Za niveu su pjesme uglavnom snimljene samo za reklame, a za sun lotion je doublehad - fly with me. za t-mobile je cursor miner - me and my clone
Printable View
Hvala puno stripy_007 i storm, ali izvinite što kažem ove ova verzija Energy Fresh je grozna. Na reklami i na sajtu nivea.hr je mnogo razumnije i ljepše.
Ima li neko iz Carefree? Najbolja pjesma koju sam čuo dosad.:headbang:
Jel to ova reklama ili neka druga?
http://www.youtube.com/watch?v=AsFxWtf0ZdM
btw. ja tražim ovu
Nije ta, gledao sam je cool je pjesma. Eto može i za mene ta ako neko nađe. Ali činimi se da je ova moja negdje iz 2004. Uf, znam da je staro... Ali dobro... Nema , tražio sam reklamu na youtube i google video. A dobro pogledaću još na yahoo ili dayli motion. Nešto počinje ovako: Feel the morning in your eyes/heart ne znam tačno, pa ide neš good thing happened this morning... Neka cura se budi i smije. Čudi me da niko ne traži tu pjesmu jer je stvarno ODLIČNA!!! Ženski je nježan glas i veoam lijep. Možda i ne idu riječi tako. Ali dobro pušta se još kod nas na 1 ta reklama pa ću probati čuti riječi.
Nema na čemu. evo ako treba mp3
http://www.speedyshare.com/165718907.html
Zna li netko možda koja je pjesma u reklami za Griote? Znam da je pjesma na engleski (mislim da na starijoj reklami nije bila) i mislim da je starija stvar.
A mozda zna netko ime one pjesme iz Niveine reklame za sampon.Onaj za plavu kosu.Sampon se zove brilliant blonde?
Problem je što me to prijateljica žica do joj skinem, a ja u zadnje vrijeme ne gledam TV.
Evo našao sam(Mika - Relax,take it easy), ali ne znam je li ovaj lik oriđiđi pjeva ili je samo posudio:
Youtube
Ako netko zna je li on autor ili tko je i eventualno link.
Hvala!
je, on je pjeva. na ovom zadnjem albumu mu je. evo link:
http://www.speedyshare.com/452613175.html
eee meni treba ona od vip vodafone-a. ona reklama za surfanje za 91 kn.
pliiiiiz ko zna, nek napiše izvođača i ime pjesme. pliz
ovaj tip, mika, je oriđiđi... ima dobrih pisama... jel neko zna kako se zove pisma za DULUX I AXE!!!!!!!!!!!!!!!!!!????
Evo ti link sa rapidshare.....
http://rapidshare.com/files/18841197..._Color_XXL.zip
Može ime pjesme iz Vip reklame "Svi na nulu", ono kad se svi briju... :)
pomoooziteee..ja još uvijek tražim pjesmu za flex obitelj t-mobile reklamaaaa....
Kako se zove ona pjesma za Simpu (kad svi viču Tulum!!!!)
molliiiiiiiiiiimmm vas =(
pjesma iz vip reklame.. ide nešt: here she comes.. na na na.
ona reklama za neko surfanje. pliiiz ko zna
Nota it T-Mobile reklame za tarifu Tulum,ako tko zna?
Aha,sad sam vidio,thanks.
Je li netko zna kako se zove pjesma iz reklame za Cappy (We`re at the VIP, yeah, yeah...)
Ajme Danas Mi Rođendan :p:p =)
Ludnica. :headbang:
Ajd sad pokušaj ne spammat temu.
to pjevaju jungle brothers,ali nisam jos uspjela skinut pjesmu:angry: javim kad uspijem:D
ajde sam mi molim vas objasnite jel se moze nekak stavit na forum
i'm new:D
stvar se zove V.I.P.
Našel sam 1 stranicu iza...:hrv: :crazy:
Jel netko zna uvodnu pjesmu iz serije Dodir s neba(joan of arcadia),ide ovako what if god was one of us,just a stranger...
@El Tompa: Joan Osborne: (What if God was) One Of Us
e jel zna neko gdje se može skinuti pjesma što je bila u reklami za citroen (ono kad oni okrenu auto) mislim da se zove : Welcome to my life??
pa dajte ljudi zar niko to ne zna!!!!!!!!!!!!!!!! pleassssseeeeeeeeee poooooooooooooommmmmmmmmmozite!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo, kad baš inzistiraš :rolleyes:
Simple Plan- Welcome to my life
jel ima ko ovu pjesmu od lcd soundystem-a?
uopće ju neće prek limewirea skinuti.
