???
Pa on JE Narcisoidni pas (NHF) :D
Printable View
Prijatelji su me nazvali Zac od Zeljko.A drugi nadimak Zez sam si ja sam u biti dal kao Username u Forumima pa su me tako prijatelji poceli vise zavat,a Zac rijetko tko vise ukucani. A Bic mi je kaj i sama slika govori od ljubavi prema biciklima i samog biciklizma po voznji Medimurje,Vz zupanija,Koprivn.Krizev. zupanija,Viroviticka i Bjelovarska.
A šta je Bic spojeno od bicikl i Žac ili je Žac ovdje bezveze? :D
Nadimak mi je mile a to je bilo zauzeto a u to vrijeme mi je sestra imam poštapalicu drama pa eto odakle mi ime XD
moj je eto tak bezveze :D nikad nije zauzet po forumima i drugim mjestima kad se hocu registrirat :)
Neznam kaj bi rekel za ovu "Gljivu" opis mu je skrt.
A ta Gljiva mi djeluje nekak "otrovno",kaj se tice mobova bas i nije neka kombinacija,ipak je K750 bil makina.
micro hard -- micro soft
bojkotiram americke proizvode inace pa...
amerika dolje hrvatska ili ti europa gore :)
Bojkotiras ih a AutoCAD mestar si :D (nhf)
da, da... i proe :)
jebajga dok nasi ne smislie nesto...
poso je poso :)
Jel tko zna šta bi .: :. moglo značit?
"ukras" za nick?
I guess... A bome ne mogu googlat...
haha, pio neko energetsko pice nest fusion neam pojma, imo njoku 7610 cini mi se, i rego se na forum trebalo mi nest, i kontam username i et xD
a iam osječaj da zato što se zovem luka...xD
Zakleo se da u životu više nikad neće reći morski pas, ni da ga natuku do smrti. Čita je duga priča, nekom liku je trebao pričuvat pivo dok on neš ne pogleda, pa mu je lik rekao: "Bravo Čita!", a Isus mu je očito najljepše ime, makar za Isusa ne znam toliko.
Uf...
Pa onda sve zanimljive zivotne situacije treba nagurat u nick? Ajd dobro. :rolleyes:
ma ništa od isusa..xD.. a čita je bilo na danima piva kda su se neki likovi neš kladilu u pivu pa sam ja reko to u što su se kladilu sad se nesječam što.. ali onda mi dođe lik brvo čita..xD..a i još ima u školi jedan deebeli lik iz 5. razza i svaki put kad nekog vidi dođe ti desi čita otpala ti kita...xD
@rav, ja samo nešto.
Jednom sam htio staviti samo Dominik ali je bilo zauzeto, pa sam onda stavio 1, pa je i to, onda sam 2 pa je i to bilo , pa mi se više nije dalo probavat pa sam samo doda još tri trice nadajuči se dace nista biti i nije bilo i eto ti Dominik3333