Meni N70 (bez fastneta) na UTMS postiže 266 kbit/s.
Printable View
Meni N70 (bez fastneta) na UTMS postiže 266 kbit/s.
Sada sam mjerio na speedtestu, prvi mi je put izmjerilo oko 250, drugi puta 300, treci puta 358!!! :-/ Nakon 30 sekundi sam otisao na brzina.info i pokazalo mi je 202.4 kbps.:-/
bojim se da nikad necete dobiti nekakav stalniji rezultat odnosno svaki puta ce pokazati drugacije. Bezicni prijenoz ovog tipa ima slab odziv. Meni je najpouzdanija informacija od Dumetera kad povucem file od 10 MB i onda gledam brzinu.
iskreno sumnjam da su ti to tvrdili, al ajde.
a kome su kaj tvrdili ;D ?= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
ma replayo sam na jedan post sa nokije pa sam pomjesao dva ekrana. Bilo je u vezi Homoboksa.
Recite mi da li se s tom karticom moze surfati iskljucivo u hrvatskoj ili vazi i za druge zemlje u europi?
Te, da li takav internet pristup preko vodafone mobile connect kartice radi i na drugome kontinentu?
ja sam bio u sloveniji i radilo je bez problema. znaci da radi.istina da placas onda roaming, ali sljaka. frend je bio u italiji i radilo je bez greske. isto ko i mob, kad nade neku mrezu, spoji se na nju i surfas u roamingu
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723888&idnews=354662= Citat =:
Izvorno postao daspei
I što se dogodi kada se sim kartica iz vmc pcmcia kartice metne u mob?
Jel surfing radi normalno i broji samo podatke?
SMS?
Pozivi?
Hvala
normalno mozes surfati, slati sms, ali poziv nemozes ostvarit jer je to data kartica. znaci samo za podatke. mozes zvati prek skype-a recimo
Jeli još neko ima problema sa konekcijom od 8.11 pa do danas, meni zaguši svako toliko i ništa se ne dogadja , uopće ne može otvorit ni jednu stranicu.
komp mi je čist 100 % , nije nikakav spy ili virus.
Da, meni se to zna svako malo događati zadnjih dva-tri dana.= Citat =:
Izvorno postao symbianer
Nekad se čak ne mogu niti projiti, a nekad piči sa 900 kbps, pa svako malo stane.
Ma riješiti će to oni....strpljenja malo :thumbup:
Pa fastnet zablokira , uopće ne reagira na spajanje , sto nekih čuda, već sam bio popizdio.znači i kod tebe isto.svašta s tim vip-om, imam osjećej da će ovo sve otić u k , kad navale na bazne stanice ovi homeboksići.
evo moje trenutne "brzine" , hhahh http://i13.tinypic.com/42iemfc.jpg
kod mene je EDGE kartica , pa pitanje da li na UMTS signalu Skype radi normalno ili sjecka kao kod mene , praktički mi služi za čat jer je nemoguće razgovarat normalno.
Koji je k***** njima i ja imam problema,:-/ nekad spora brzina ili nekad mi nemoze nikako otvarat stranice, VIP je jednostavno uzas:evil: , placamo najsluplji internet, a evo sta rade, prvo mi nema fastneta sad jos ni interneta, ja sam mislio da mi je nesto sa laptopom, cak razmisljao formatirati, sreca da si ovo napisao, pa da znam da je do njih...
Brzina mi je trenutno oko 25 kbps!
Nemoj mi ništa govorit , ja sam prekopao laptop isto misleći da nije neki virus , pa izbacio BitDefender i uvalio Kaspersky , izhebo se skroz misleći da je do mene.hhahhah, šta nam radi vip , jbte ko da im je teško da pošalju sms , bit će tih dana problema unaprijed se ispričavamo i to je to , a ne ovako ko da smo ovce.
Da mi je samo znati, jeli se moze platiti kartica (jer sam uzeo na 18 mjeseci) i jos nesto ako budu trazili da raskinem ugovor je mi je dosta ovakve lose usluge...
Izgleda da su popravili to nešto , sad piči nemilice :comp:
amo ljudi javljajte jeli kod vas ok , kod mene radi savršeno , izgleda da su se stabilizirali vipovci , hhahh.
Postoji li ikakva kombinacija za koristiti Firefox preko fastneta.
ja probao i ne ide.
ide ide , ovako .
http://i15.tinypic.com/347k47c.jpg
Sorry sto podizem staru temu, ali ovo moram komentirati. Ovo je definitivno preskupo, iako povoljnije od prethodnih tarifa, ukoliko cesto putujete. Ono sto bi mene zanimalo ima li kakav popust za studose (nesto a la Carnet Mobile). I druga stvar, koliko je ovo stara novost, jer ovu stranicu nisam vidio prije mjesec dana.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Roaming data paketi
Roaming data paketi su namijenjeni za korisnike koji često putuje u inozemstvo, a predstavljaju nadopunu podatkovnim tarifnim modelima Mobile Broadband 128, Mobile Broadband 512 i Mobile Broadband 1GB. Uslugu možete aktivirati do 31.3.2007. Paketi se aktiviraju na minimalno 3 mjeseca, a vrijede u svim mrežama Vodafone partnera u kojima su dostupne usluge GPRS ili UMTS. Vodafone partneri su označeni crveno u tablici GPRS i UMTS roaming partnera. Nakon potrošenog paketa, usluga se naplaćuje prema standardnoj cijeni za prijenos podataka u roamingu. U mrežama koje nisu Vodafone partneri naplaćuje se standardna cijena za prijenos podataka u roamingu.
Roaming data 10 - mjesečna pretplata od 191 kn uključuje 10 MB u inozemstvu
Roaming data 25 - mjesečna pretplata od 391 kn uključuje 25 MB u inozemstvu
Roaming data 50 - mjesečna pretplata od 591 kn uključuje 50 MB u inozemstvu
ovo je def. preskupo , ako često putuješ vani isplati se uzet prepaid karticu te države i mob koristit kao modem spojen sa lapom i to je to, a VMCC za po Hr
I to što kažeš...ali ne znam kakva je situacija u drugim državama sa mobilnim internetom na prepaidu? Recimo ajmo reći Njemačkoj...
Mene zanima slijedeće. Imam Vip pretplatu na mobitel, , spojio sam se par puta preko gprs-a alije skupo,boli strašno. Zanima me postoji li naćin da se spojim preko carnet mobile ili samo vip mobile, a da mi skida lovu sa Vip-mobitel pretplatničkog računa? Ili nešt slićno, npr. da imam vip mobile 512 mb ili carnet mobile a da mi to skida s pretplatničkog mobitel računa, ili nešto slično?
Unaprijed hvala!
Kratko i jasno NE= Citat =:
Izvorno postao prowler