e sad di da nađem neki brojać za m600i,pa valjda nemram te mb potrošiti u 5 dana...
Printable View
e sad di da nađem neki brojać za m600i,pa valjda nemram te mb potrošiti u 5 dana...
Nemoras ti potrosit te MB u 5 dana, ali potrosio ih ti ili ne, od 1. imas samo 1GB prometa ;D
Mozes i gledat online pregled racuna, ali debili nisu mogli napravit da ti zbroji sve na kraju i prikaze lijepo stanje, nego moras zbrajat.. glupani..:wstupid:
pa kažem,da valjda nisam toliki munjoz da potrošim 150mb u 5 dana,pa da mi se i dalje mb ne zbrajaju...koliko je to od oka surfanja tih ajmo rci 150mb...?
To ti je surfanja da oko 120 puta ucitas stranicu foruma u potpunosti, sa avatarima i svim..
ma naš kaj ne sviđa mi se baš...ovo cu do kraja mj. potrošiti,ali iduci mj. ga gasim...:D
Jel netko probao igrati neku igru preko web'n walka? dolazi ljeto ide se na more... laptop i to mi se cini bas zgodno... i da ne mislim na neku pucačinu nego na dotu(rpg) mislim da bi mi latencije od oko 100-150 bile ok . ima tko kakvog iskustva.. i vjerojatno bi surfao preko edgea tako da me umts na zanima :)
edge ti omogouci nekih 200 KBpS max realno.
UMTS omogucava oko 350 kbps
ja sam probao igrati COD2
ono 200 ping
dk recimo toca 3 ima oko 50 ping...
da sa 200 bas i ne mozes nesto... Samo si topovsko meso u codu
daj.. valjda je netko dotu igrao.. samo recite da je ispod 150.. A jel ima povecavanje- smanjivanje naglo, ili je ping konstantan otprilike.
Nabavi HSDPA mobitel, preko njega bi trebao biti osjetno nizi ping / RTT.
jel mogu npr pit pre-paid korisnik i opet se pretplatit na web'n'walk?
hmm mozda si uzmem, ali kakva je pokrivenost, ne npr sjedim u kuci ili u faksu i onda da me hebe mreza. jel to kao s wap-om? gdje dobar signal tu je moguc wnw?
znaci ne mogu se pretplatit na wnw nego moram manje pakete kupovat?
Ovo je sa T-Mobile
Želite li se spajati na internet putem mobilnog telefona i u svakom trenutku što se događa u gradu, posljednje vijesti iz svijeta, provjeriti e-mail, rezervirati mjesta u kazalištu, kinu, utakmici aktivirajte Simpa web'n'walk podatkovni paket i za samo 15 kn dobivate 5 MB podatkovnog prometa.
Paket možete iskoristiti u roku do 30 dana od trenutka aktivacije, a naplatit će se u trenutku aktivacije. Nakon isteka vremenskog perioda/potrošnje podatkovnog paketa, naplata se vrši prema službenom T-Mobile HR cjeniku za Free surf: 5,98 kn za 100 kB prenesenih podataka.
ccc 6kn za 100kb :nono:
a ok onda cu se morat peglat s tim 15mb paketima, za koliko se odprilike moze potrosit 5mb na wnwu?
Haha ja potrosim 15 mb cas posla, ovisi sto radis, najmanje trosis na IM programe
pa za to bi mi i trebao, za msn uglavnom, kad sam kuci ili na faksu imam dostup wlanu, tako da bi nekad koristio wnw za IM. znaci mjesec dana traje paket od 5mb i 15kn. hm koja pljacka.
Meni otprilike dodje mjesec dana 10 mb za MSN i Yahoo
Mozes aktivirat max 195 simpa WnW paketa u jednom mjesecu...