pretpostavljam da se taj MAXtv ne može uvest kod korisnika iskonovog ADSL-a???? nisam nešto ni zainteresiran, ali eto ako u budućnosti budem da znam.
Printable View
pretpostavljam da se taj MAXtv ne može uvest kod korisnika iskonovog ADSL-a???? nisam nešto ni zainteresiran, ali eto ako u budućnosti budem da znam.
Ja mislim da je T-com zaslužio titulu ''najbezobraznija tvrtka u Hrvatskoj''!!!:argue:
uvode tu neke super usluge po europskom standardu, a još nisu pokrili cijelu Hrvatsku DSL-om! pa to je stvarno GLUPO!!! Ja vec dvije godine cekam na DSL, i svaki put mi kažu: minimalno za tri mjeseca..... :tomato:
o MaxTV-u mogu samo sanjat!!
Nema veze dal si iskonov korisnik (osim ako misliš kasnije potpuno preći na iskon, onda sigurno nećeš moći). Meni je recimo dostupno, ali ne mislim davat t-comu dodatnih 65kn na već preskupe usluge, sad pogotovo kad dolazi konkurencija.= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
E vidiš ja bi baš to uveo a gamad mi ne da. I opet gube korisnike :)= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Napusti postojeći priključak i izmi dodatni novi sad ga možeš dobiti za 1kn uz ugovor, isto tako onda uz ugovore riješi adsl, adsl promet i maxtv.= Citat =:
Izvorno postao phil
Samo što će ti za odjavu postojećeg priključka trebati potpis tete iz Njemačke i strica koji je umro ;D
Ili najjednostavnije, prestani plaćati račune, pa nek tuže tetu i strica, ako su face :spin:
Nisam zainteresiran za MAXTV,ali onako iz znatiželje htio bih provjerit da li ga mogu uvest. Jel za to treba zvat 08009000 ili ima negdje gdje se upiše broj telefona pa izbaci da li je dostupno ili ne kao što je za dsl. Ako je netko to već naveo ispričavam se - u tom slučaju nisam pažljivo pročitao.
ovdje upišeš broj http://www.t-com.hr/privatni/televizija/maxtv/= Citat =:
Izvorno postao blueled
Mogu dobit maxtv. Valjda je novija ili nadograđena centrala. Zašto u Dubravi ne može? Ono je ipak Zagreb, a ja sam na selu na potezu između Zagreba i Samobora.
Jel ima stranih programa (njemačkih???) i koliko programa sve zajedno ima
Ima li što od programa sa fusbalooom?
Jel netko ima taj MAXTV doma da ukratko iznese svoja iskustva jer iako je tek sad krenuo komercijalno neki su ga testirali proteklih par mjeseci. Zanima me kako u praksi funkcionira - jel trokira nekad,da li se set top box blesira, kakva je kvaliteta slike - trebala bi biti dvd kvaliteta,propusnost velika itd ali me zanima stvarnost ne marketiške informacije.
Ima neko tehničke specifikacije set top box-a, ili neki link na netu, zanima me na kakavom hardwareu je bazirana ta kutija - mogu se kladit da se grije ko peć.
Jedino DSF. Od sporta 4 kanala: DSF,ESPN Classic,Motors TV i Extreme sports channel.= Citat =:
Izvorno postao andrija
Ovdje je popis svih programa http://www.tportal.hr/maxtv/fset.html
Sve imas ovdje:= Citat =:
Izvorno postao blueled
http://www.gadgethive.com/maxtv.htm i http://www.gadgethive.com/maxtv_dod.htm
Specifikacije kreatela:
http://www.kreatel.com/downloads/Kre...P-STB_1710.pdf
Uzasno se grije, sadrzaja jos uvijek nema, slika je dobra, ali se primjecuje muljanje kod brzih scena, blokira tek jednom tjedno, mozda dva puta.
Ja ga nemam doma ali ga frend već dosta dugo ima i testira. Mene je oduševilo. Taj box je dosta mali i ne grije se previše. Izbornik(GUI) je user friendly i jako dobro napravljen. Jedino je malo bilo problema sa sporošću što su vjerojatno riješili. Slika savršena, zvuk također. Ali i slika i zvuk ovisi o televizoru. Ja sam gledao na starom Sony-u i slika je bila super. U svakom slučaju čim budem imao mogučnosti uvesti ga ja ću ga uzeti
Koji se uopće format koristi za prijenos slike: MPEG-2, H.264 ili WM9 ??
Pogledao linkove - mislim da ti sitni nedostaci u slici se ne trebaju uzimat kao zamjerka jer kabelska kod nas "boluje" od mnogo ozbiljnijih tegoba zbog toga što je analogna. U tehničkim podacima kreatelova uređaja piše usb port for peripherals - znači li to da se može spojit eksterni HDD pa snimat program? Iako ne vjerujem da je ta opcija podržana, također piše macrovisio copy protection optional - može li se barem analogno na dvd recorder spojit i snimit ako nema zaštitu od toga?
Ostajem ja kod svog sat. receivera:) Osim mnoštva solidnih nekodiranih programa stalno se nešto može gledat i od kodiranih. Mogu i snimit što hoću preko USB-a na komp(iako je ovo vrlo mušičavo pa nekad hoće nekad neće) i ne treba mi više od toga.
Ima taj MAXTV perspektivu, samo kad bi dodali D+ paket ili Premiere - iako bi bilo skuplje mislim da bi bilo zainteresiranih budući se legalno ne mogu nabavit kod nas kartice za te pakete. I po meni nužan uvjet da ga ponude bez obveze dsl internet priključka jer je ovako ljudima kojima ne treba za net nego kao zamjena za kabelsku ili njena alternativa gdje nema kabelske to preskupo.
1)sta su to big brother canali1,2,3
2)jel ima il ce bit eurosport
Ja imam MAXTV, ali ne znam dal sam ja lud ili šta, ali nemam ni jedan film od ovih navedenih tu: http://www.tportal.hr/maxtv/fset.html
:rifle: :rifle: :rifle:
Ja u Dubravi ne mogu dobiti ni ADSL ! Pih! Susjed ima telefonski broj za deset manji od moga i on može !!! Zovem HT da pitam kako to, a ženska mi tvrdi da se radi o čisto fizičkom problemu odnosno da ne stane oprema pokraj mog broja u centrali !!???= Citat =:
Izvorno postao blueled
Čini mi se da je najveći problem sučelje.
U testnoj fazi bilo je presporo!
Je li to sad riješeno?
Frend kaže da je to riješeno= Citat =:
Izvorno postao mach1
ajd nek mi netko kaze zasto bi placao sve to kada su programi sa satelita koje mogu gledati FREE (veliku vecinu)?!
u krajnjem slucaju da uzmem seemoze paket, mislim da bi bolje prosao :)
sve je to jos jedan nacin DOBRE zarade !!
Pa ****** jel vi čitate šta ja pišem? Prvo pročitaj pa onda daj pametan komentar. Ovo je INTERAKTIVNA televizija. Kod nas je to još na početku ali u americi je to sasvim normalna stvar. Više skoro nitko nema satelitsku ili zemaljsku tv nego sve ide preko ipTV-a. Ne znam jeli tko čuo za TIVO u americi. Veoma dobra stvarčica, a kad se kod nas iptv tako razvije to će biti prava stvar= Citat =:
Izvorno postao robee
tko nije čuo za tivo u americi :D= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
potpuno se slažem sa cyberom
Ne znam je li baš tako u Americi, no u Europi IPTV baš i nije privukla previše korisnika. Digitalna satelitska i kabelska i dalje su broj 1.= Citat =:
Izvorno postao cyberphere