mob bolji tak da ovo može :closed: ...