ma naravno..= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
klasicno je ono kaj ja imam. ak se ta dva mogu usporedjivat onda neznam...
ja isto volim motore puno vise nego aute, al opet auto je potreban svakom pa i tvom sefu samo kaj on malo se**...
Printable View
ma naravno..= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
klasicno je ono kaj ja imam. ak se ta dva mogu usporedjivat onda neznam...
ja isto volim motore puno vise nego aute, al opet auto je potreban svakom pa i tvom sefu samo kaj on malo se**...
ma ne bi bas reko da sere. jednostavno tvrdi bajker i to je to. njegov golfic je u super stanju makar je star 15-16 god., i ne misli ga mijenjat dok ne stane. znaci iskoristit ce ga do kraja i onda ce kupit zvijer od auta. sad ceka da dode eos i onda ce to uzet. cudan lik mogu rec, kaj se tice tih stvari, ali mislim da je cak to ok. ima doma jedno 12 motora, svi u voznom stanju, ali njega ne dira kaj mu je auto star. glavno da su motori ok.
za razliku od hrvatske tamo su đabe= Citat =:
Izvorno postao RAUL
E imam par pitanja bas u vezi ovih skutera do 50ccm. Koliko kosta njegovo odrzavanje, znaci redoviti servis, osiguranje i takve stvari? Kako je voziti nesto sto ne smije ici preko 50km/h po gradu? Kolika je sansa da ne prođes tehnicki bez blokade brzine?
Odrzavanje je skupo srazmjerno cijeni skutera, tehnicki neces proci ako neznas nikoga na tehnickom ili ako se ne posluzis nekim trikom.Voziti nesto sto ide manje od 50 km je grozno....pogotovo u vecim gradovima.
Jel znas mozda koliko je to otprike odrzavanje godisnje? 500-600kn?= Citat =:
Izvorno postao RAUL
sve ti ovisi o kojo se marki motora radi . daj koji detalj!:thumbup:
Onda ti je vjerovatno Županić šef ;)= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
bas tako sve ovisi o modelu.Ako se radi o renomirnom proizvodjacu ne mozes proci manje od 300 Kuna
E to me je bas zanimalo, ciljam na yamahu, aprilliu ili takvo nesto.= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Yamaha ti je minareli mašina - tak-tak, aprilije su dosta kvarljive, gilere imaju jeftine dijelove, honde su ti najpouzdanije i najsporije, malaguti, recimo (centro) super pouzdan i nije skup. to ti je otprilike, ako govorimo o 50CC
koja aprilia je kvarljiva??didrek je...pa tko je tak lud da u hrvatskoj uzima ajnšpric..pogotovo 50ccm...uzmi kaj očeš...to su sve sitne razlike.....a kaj se tiče honde??honda je imala xbr-s i ne proizvodi se kak je rossi otišao iz honde..makar super skuter,lijep,visok...
ako uzimaš novi skuter svejedno je kaj uzmeš(ako ga ne misliš frizirat i tak)
Minareli motore koristi i Yamaha i Aprilia znaci Area 51, Yamaha Aerox i starije verzije SR50.da i ako hoces kvalitetan scooter uzmi Derbi....malo je skup ali je odlican.= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
DERBI-a??hahaha pa to samo šminkeri uzimaju.....
za te novce kolko košta 50ccm uzmeš čak neku rabljenu 125-ticu...jooj..pa derbi je sad u piaggio grupi(piaggio,aprilia,derbi)znači sve iste mašine..i onda se isplati uzimati derbia???samo zbog lanca...
nije bitno,brisem. :)
derbi je stara španjolska firma i bogami nije loša. :thumbup:
A MALAGUTI JE ZIHER NAJBOLJA TALIJANSKA FIRMA
je a Nara je definitivno najslađa.....
svaki cigo svoga konja hvali;D ;D ;D
ja inače imam Hondu-Foresight ;D
Pa sta nitko od vas nema stila ? Ma kakav runner,nrg il sta vec, pa vidis da se dizajn mjenja svake 2 god, malo je in malo je out.
Ja ti kazem, budi JACK, i kupi skuter ciji se dizajn nije promjenio vec 60 godina -
Piaggio Vespa 50, i jos uzmi crnu, i na konju si.
a ako ti je bitna brzina, uzmi rs 125 rabljenu za nekih soma eura :thumbup:
ja imam apriliju sr 50 i prezadovoljan
kupi polovnog tomosa i sretan si, ne brineš o izgledi, potrošnji goriva...;D
imao firefox ...kaj je sve prošo:spin: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
sad imam peugeot speedfight2 :licklips:
Imala f12 phantom malagutija, nije to los scoot s malosijevim kitom, drugim rolicama prava beba :spin: ali cemu kad za 13000kn dobijes 125kubika CPIja, je tajvanac ( a mnogi su skepticni prema njima) ali ima 3500km osim redovnog servisa sve 5, dobar dizajn, za po gradu milina. Ima i verzija 50ccm ( e taj je cvajo).
Nista ja ne kazem protiv yamahe, honde,gilere, aprilije, etc. ali zasto dati toliku lovu za 50ccm.
kaj se tiče vespe nije promijenila dizajn??jok uopće pa nije...
rs125 nije skuter..nego sr je..i nema 125...
ja vozim grunera 180..blackedition...i speedfighta2 50ccm nabrijanog kojeg usput prodajem..ak ste zainteresirani...2002.god 6800kn..heh nije da se reklamiram ali štačeš sad.
Postoje ti i SR125 i 150,samo ih bas i nema kod nas:thumbup: