= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
slazem se..hehe..;D
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
slazem se..hehe..;D
Dobro rečeno...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ali ko što V3rt!g(o) reče:
:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
ako prekoračiš taj jedan MB, onda bar imaš još 1GB za taj mjesec... ali mislim da je za prosječnog korisnika 1GB dovoljno mjesečno... Ako prekoračiš, 20Kn i nije neka velika lova...
Ja sam isto uzeo 1GB, tj trenutno čekam da dođu to postavit... rekli su da dolaze u roku od 30dana... a meni se neda čekat
Opet kvotam....Malo sam pregledao te cjenike i vidim da ipak vrijedi i za poslovne. Imam flet:headbang:= Citat =:
Izvorno postao Ico86
ja imam od 512mb i kako sada mogu to promjeniti na neki novi jeftiniji i bolji paket
automatski se mijenja na 1gb
daljnje promjene možeš obavit na korisničkim stranicama od t-coma
Kakav noviji, jeftiniji? Sad imaš 1 gigu prometa... Nema jeftinije od toga... Ima! Ukineš ga...
hoćeš reć da ću sada za iste pare moći trošiti više mb???:comp: :comp: :comp:
pa imaš tablicu na prvoj stranici, sve ti piše...
sad imaš gigu osnovno i svaku sljedeču gigu za 20kn
Ne moraš baš ništa mijenjat, ako si na t-comu već ovaj mjesec možeš potrošit 1gb za 20kn, ako potrošiš više plaćaš dodatnih 20kn svakih GB. Preporučam ti 5gb paket za 59kn jer je najisplativiji, ako ti je previše ostani na start paketu.= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
ostat ću na starom dosta mi je 1gb . ne trošim baš puno inače , a ovo mi je ionako tek treći mjesec na maxadsl-u ;D ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao ojpi
a di to pise pa da procitam????:smart:= Citat =:
Izvorno postao jay
znam da sam možda trebao otvoriti novu temu ali šta'š sad..
evo u moju selendndru napokon došel i taj dan...VuXsić si naručil adsl..haha
bio danas tam stari moral valjda 20 papira podpisat pa baba napisala krivu adresu..blablabla...i tak veli od 3tjedna do mjesec dana javit če vam se monter kad da dođe vam postavit..
i sad mi u onaj karton dala kilu papiru i neki cedej...INTERNET u 3 poteza!!
ovak piše na cedeju
Uz 30dana besplatnog korištenja sigurnosnog paketa "Surfajte sigurno"!!
pa ja to nekužim kaj je to..dali je besplatno ili kaj?'pa to nije valjda flat..pa na reklami kažu 2mjseca...kaj je ovo dial-up?? jer na jednom papiru mi gdje mi piše user name i šifra imam šifru za maxadsl pristup i za modemske ulaze!!!
pa kaj su mi onda i dial-up aktivirali,ili????????
nemojte da zovem 0800 9000 stvarno mi se neda navlačit...
e da kakvih mjesec dana bum otišel dečkima platil pit i budu mi za par dana postavili adsl..ipak sam tam bil na praksi...
dobiješ uz max dsl i pristup modemskim ulazima= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Ne, taj surfajte sigurno se vjerojatno odnosi na neku zaštitu od trojana i ostalih gluposti sa njihove strane mreže. 2 mjeseca flata nema veze sa tim, to ti ostaje.
Svakome aktiviraju i dial-up kod registracije za ADSL, ne zamaraj se s tim nego jednostavno to ignoriraj
Je li zna netko kada Iskon uvodi nove cijene? Naime, na njihovom siteu stoje novi paketi, ali što je s postojećim korisnicima? Ja sam sada na 2GB Iskonovom paketu i mene zanima hoće mi ovaj mjesec već obračunati po novom cjeniku, ili tek od idućeg mjeseca? Ne vidim nikakvog smisla da bude tek od idućeg jer nove cijene na netu stoje i valjda će ih se držati i što se tiče postojećih korisnika? Ako to ne vrijedi odmah, kao za MAXadsl korisnike, onda šta su stavljali cijene gore kad još ne važe?...
Za postojeće korisnike nove cijene vrijede od 01.10.! Nažalost= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Uf, toga sam se i bojao... :( A to mi baš i ne odgovara, ali ajde... Dobro da su cijene ikako spuštene, ovaj račun ću još otrpjeti, a onda makar znam da me idući mjesec čeka 5GB, hehhe :p= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
Thnx na info...
molim??? pa to nigdje nisu napomenuli... a ja sam nabubao promet misleci da je duplo jeftinije...
Na MAXadslu je tako... Ali stvar nije takva na Iskonu... Evo, zvao sam ih i ja... Kod Iskona naime cijene vrijede tek od 01.10. Oni naime tako obračunavaju račun, za razliku od T-Coma... Što ćeš... :-/= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Ukoliko si na MAXadslu, nastavi s gomilanjem gigabajta, ako ne... Smanji malo. :) Morat ću i ja... :-/
baš si brašno čitaj cijelu stranicu...jooj...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
kolko si natukel?
Ljudi, nemoj te srljati kod t-coma i Iskona i vezati se na 12 mjeseci, Optima ce uskoro uci sa svojim ADSLom:
http://zombix.net/glob/2006/09/13/optidsl-ko-sta-gdje/
Hvala zombixu, brz kao i uvijek!
Neće samo Optima, već hrpa njih, ali tek kad se liberalizira tržište... A to nitko ne zna kad će biti točno...
Spominje se do kraja godine!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ako se ne mozes strpiti jos par mjeseci slobodno potpisi t-hitleru!
Nisi upućen, osim ako ne žele biti još jedan u nizu preprodavača adsla Optima mora imati pristup lokalnoj petlji tj. imati svoje centrale koje će onda pokrivati određeno područje adsl uslugom, a taj proces ide sporo tako dok Optima dosegne određeni nivo pokrivenosti proteći će ta jedna godina. Uostalom, ako Optima i bude priprijetila T-Comu oni će vjerojatno reagirati i izbaciti novu ponudu koja će učiniti cjenovnu razliku neprimjetnom.= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX
Poznata mi je ta gorčina, ali ja nisam imao u ovih skoro godinu dana problema sa T-Comom... Nije da ih hvalim, ali ako nekome 2 mjeseca besplatnog flata dobro dođe, mislim da može bez beda uzeti pretplatu na tih 12 mjeseci... Pogotovo sad kad su spustili cijene...= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX