meni je ovo sve jako cudno, oni imaju vece troskove od vipa, a pogotovo od t-mobilea. i kako su oni sada najjeftiniji??? mislim da ce VRLO BRZO uletiti i t-com i vip sa nekim boljim ponudama
Printable View
meni je ovo sve jako cudno, oni imaju vece troskove od vipa, a pogotovo od t-mobilea. i kako su oni sada najjeftiniji??? mislim da ce VRLO BRZO uletiti i t-com i vip sa nekim boljim ponudama
bas to i ja razmisljam ako vip i t-mobile skoro ne uvedu neke akcije izgubit ce dosta korisnika.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Ma nije tu ništa čudno pa nije Tele2 tek sad došao na svijet nego več duže postoji i početak je uvijek borba za opstanak na tržištu i vanjske jedinice ga podržavaju dok se nedigne na svoje noge pošto prikupi brojne korisnike jeftinim mamcima. ;)= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
A čujem u vijestima da će se raspisati natječaj i za četvrtoga mobilnoga operatera!
ma samo neka da, to samo znači da če biti još jeftinije.
Sami su rekli na presici da im u početku nije bitan profit nego korisnici, poslije će nas iscijediti :D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
samo neka budu jeftini,sve je ostalo manje vazno.:evil:
Meni je ful čudno što mi još uvijek SIM nije aktivan, odnosno kao da nisam registriran, tj. da mi je broj aktiviran i stavljen u uporabu. Rekli su mi danas popodne da će mi se javiti unutar 48 sati sa rješenjem.
...oprosti na ovom komentaru - al ti si blesav...pa što ukidaš Vip kad ne znaš kakvo će stanje bit sa tele2...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
...a da sad malo opišem svoje doživljaje - ovo me je bome iznenadilo, sve ove cijene i to...budem sad razmislio o nabavci još i tele2 pa da vidimo...
Kako ti je čudno? Što nisi čuo za riječ extra profit koji su stvarali i stvaraju Vip i T??? Što je najbolje oni neće baš VRLO BRZO uletiti s nekim ponudama. Smradovi!= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
ne zanima me kakvo ce stanje bit sa tele2, uopce mi nije bitno. bitno je da se sto prije maknem sa vipa zamjerili su mi se. i to se tebe ne tice zas.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
pa nisam budala da placam pretplatu na vipu a koristim tele2. onda si ti blesav... zasto da mi dolazi doma racun za nesto sto ne koristim...
Ima li kakvih naznaka oko uvođenja MMS-a? Znam da su rekli da bi počeli sa 3G negdje u veljači iduće godine.
pa ako već u veljači uvode 3g znači da bi za mjesec dana trebo već bit tu i mms i gprs a nadam se i edge iako mi se čini da će se oni prvo posvetit pokrikanju ostatka hrv signalom jer ovo im je veliki gubitak taj nacionalni roaming jer tu najmanje zarađuju , a opet da tog nema ko bi kupio njihovu karticu koja radi samo u zg i st! al meni su oni jako sumnjivi s ovak niskim cijenama , prvo kažu jedno onda drugo........a sve je moguće možda nas sad navlače da kupimo njihove kartice a poslije poskupe.... jel zna tko kako su oni do sad radili u ostalim zemljama u kojima su ušli kao treći četvrti operater?
Ako to naprave, kako su pridobili korisnike, tako će ih brzo i izgubiti, pogotovo one prepaid.
ma ja si uzmem onaj na bonove,to je prepaid ako se ne varam?i sta onda moram da kupim mobitel za tele2,ili tele2 nije kodiro kartice tako da nemogu u simpa i vip?