:(
jel zna neko tele2-bla bla
bla bla bla when i met you bla bla bla blu..(tak neš)
Ne mogu se sjetiti sad reklame, znam da je T-Mobile, ali mozda nekom posluzi pjesma:
The Fratellis - Whistle For The Choir
;)
pjesma iz reklame za nokiu:
Bonde do role – solta o frango
aurora imam ti ja pjesmu time to get away
jel zna netko koja je pjesma u novoj t mobile reklami? ono kad prolaze godišnja doba
a zna ko kako se zove ona pjesma iz sprite zer0 reklame, kad skacu u bazen (u košarkaško igraliste)...
edit: nasao u ovoj temi...
Iz reklame od Dorine ona...
...jer ti si mi....
znali netko gdje mogu skinutu ili da je uploada onu pjesmu iz gta SA loading screena
zna tko koja je pjesma u novoj Yaris reklami??????
btw. pozdraf :beer:
može li netko upladati
Colonia-pod sretnom zvjezdom
meni bi trebalo ako ste vidjeli na rtl-u
najavljuju ovaj film , Tri kralja prvo ide nekakva klasika ali onda ide neka kul pjesma, nekak mi je slicna onoj iz pakleni šund...
zahvaljujem!
i pliz ako ko nadje ako nije problem da pm posalje, jer jedva sam naso ovu temu...
hvala jos jednom
Bok ekipa!! Zna netko onu iz TUBORGA kad presaju auto i od njega naprave limenku (...precious moments...when will I see you... again...) i onu iz OTP banke sa šarenim balonima koji lete po gradu????
:beer:
hvala ljudima koji su odgovorili za pjesmu me and my clone iz t-mobileove reklame "naelektriziraj se"
Hvala Tompa!
Jel moze tko uploadat pjesmu od songkillersa-nikad više.
Hvala
ona stvar za supradyn la lalala
da li netko možda zna koja je ono stvar na reklami za rexonu s onom ženskom i svinjicom pod pazuhom? :)
..... tnx :)
Najžešča je reklama za Cilit sa Sašom Broz. ;-) Dal netko zna gdje bi se mogla nać ta reklama?
Iz reklame za otp banku Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere over the rainbow
dali zna tko kako se zove ova hrvatska pjesma,u pozadini je ona glazbica neka francuska ŽTE,tak neš (sori na nepravilnom pisanju,tak se izgovara) a rijči su:
"....jer tvoja jela suuuu ne jestiva sva, meni najljepša,najdraža moja voljena..."
POMOOOOOĆ!!!:hm:
ja mislim da ti je to moja jedina...ali nikako se nemogu sjetiti od koga
J'taime....?
Dali znate koja je pjesma u pozadini što svira na mafia 2 traileru, ta pjesma je malo obrađena i za grande punto novu reklamu.
Link mafia 2 trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=1A20M...elated&search=
Zna li netko pjesmu iz reklame za cedevita bombone...play that funky music wlid boy...
ja bi prasence iz rexona reklame :cry:
FRIŠ!!!! daj mi nađiiiiii tu stvar plizzzzz :cry: :cry: :cry:
E thanks careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!:respect:
Evo ako nekom treba,uploado sam http://rapidshare.com/files/62961105...unky_Music.mp3
meni treba ona pjesma iz reklame heineken!Reklama počinje prikazom na automobil saleen s7,i kako ga onaj stroj zgnječi,nakon čega pokažu na limenku heinekena,kao razbili su ljepi auto da bi dobili ljepu limenku!Pjesma m je predobra,ali evo...neznam joj ime.......
tražim pjesmu iz Motorola reklama. frajer i ženska se tuku u podzemnoj i bacaju mobove na sve strane.
pjesma ide: "hello little boys, little toys..."
EDIT-našo
pjesma je: Shiny Toy Guns - Le Disko
da li netko zna koja je to pjesma na novoj reklami za MOTOROLU V8????
kako sam glup......... :creep: ali hvala...
E ljudi, a kako se zove ona pjesma iz reklame za Citroen c4, dok se pretvori u robota i kliže po ledu? Unaprijed Tnx.
Offtopic:I zanimaju me dvije pjesme iz Fife 1998, koje sviraju u menijima?
zna netko pjesmu iz kinder bueno reklame.
ide nekak ovak: and i give a little hmmm(ili ummmm) to you...
eto...:beer:
ne znam ti ja to.. zamoli nekog drugog :)
Ako zna netko za stvar iz nove reklame za >> ferrero rocher <<, mislim da je to soundtrack ali ne znam iz kojeg filma..
Thnx
iz filma dnevnik bridget jones...pjesma se zove OUT OF REACH - Gabrielle