Oće mi se onda sve sa kartice izbrisati?= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Printable View
Oće mi se onda sve sa kartice izbrisati?= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Naravno, no ak možeš napravi backup-kopiraj podatke s kartice na komp (bt-om ili kabelom).:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Sinful
Da, na to sam i mislio... A vjerovatno ću tako i srediti problem... ALi mi nije jasno zašto se to dešava sa karticom i koliko često uopće= Citat =:
Izvorno postao unreal
Jel mi može netko reć kolko sms poruka stane u ovaj mob? :)
kaj nitko nezna?
To mozes da saznas ili na Nokijinom sajtu u review telefona ili u nekom mobile casopisu ili sajtu....
Baš sam bila na review stranici i ne piše zato i pitam...
Ljudi u nokiji, i na review stranicama obično kažu da stane oko 150 do 200 SMSa... Mislim da je ista stvar i sa 6131... Možda koji SMS više, ali tu negdje...
kad sam zadnji put brisao poruke (poslane i primljene) 75; neću ih više brisat pa se cujemo za neko vrijemedok se napuni memorija.:spin:
ulazni spremnik 171/ izlazni 138 i još stane :thumbup: :wstupid:
Ok, hvala lijepa. :)
Evo na ovom linku se može vidjeti cijene micro sd kartica.Odaberete memorija i onda memorijske kartice,kad vam se otvori izaberite stavku pod brojem 3
http://www.feniks-kompjutori.hr/
Teme za nokiu 6131
http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6131-themes/1/
Dali se kod ove nokie 6131 može staviti bilo koji zvuk za poruku ili ima odeđen broj???To pitam zato šta mislim kupit taj mob.
možeš stavit sve kaj imaš na mobu,jer u opcijama profila zvuka možeš birat ton koji želiš (a imaš ga na mobu ili kartici) uz ostalo i za poruke.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao scorpio
jedna zanimljivost, a to je slučajno uključivanje kamere dok Vam je mob u džepu ili torbici (dogodilo mi se x puta)- rješite zaključavanjem tipkovnice (meni + *) :wstupid:
Ima li netko neku dobru stranicu gdje se može nabaviti java igre za 6131,ili od kojih modela odgovaraju igre na taj mobač.
:comp:
Kupih neki dan nokiu 6131 ali danas shvatih da mi ne funkcionira ni infracrveno ni bluetooth. Iskušavao sam sa starom motorolom, laptopom i cimerovim K700i, samo je s K700i funkicioniralo, s ostalim uređajima ne (preko infrareda uopće ne doživljava laptop, a motorolu nađe preko bluetootha, ali se prekine veza na početku slanja). Je li problem u mobu ili je negdje postavljeno neko ograničenje? Je li imao tko sličnih iskustava? Molim vas za hitno pomoć, jer sutra bih još mogao zamijeniti mob za novi..:-/
Ne radi sa svim uredjajima jer vjerojatno nije kompatibilan. Ja isto imam 6131, a frendica Motorolu V3 i nista nismo mogle prebacivati.= Citat =:
Izvorno postao snooch
Dobrodošao u "klub"! I sam imam takova iskustva, zvao sam i mobis pa nitko sa sigurnošću nezna točno, govore da je vjerojatno softverska nokompatibilnost. pokušao sam i sam s L6,v3,v3i - ne radi BT; radi samo sa kompom i K700i ( što sam do sad uspio probati). Infrared radi sa Siemensom Cx70 ili CX 75 - nisam siguran točno za model (to sam isprobao). Ako možeš još odi u servis ili trgovinu pa im prenesi svoje primjedbe,pa ćeš vidjet što će ti preporučit. :thumbup: :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao snooch
jako malo memorije :-/ :-/ :-/
A to je rečeno kome, zašto??= Citat =:
Izvorno postao L.L.
MOžda ima samo 6MB interne memorije, ali ima utor za memorijske kartice, a čini mi se da podržava do 1GB, a to nije malo... :)
naravno ako je file veci od 6mb,nemozes ga prebaciti i treba ti memorijska kartica.
Memorijska kartica plus čitač...to je već malo skuplje :)= Citat =:
Izvorno postao zmija
Ali ovisi ako ima kabel ili BT, onda mu netreba cardreader... :) Koliko mi je poznato fajlove veće od 6Mb možeš normalno pospremit na memo karticu, pogotovo ako ima PC suite i kabel, onda samo odabereš da ti sprema na memo karticu (bar je tako kod 6630)...
Ako gledaš tako, memorijska kartica + cardreader, bi ti trebao za svaki mob koji ima memo karticu (ako kupiš novi mob, a nemaš cardreader)...
Po meni je Nokia 6131 čist OK mob, ako ti se sviđaju preklopni mobovi, i ako ti kamera nije najbitnija...
ako kabelom prebacujes sa kompa onda mozes odabrati spremanje na memo karticu,sto je i normalno.