Re: T-mobile- kritike/pohvale korisnika
Jel ima netko problema sa uspostavljanjem poziva zadnjih par dana? I ja i sestra imamo iste poteskoce, po par puta moram nekog nazvat jer me svaki put samo izbaci ili kaze da korisnik trenutno nije dostupan. Zna bit stvarno iritirajuce.
Kad iskljucim internet promet mislim da bude bolje al nije bas rijesenje svaki put gasit net prije poziva..
Kojeg vraga sad opet ne radi mreza? Malo sta moram po 5 puta zvat ljude jer me izbacuje i sta konstantno imam prekide tijekom poziva, sad mi pise "usluga nedostupna" i nema mreze.. Meni, sestri i prijatelju ista stvar..
Mislim da ovaj tjedan definitivno nakon puno premisljanja idem sto dalje od T-Mobile-a. Dzabe mi besplatne minute i SMS-ovi kad ih nemam kad potrositi.
Meni će za 2 tj. bit 2 mj. čekanja odgovora na prigovor.
T-mobile- kritike/pohvale korisnika
Ne znam da li ste vi primjetili, ali meni se cini da je T-mobile poboljsao u zadnjih mjesec dana pokrivenost signalom. Konkretno u Zadru sada imam dostupan 3G unutar zgrada gdje to prije nije bilo šanse. Sad ne znam da li je to pojačano samo zbog turističke sezone ili to rade na trajnijem poboljšanju pokrivenosti!?!
= Citat =:
Izvorno postao
RAUL
najvjerovatnije su prebacili 3G BS-ove sa mjesta gdje su postavili 4G.
To bi bila skoz glupa taktika uzevši u obzir koliko malo ljudi koristi 4g. Znači oni koji su pokriveno 4g signalom ostaju bez 3g.
Ja sam valjda jedini pod dojmom da se ništa neće promjeniti. Ostat će sve kao i do sada. Očekivalo se puno (barem ja) i kada je Cronet postajao T-Mobile, pa nije došlo ništa novo vrijedno spomena.
Pa nešto tako već postoji tako da uzmeš prepaid mobitel i platiš ga American karticom do 24 rate.
A o kojoj tarifi pricamo ? ;)
Moze detaljnije pojasnjenje kako kupiti povoljno iphone4s. Za osobne potrebe only :-)
Evo samo da napomenem, promjenio mi se natpis mreze na ekranu: više ne piše T-mobile HR, već HT HR.
Vidio sam i ja kod svoje susjede da pise ht hr. Kod mene po starom
kad se spojim na T-mobile mrežu i dalje piše T-mobile HR, imam Tele2