Pa, ili ako imaš nekodirani mob, ubaciš Tele2 SIM karticu u njega ili pak kupiš jedan od Tele2 start paketa sa mobitelom.
e pa da, nadam se da ce mi radit tele2 kartica u mobu? mob je bio kodiran za vip pa sam ga dao otkljucat... off..
zanimljivo mi je ovo tele ali sam i dalje u dilemi volim vip ali cijene su puno veće ali sve će to doć na svoje pa nema svrhe uzimat novog operatera jedino su mi ponude mobitela zanimljive pa ću to malo sad razgledat pa možda uzmem novog :D
ma ljudi, sta srljate kao guske u maglu za taj tele 2. pa izbacit ce vip i t-mobile nest povoljno uskoro
Nisam pratio cijelu temu ali sto se cijena tice, sto nisu bile objavljene danas u novinama?!?
zanimljiva su ti ta 4 mobitela koje nude?
SE K300, SE J300, Nokia 2600 i Siemens CFX65...
meni su nezanimljivi. entry modeli. stvarno se nebih obvezao na 18 mjeseci radi jednog takvog mobitela
to je samo moje misljenje
svima koji su neodlucni bi preporucio cekanje do sredine 12tog mjeseca , sve benieficije koje bi stekli da se sad prebacite cete imat i onda(1,1 ce eventualno nes maknut),a bar cete vidjet kak ce vip i cronet reagirat u nect 2 months...to bi ja napravio da razmisljam o prelazu,
al dobro mi je i ovak na simpi sa 7 simpa broeva
Da :thumbup: za S. Radića i 1918u != Citat =:
ma ljudi, sta srljate kao guske u maglu za taj tele 2. pa izbacit ce vip i t-mobile nest povoljno uskoro
= Citat =:
Izvorno postao VandaL
cijene su objavljene i na njihovom internet sajtu, i na tv i u novinama.
= Citat =:
Ne vjerujem dok ne vidim vlastitim očima.
= Citat =:
¸e da je bar tako,necu reci da ti ne vjerujem ali kada to budem vidio vlastitim ocima cu da vjerujem...
= Citat =:
Ja mislim da su ovo ipak pizdarije koje ne služe ničemu. Daj Bože da sam u krivu.
Doso do druge stranice sa citanjem pa pomislio da niste informirani:) sry= Citat =:
Zašto im je stranica još uvijek bez podataka? Kakve su to fore?
Zašto? Iz inata. Sad zamisli kakvo bi bilo stanje da svaki korisnik mobitela razmišlja kao i ti. Dok god oni znaju da imaju podršku korisnika, ili dok korisnici nemaju ALTERNATIVE, mogu raditi štogod žele i prati nam mozak reklamicama i +smeć bodovima. Sada napokon kada im možemo opaliti pljusku, ti predlažeš da prihvatimo nakon xy godina pljačke ako pojeftine?= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Da svi to rade, dogodilo bi se sljedeće:
Tele2 bi propao jer ne bi imao niti jednog korisnika (jer, jelte, svi čekaju da vip i t pojeftine), a ovi ne bi niti guzicom maknuli.
Korisnici moraju reagirati. Oni su tu radi nas, a ne mi radi njih. Jer da nemaju korsinika mogli bi si ga flafat!
je frende ali i da njih nema i ti bi si ga mogao flafat;)= Citat =:
Izvorno postao Punio4
dobro velja kaže neznam čemu sad ovakva žurba na prelazak
jeste li vi upće razmišljali mislim vi koji ste prešli na tele2 s kim ćete
razgovarati po 0,39 po minuti i jesu li osobe s kojim stalno razgovarate
uopće prešle na tele2? koja korist ako ti pređeš na tele2 ako ostali ne pređu?
je istina i meni se sviđaju ove jeftine cijene ali šta mi one vrijede ako mi je 70%
frendova na 091 a ostalih 30% na 098 opet ću jeftinije proći jel ih ovako zovem
od 0,60 - 1,00 po minuti a da pređem na tele2 plaćao bi 1,39 po minuti.
meni je sada puno bitnija pokrivenost i jačina signala nego cijena poziva,
a kad i oni sami pričaju da čak i u zagrebu nemaju svugdje signala onda
stvarno koja mi uopće korist od njih i njihovih cijena poziva!